MessengerOfGood Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 O αδελφός μου μου χάρισε αυτό το laptopάκι αλλά δυστυχώς κάπου έχασε (!) τα recovery disks. Επειδή έχει φορτώσει ένα σωρό μ@@@@ες και τάχει παίξει θέλω να το ξεκινήσω από το software της μάνας του. Δεν θα ήθελα να του φορτώσω παράνομο λειτουργικό. Δυστυχώς η HP πουλάει τα δισκάκια μέσω των dealers της σε τιμή που δεν αξίζει για αυτό το παλιό Laptop (celeron 1.4). Αν τα CD-άκια βρίσκονται σε κανέναν ας μου στείλει pm. Φαντάζομαι κάνουν τα δισκάκια της σειράς V400 γενικά - δεν είναι ανάγκη να είναι ειδικά του συγκεκριμένου μοντέλου V4005CL. ΥΓ. Αν δεν είναι εδώ το σωστό μέρος για αυτό το νήμα ας μεταφερθεί όπου πρέπει. Δεν ήμουν σίγουρος που είναι καλύτερα... Ευχαριστώ. -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 07 : 09 : 07----- Αν είναι εύκολο να μεταφερθεί στα ΖΗΤΕΙΤΑΙ???? Ευχαριστώ πολύ.
MessengerOfGood Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Κανένας δεν έχει Compaq Pressario V4000 ;
bill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 O αδελφός μου μου χάρισε αυτό το laptopάκι αλλά δυστυχώς κάπου έχασε (!) τα recovery disks. Επειδή έχει φορτώσει ένα σωρό μ@@@@ες και τάχει παίξει θέλω να το ξεκινήσω από το software της μάνας του. Δεν θα ήθελα να του φορτώσω παράνομο λειτουργικό. Δυστυχώς η HP πουλάει τα δισκάκια μέσω των dealers της σε τιμή που δεν αξίζει για αυτό το παλιό Laptop (celeron 1.4). Αν τα CD-άκια βρίσκονται σε κανέναν ας μου στείλει pm. Φαντάζομαι κάνουν τα δισκάκια της σειράς V400 γενικά - δεν είναι ανάγκη να είναι ειδικά του συγκεκριμένου μοντέλου V4005CL. ΥΓ. Αν δεν είναι εδώ το σωστό μέρος για αυτό το νήμα ας μεταφερθεί όπου πρέπει. Δεν ήμουν σίγουρος που είναι καλύτερα... Ευχαριστώ. -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 07 : 09 : 07----- Αν είναι εύκολο να μεταφερθεί στα ΖΗΤΕΙΤΑΙ???? Ευχαριστώ πολύ. Η HP συνήθως τα στέλνει δωρεάν αυτά. Αντε να χρεωθείς τα έξοδα αποστολής αν είναι παλιό το μηχάνημα και να σταλούν απο Ευρώπη. Εκτός και αν μίλησες με Infoquest και σου τα χρεώνουν. (λαμογιά) 801 11 call hp (δες τα νούμερα που αντιστοιχούν στο call hp) ή καλύτερα http://www.hp.com .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.