Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 το έχω απορία τώρα τι πιστωτικό θα έκοβαν... την αυξημένη τιμή ή την τιμή απόδειξης?
@ngelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Asus 4850 SVGA (PCI-Express 512MB): 139€ το πρωί, το απόγευμα 169€
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Και Sapphire 4850 128€ πριν 2 βδομαδες... Και Sapphire 4870 199€ πριν 2 βδομαδες... Και Sapphire 4870 1GB 235€ πριν 2 βδομαδες...
Tenshi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 το έχω απορία τώρα τι πιστωτικό θα έκοβαν... την αυξημένη τιμή ή την τιμή απόδειξης? Οοοοοοχι φίλε μου,δεν κατάλαβαν καλά!Δέν γίνεται να μου κόβουν πιστωτικό για σκληρό δίσκο που αγόρασα πρίν 14 μήνες στα 110 στην τωρινή τιμή (49Ε) και να λέω "Καλώς...". Πόσο τον πήρα τον επεξεργαστή;200...πόσο έχει τώρα, 250;Ε ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΙΣΤΩΣΕΤΕ,κόψτε το λαιμό σας. Τι;Δουλεύετε με ζημία;Ποσώς με ενδιαφέρει,κηρύξτε πτώχευση!Ε μα πια,δέν γίνεται να τον "τρώμε" συνέχεια!Ας τον "φάνε" και οι άλλοι να δουν την γλύκα.
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 το έχω απορία τώρα τι πιστωτικό θα έκοβαν... την αυξημένη τιμή ή την τιμή απόδειξης? Η πρώτη μου σκέψη από όταν έπαιξε αυτή η ιστορία
vasi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 εσκεμμένα είναι όλα !!!! δεν μιλάω για το τοπικό κατάστημα !! βασικά η Asus Rampage Formula: 216€ χθες,σήμερα 284€ είναι σε κατόπιν παραγγελία έξω η ίδια έχει 250€ για τις νέες παραλαβές μιλάμε. ο καταναλωτής τι θα προτιμήσει που που οι τιμές είναι ίδιες,δεν θα πάει στο καινούργιο socket 1366.
John-lamia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Και Sapphire 4850 128€ πριν 2 βδομαδες...Και Sapphire 4870 199€ πριν 2 βδομαδες... Και Sapphire 4870 1GB 235€ πριν 2 βδομαδες... επεσε η τιμη στα καυσιμα και ανεβικαν οι τιμες στου ηπολογιστες!!!:lol: δε παμε καμια βολτα λεω γω τωρα που εχει ακομα καλο καιρο κα η αμολιβδη εχει (0,87 εδω Λαμια). γιατι σιγα σιγα θα πλακοσουν τα κρυα κ θα κουρνιασουμε σπιτια μας. ας παρουμε τοτε pc που θα υπαρχουν κ χριστουγεννιατικες προσφορες!!! σιγουρα θα εχουν πεσει μεχρι τοτε, δε παιζει γιατι πρεπει να ανεβει το πετρελαιο θερμανσης !! lol lol lol
Dante80 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μιλάμε πλέον για καρτέλ. Για εναρμονισμένες πρακτικές τιμολόγησης που έχουν να κάνουν με αισχροκέρδεια και όχι ανταγωνισμό. Θυμάστε πόσο έκανε προχθές αυτή η μητρική? ASUS P5QL-E Asus - P5QL-E ή αυτή? ASUS P5Q Asus - P5Q (P45,DDR2) Αυτή η κάρτα γραφικών? ASUS EAH4850/HTDI 512MB PCI-E RETAIL Asus - 4850 SVGA (PCI-Express 512MB) Με το που ανέβασε η μια εταιρία (έστω, πως της τελείωσε το stock και πήρε με νέα τιμή μετά την αλλαγή της ισοτιμίας) ΤΣΟΥΠ, να τη και η άλλη....δούλεμα στο τετράγωνο. Γιαυτο λοιπόν και εμείς, http://www.skroutz.gr/. Άντε να ανέβουν λίγο και τα άλλα μαγαζάκια, να δούμε ανταγωνισμό...
