Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα εξωτερικού με δωρεάν αποστόλη παιχνιδιών στην Ελλάδα. Υπάρχει;

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μαγαζι που να στέλνει χωρίς ταχυδρομικά έξοδα παιχνίδια στην Ελλάδα; Για Χ360 και PS3. Παλιότερα νομίζω έστελνε το playasia αλλά νομίζω ότι πλέον σταματήσαν.

Δημοσ.

μην επηρεάζεστε από την τάχα δωρεάν παράδοση...οι τιμές είναι του play.com είναι μεγαλύτερες από τα άλλα e-shops...με το amazon βάζοντας και τα μεταφορικά μέσα έρχεται στην ίδια τιμή και το έχεις σε 2-3 μέρες ΣΙΓΟΥΡΑ και όχι 1 βδομάδα και αν

χώρια που σε κάποιους πλέον στην Ελλάδα δεν στέλνουν και προϊόντα άνω των 30 λιρών (όπως γράφουν στους όρους τους)

Δημοσ.

το play.com καλό είναι αλλά αργεί πολύ η παράδοση, εγώ είχα παραγγείλει ένα παιχνίδι και έκανε πάνω απο 2 εβδομάδες να έρθει.

Δημοσ.
μην επηρεάζεστε από την τάχα δωρεάν παράδοση...οι τιμές είναι του play.com είναι μεγαλύτερες από τα άλλα e-shops...με το amazon βάζοντας και τα μεταφορικά μέσα έρχεται στην ίδια τιμή και το έχεις σε 2-3 μέρες ΣΙΓΟΥΡΑ και όχι 1 βδομάδα και αν

χώρια που σε κάποιους πλέον στην Ελλάδα δεν στέλνουν και προϊόντα άνω των 30 λιρών (όπως γράφουν στους όρους τους)

εμένα πάντως την τρίτη μου έφεραν προϊόντα 110 ευρώ...

το play.com καλό είναι αλλά αργεί πολύ η παράδοση, εγώ είχα παραγγείλει ένα παιχνίδι και έκανε πάνω απο 2 εβδομάδες να έρθει.

δυστυχώς είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στην τελευταία μου παραγγελία...

Δημοσ.

Εγώ ψωνίζω κυρίως από δύο ηλεκτρονικά μαγαζιά του εξωτερικού.

Το πρώτο είναι το play.com και το δεύτερο είναι το videogamesplus.ca

Από το play.com μου έχει έρθει παραγγελία σε 3 μέρες αλλά μου έχει έρθει και σε 20 μέρες. Είναι πάντως αξιόπιστο μαγαζί με πολύ καλές τιμές και βγάζει κάποιες προσφορές ανα βδομάδα που τρελένουν κόσμο! (π.χ. GTA IV στα 27 ευρο με τα μεταφορικά).

Το VGP.ca κάνει περίπου στις 6-7 εργάσιμες μέρες για να σου έρθει η παραγγελία σου, χρονος ικανοποιητικός αν σκεφτείς ότι είναι από τον Καναδά!

Έχει τρομερές τιμές κυρίως λόγο της ισοτιμία Ευρό/Καναδικού δολαρίου και παρόλο που έχει μεταφορικά συμφέρει αρκετά και τα παιχνίδια του παρόλο που είναι region 1 παίζουν μια χαρα και στα δικά μας συστήματα. Προσοχή μόνο αν σε ενδιαφέρει το on-line gaming θέλει να ψάχνεις πρώτα αν τα παιχνίδια που θέλεις έχουν global servers ώστε και lag να μην έχεις αλλά και να μπορείς να παίζεις με Ευρωπαίους/Έλληνες παίχτες καθώς στην αντίθετη περίπτωση θα συνδέεσε με Αμερικάνικους servers.

Δημοσ.

στην μετατροπή λίρας σε ευρώ, το play.com βάζει ένα "καπέλο" στην τιμή για τα "δήθεν" δωρεάν μεταφορικά...προσωπικά σαν κατάστημα το εμπιστεύομαι για προσφορές που βάζει κατά καιρούς σε παιχνίδια και μπορείς να βρεις τίτλους με 30 ευρώ ή και λιγότερα, τιμές δηλαδή που δεν μπορείς να βρεις αλλού...για καινούριους τίτλους ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώ amazon που κοστίζουν τα games το ίδιο και ξέρω ότι θα τα έχω σε 3 μέρες και όχι από 1 έως 2 βδομάδες

Δημοσ.
στην μετατροπή λίρας σε ευρώ, το play.com βάζει ένα "καπέλο" στην τιμή για τα "δήθεν" δωρεάν μεταφορικά...

Ακριβώς. Μπορείς όμως να δεις την τελική τιμή (σε ευρώ) που θα σε χρεώσει αν επιλέξεις πάνω δεξιά τη σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης.

Δημοσ.
Ακριβώς. Μπορείς όμως να δεις την τελική τιμή (σε ευρώ) που θα σε χρεώσει αν επιλέξεις πάνω δεξιά τη σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης.

πχ έχει το Dead Space 39,99 λίρες που είναι 51,7 ευρώ...αν πατήσεις πάνω δεξιά όμως σου βγάζει 56 ευρώ (και καλά τσάμπα μεταφορικά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...