Προς το περιεχόμενο

mixanakia

INSOMNIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

iparxei kana site pou na excigei pws douleuei ena mixanaki plz?(ta diafora meri apo ta opoia apoteleitai,pws douleuoun ktl.)giati den xcerw tipote...<P><BR>p.s.to internet exei megali savoura ...mou fenetai adi gia search engine tha kanw post sto insomnia.<BR>adio

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Psakse se kamia mixani anazitisis i estw <A HREF="http://www.pathfinder.gr" TARGET=_blank>www.pathfinder.gr</A> kai <A HREF="http://www.flash.gr" TARGET=_blank>www.flash.gr</A> (sto entheto pou exoun gia autokinita/mixanakia.<P>Hehe simfwnw ki egw, poly kairo twra simvoulevomai tous insomniacs prin proxwrisw se search engine wink.gif

• 8 χρόνια αργότερα...

για σας παίδες είμαι κενουργιος εδω και σορρυ για τιν ορθωγραγια μου εχω συνηθίσει να γράφω greeklish τεσπα . Θα ήθελα να σας πω οτι ειμαι 15 παρα 2 μήνες και τωρα θελω να παρω μηχανάκι βασικά ο πατερας μου και θα το εχω εγω :) μου αρεσουν τα DAITONA SPRIDER αν θα μπορούσατε να μου πείτε αν ειναι καλα και αν εχετε να μου προτείνετε καπιο καλύτερο μηχανάκι ! ευχαριστώ πολι !

---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:45 ----------

παιδες κατα προτιμήσει 50 cc γιατι δεν θα περιμενω μεχρι τα 18 μου αστο για το μιλάμε !!!

εχετε κατι ή δεν το βλεπτε αυτο το θεμα ?

• 3 μήνες μετά...
EPIC ξέθαμα !!!

respect.

:-)

Και μάλιστα με post που απαντάει στον thread starter. Τώρα πια τα είδα όλα :P

mitsaras(1995), περίμενε μέχρι τα 16 καλύτερα αγόρι μου...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
για σας παίδες είμαι κενουργιος εδω και σορρυ για τιν ορθωγραγια μου εχω συνηθίσει να γράφω greeklish τεσπα . Θα ήθελα να σας πω οτι ειμαι 15 παρα 2 μήνες και τωρα θελω να παρω μηχανάκι βασικά ο πατερας μου και θα το εχω εγω :) μου αρεσουν τα DAITONA SPRIDER αν θα μπορούσατε να μου πείτε αν ειναι καλα και αν εχετε να μου προτείνετε καπιο καλύτερο μηχανάκι ! ευχαριστώ πολι !

---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:45 ----------

παιδες κατα προτιμήσει 50 cc γιατι δεν θα περιμενω μεχρι τα 18 μου αστο για το μιλάμε !!!

εχετε κατι ή δεν το βλεπτε αυτο το θεμα ?

Αφου θα το εχει ο μπαμπας, κ στο ονομα του θα ειναι, κ αυτος θα το πληρωσει@

νομιζω ειναι το καλυτερο, το πηρα κ εγω σημερα! καινουργιο βεβαια! ελπιζω να το στρωσω σιγα σιγα, γιατι φτυνει γραναζακια απο την εξατμηση κ δεν τραβαει ακομη:mrgreen:!!!!!!!!! 1η ημερα με 14 km ειμαι!

υπαρχει κ το kymco 50cc! ,κοιταξε κ αυτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...