alphacen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 το έχω απορία τώρα τι πιστωτικό θα έκοβαν... την αυξημένη τιμή ή την τιμή απόδειξης? Κόβουν πιστωτικό στην τρέχουσα τιμή! Όπως ακριβώς αν αγοράσεις κάτι με τιμή internet στο πιστώνουν με τιμή καταστήματος... έχω ξετινάξει το χαρτοπωλείο (στυλό, ντοσιέ) και κανά φανάκι που και που με τα "ρέστα". Οοοοοοχι φίλε μου,δεν κατάλαβαν καλά!Δέν γίνεται να μου κόβουν πιστωτικό για σκληρό δίσκο που αγόρασα πρίν 14 μήνες στα 110 στην τωρινή τιμή (49Ε) και να λέω "Καλώς...". Σε αυτή την περίπτωση δεν αξίζει να το δεχτείς, τους λες σκληρό έφερα σκληρό θα πάρω. Ακόμα και αν έχει καταργηθεί το μοντέλο θα σου δώσουν ίσης ή μεγαλύτερης χωρητικότητας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 εγώ τους έχω ικανούς να πουν ότι θα σας κόψουμε ότι λέει η απόδειξη επειδή έτσι τους βολεύει...
pappous_soulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Και βέβαια μιλάμε για καρτέλ. Αν προσέξεις οι τιμές Πλαίσου/e-shop.gr είναι σε πολλά προΐόντα ίδιες.Και μάλιστα τις παρακολουθώ να ανεβοκατεβαίνουν ταυτόχρονα και στα δυο μαγαζιά...
mihalakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Συννενοημένοι πρέπει να είναι....Απλά το πλαίσιο έχει πλεονέκτημα στις ίδιες τιμές λόγω καλύτερης εγγύησης σε κάποια προϊόντα, αλλά και καλύτερο σερβις. off topic... παρήγγειλα ένα enermax 525w από πλαίσιο (παραγγελία που έκανα από ρόδο πριν 5 μερες περιπου) το οποίο είναι σε κατάσταστη κατόπιν παραγγελίας/αναμένεται σύντομα. Χτες με πήραν τηλ και μου ειπαν οτι προβλέπεται να αργήσει και δεν ξέρουν πότε θα έχουν διαθέσιμο. Τώρα είμαι αθήνα και πέρασα μια βόλτα απο πλαίσιο στη στουρνάρη και είχε 4-5 στα ράφια. Τους το ειπα απο το τηλεφωνο αλλά αυτοί επιμένουν οτι ουτε στα καταστηματα υπαρχει... Τι παίζει εδώ πάλι;
antnatal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 μπορεί να περιμένουν να αλλάξουν τη τιμή. τρόμπες.
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Τι ψάχνεις τώρα... Εγώ ήμουν το πρωί στο κατάστημα Αλίμου και ρώτησα ένα παληκάρι (στον τομέα των παιχνιδιών) αν υπάρχει το Myst IV και μου λέει όχι. Ψάχνω λίγο (~5") και βρίσκω 2-3. Χθες στη Στουρνάρη μου είπαν οτι δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο κατάστημα (Αλίμου). Εδώ δεν ξέρουν τι γίνεται στο κατάστημα που δουλεύουν (ή ακόμα χειρότερα δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν), θα ξέρουν τι παίζει στα υπόλοιπα; Ας μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις...
Tenshi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Τι ψάχνεις τώρα...Εγώ ήμουν το πρωί στο κατάστημα Αλίμου και ρώτησα ένα παληκάρι (στον τομέα των παιχνιδιών) αν υπάρχει το Myst IV και μου λέει όχι. Ψάχνω λίγο (~5") και βρίσκω 2-3. Χθες στη Στουρνάρη μου είπαν οτι δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο κατάστημα (Αλίμου). Εδώ δεν ξέρουν τι γίνεται στο κατάστημα που δουλεύουν (ή ακόμα χειρότερα δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν), θα ξέρουν τι παίζει στα υπόλοιπα; Ας μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις... Απορώ που ήξεραν οτι υπάρχει και κατάστημα Αλίμου... Ολική διάλυση,δέν ξέρουν που πάν τα 4 και φυσικά δέν φταίνε τα παιδιά γι'αυτό,αφού η "εκπαίδευσή" που τους κάνουν είναι ανάλογη και με τον μισθό τους. Όταν είναι όμως να φάνε χρήματα (τα μεγάλα κεφάλια),όλα δουλεύουν ρολόι και πάντα εις βάρος μάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.