Dionisopoulos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δεκτη οποιαδηποτε βοηθεια πανω σε ενα καλο pc game ραλυ. Συγκεκριμενα θα ηθελα ενα σαν το παλιο παιχνιδι που επαιζα το rally 2 (ή rally II) με τα γραφικα του κολιν μακρει 2005. Θέλω να υπάρχει συναγωνισμός με άλλα αμάξια και οι πίστες να είναι στην εξοχή. Τα αμάξια να είναι σαν του κόλιν και όχι τίποτε άλλα περίεργα. Έχω επεξεργαστή Ε6600 2.40GHZ,atix1600 radeon, 2GB RAM. Προσπάθησα και έπαιξα με μεγάλες δυσκολίες το dirty αλλά δεν μου άρεσε. Τι γνώμη έχετε για το sega rally; Σας ευχαριστώ.
JRIXM8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει με τα χαρακτηριστικά που ζητάς είναι το Richard Burns Rally. Αρκετά καλά γραφικά, πολύ καλή φυσική για την κίνηση των αυτοκινήτων (αν εξαιρέσεις ίσως ότι τουμπάρουν πολύ εύκολα), ειδικά αν έχεις τιμόνι είναι ότι πρέπει! Το κακό είναι ότι είναι παιχνίδι του 2004 και από τότε δεν έχει βγει κάτι καλύτερο. Το Sega Rally είναι ωραίο παχνιδάκι αλλά πολύ arcade. Επίσης δεν έχει μεγάλη ποικιλία από αυτοκίνητα και πίστες. Το άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το rfactor με μερικά mods θα έχεις αρκετά wrc αυτοκίνητα και πίστες. Είχε βγει πριν κάνα χρόνο και το Xpand Rally Xtreme αλλά δεν μου είχε αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις.
Tzimmys Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Να πω τώρα μια αλήθεια κινδυνεύοντας να φανώ και άσχετος. Για το sega rally όλοι λένε ότι είναι πολύ arcade. Εμένα εκτός του ότι μου άρεσε πάρα-πάρα πολύ, μου φαίνεται και πολύ ρεαλιστικό. Θέλει να του δώσεις όμως λίγο χρόνο γιατί εγώ ας πούμε στην αρχή δε μπορούσα να πάω ένα μέτρο. Όταν όμως το έμαθα απλά κόλλησα.
telarin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει με τα χαρακτηριστικά που ζητάς είναι το Richard Burns Rally. Αρκετά καλά γραφικά, πολύ καλή φυσική για την κίνηση των αυτοκινήτων (αν εξαιρέσεις ίσως ότι τουμπάρουν πολύ εύκολα), ειδικά αν έχεις τιμόνι είναι ότι πρέπει! Το κακό είναι ότι είναι παιχνίδι του 2004 και από τότε δεν έχει βγει κάτι καλύτερο. Το Sega Rally είναι ωραίο παχνιδάκι αλλά πολύ arcade. Επίσης δεν έχει μεγάλη ποικιλία από αυτοκίνητα και πίστες. Το άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το rfactor με μερικά mods θα έχεις αρκετά wrc αυτοκίνητα και πίστες. Είχε βγει πριν κάνα χρόνο και το Xpand Rally Xtreme αλλά δεν μου είχε αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις. έχοντας παίξει τα περισσότερα που κυκλοφόρησαν την τελευταία 10ετία, αυτά που μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν τα Colin Mcrae 2 kai 4 , Richard Burns Rally και κυρίως το αγαπημένο μου Rally Championship (αν και πανδύσκολο ακόμη και με καλή τιμονιέρα) - το απλό όχι το extreme που αποδείχτηκε "πατάτα" - με το οποίο ασχολήθηκα κάπου 1,5 χρόνο και για μένα παραμένει κορυφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.