Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο και σαν αριθμό έβγαζε withheld με πήραν συνολικά 3 φορές αλλά δεν το σήκωσα τι είναι αυτό ξέρει κανείς??
virussnake Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο και σαν αριθμό έβγαζε withheld με πήραν συνολικά 3 φορές αλλά δεν το σήκωσα τι είναι αυτό ξέρει κανείς?? σοβαρα μιλας η κανεις πλακα
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ναι σοβαρά μιλάω αλλά nosleep μήπως ξέρεις ποιος είναι ο κωδικός για αυτή την απόκρυψη??δηλαδή όπως το #31#
pmichal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μήπως γύρισες το κινητό σου στα αγγλικά? Στα αγγλικά έτσι γράφει την απόκρυψη....
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μήπως γύρισες το κινητό σου στα αγγλικά?Στα αγγλικά έτσι γράφει την απόκρυψη.... ναι ρε φίλε στα αγγλικά το έχω thanks που μου το είπες λέω και εγώ
ele... Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ρε παιδιά πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο και σαν αριθμό έβγαζε withheld με πήραν συνολικά 3 φορές αλλά δεν το σήκωσα τι είναι αυτό ξέρει κανείς?? εγω το σηκωσα και ακουγα και την τηλεοραση τουσ ποιοι στο καλο ειναι με πηραν σθνολικα 4 φορες και δεν μπορω να τουσ παρω αυτο ειναι και το ποιο σπαστικο..............
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 εγω το σηκωσα και ακουγα και την τηλεοραση τουσ ποιοι στο καλο ειναι με πηραν σθνολικα 4 φορες και δεν μπορω να τουσ παρω αυτο ειναι και το ποιο σπαστικο.............. Δεν ειναι οι ιδιοι (λογικα) που καλεσαν τον tsilas1. Μην μπερδευσαι, η απαντηση ειναι στο δευτερο ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.