aposporis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ακομα!!!!!!! Τα log files που βρισκονται??? Υπάρχει τρόπος να δημιουργει reports καθε δευτερολεπτο μεχρι να βρω τι φταιει?? Δε μπορω συνεχεια REISUB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μηπως ειναι προβλημα υπερθερμανσης? Βαλε κανενα προγραμμα για παρακολουθηση της θερμοκρασιας και τρεξε και κανενα memtest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Από αυτά είμαι καλυμένος. Προσπαθώ να διαβάσω τα log αλλά μου φαίνονται κινέζικα κ δε ξέρω τι να προσέξω. Το περίεργο είναι ότι μου τα έκανε κ στο Ubuntu αλλά μετά από τα updates σταμάταγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο κόσμος επιστρέφει στα windows (μην βαράτε.. και εγώ FreeBSD δουλεύω). Πρέπει να πέσει πολύ σκάλισμα για να στηθεί ένα σύστημα *NIX που να δουλεύει... Βέβαια αν στηθεί τότε μπορεί να γράψει uptime ετών χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά κακά τα ψέματα παιδιά, για κάποιον που θέλει απλά να κάνει την δουλειά του και δεν τον ενδιαφέρει να χωθεί πιο βαθιά τα windows είναι μονόδρομος. Kαλά.. αν το να ψάχνεις κάθε τόσο για ιούς, να καθαρίζεις το σύστημα, να ψάχνεσαι με firewalls, antispams και κάθε τόσο να και ένα formatάκι έτσι για να μην ξεχνιόμαστε το θεωρείς 'να κάνει κάποιος την δουλειά του' τότε πάσο. Εγώ πάντως δοκίμασα μετά από ένα χρόνο αποκλειστική χρήση linux να γυρίσω στα windows για να δώ πως είναι και έφριξα. Δηλαδή μιλάμε για απελπισία. Και μετά λένε πως το linux είναι και πιο δύσκολο. Αν ξεκίναγε κάποιος απ την αρχή με linux και μετά δοκίμαζε να περάσει σε windows εκεί να δείς γλέντι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.