Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 250 $ εκεί αλλά χωρίς το φόρο...
DonFustikis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Χωρίς φόρο εννοείς ότι είναι η τιμή που μας αναφέρεις ή ότι δεν υπάρχει εκεί φόρος?????? Γιατί να μας λες τη μία τιμή με ΦΠΑ και την άλλη χωρίς είναι κάπως πιο παράλογο από την ερωτησή μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 οι τιμές σε δολλάρια που αναφέρει η Intel στις ανακοινώσεις της είναι χωρίς "ΦΠΑ"...
cosmosfera Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Αφου υπαρχουν θυματα που ειναι διατεθειμενα να πανε να τα σκασουνε καλα κανουν πλαισιο / e-shop και τους τα τρωνε... Ξερω ατομο που αγορασε υπολογιστη 2.500 ευρω και το μονο που ξερει ειναι να παιζει πασιεντζα. Εγω προτεινω οι ψαγμενοι τουλαχιστον να μπουκοταρουμε τη κλεψια. Εκτος απο αυτους που παιζουν παιχνιδια η τρεχουν θεοβαρα προγραμματα οι υπολοιποι δεν εχουν καποιο λογο να αλλαξουν επεξεργαστη η να κανουν αναβαθμιση. Εγω εχω pentium 4 και τρεχω ολα τα προγραμματα και κανω ολες τις δουλειες που χρειαζομαι χωρις κανενα προβλημα. Το μονο που κανω ειναι συντηρηση του υπολογιστη που πολλοι δε ξερουν τι σημαινει με αποτελεσμα οτι υπολογιστη και να εχουν μετα απο λιγο καιρο χρησης να σερνεται. Και δεν εννοω κατι πολυπλοκο τα πολυ βασικα...registry/disc cleaning και disc defragment... Επισης δε βαζουμε δεκα χιλιαδες αχρηστα προγραμματα στο pc...
MasterX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Παίδες, τουλάχιστον οποιος δεν τον χρειαζεται άμεσα για δουλειά, ας περιμενει... δεν θα χασει... μην τους πληρώνουμε τζαμπα... Δεν θα παθουμε τιποτα να καθυστερήσουμε την αναβάθμισή μας ή το νεο συστηματάκι μας για 1-2 μηνες..το κέρδος θα ειναι μεγαλο και διπλο... θα εχουν μειωθει και οι τιμές στα υπόλοιπα parts τότε.. Και κλασικά θα εχουν κυκλοφορήσει και νεώτερα/καλύτερα/φθηνότερα.. Αφού τα ξέρετε..
DonFustikis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ξερω ατομο που αγορασε υπολογιστη 2.500 ευρω και το μονο που ξερει ειναι να παιζει πασιεντζα. Αν σου περισεύουνε τα λεφτά και μόνο για λόγους κ@υλ@ς πετάς πολλααααα σε ένα μηχάνημα να το κάνεις όσο πιο τούμπανο γίνεται! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!Τί έγινε με το πλαίσιο???Τους έκοψε τελείως τους ΑΜΔ???Δεν υπάρχουνε εδώ και κάτι μέρες στη σελίδα του!Και από μητρικές για ΑΜ2+ έχει 5 μλκς μόνο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 διάβασα σε άλλο forum ότι έχει πρόβλημα το site του ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... στα καταστήματα του πάντως έχει κανονικά AMD CPUs
Tenshi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Τσίμπησε ακόμα ένα 20ρικο ο Q9550.Οτι να ναι!Άν πουλήσω τώρα τον δικό μου θα βγάλω και κέρδος....
dim's Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Θα συμφωνήσω κι εγώ με το φίλο cosmosfera. Ας αναρωτηθούμε όλοι μας τί και γιατί θέλουμε τον Η/Υ μας. Προσωπικά, δεν έχω καμιά διάθεση να αφιερώνω ατέλειωτες ώρες στη συντήρηση, διατήρηση ή καί αναβάθμιση του Η/Y μου. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η ΧΡΗΣΗ του. Τέλος, είμαι -ακόμη- ευχαριστημένος με τον "αρχαίο" Athlon 2500XP επεξεργαστή μου, αν και καταλαβαίνω πως οι ώρες του είναι πια μετρημένες... Έχω, όμως, υπομονή και περιμένω, χωρίς να πέσω-ελπίζω- θύμα της (υπερ)καταναλωτικής κοινωνίας. Είδομεν...
junior-21- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Υπομονή παιδιά, δεν νομίζω να κρατήσει πολύ αυτό, αλλά και πάλι skroutzάροντας μπορούμε να βρούμε καλύτερες τιμές
Re-man Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Τσίμπησε ακόμα ένα 20ρικο ο Q9550.Οτι να ναι!Άν πουλήσω τώρα τον δικό μου θα βγάλω και κέρδος.... Καλη περιοδος να σου χαλασει επεξεργαστης απο πλαισιο.Τον επιστρεφεις και παιρνεις πιστωση στην ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ.Αυτη δεν ειναι η πολιτικη τους? Τα μουτρα τους να βλεπα.
Bigi444444 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Kαι με την 4870 το έχουν ξεφτυλίσει ελαφρώς το θέμα.Τη sapphire από τα 201 που την είχαν μέχρι πριν λίγες μέρες την πήγαν 250!Γενικά πολύ σκαμπανέβασμα της κάνουν.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Και για να μην ξεχνιόμαστε. Asus Rampage Formula: 216€ χθες,σήμερα 284€ Asus Maximus 2 Formula: 170€ χθες,σήμερα 232€ Asus P5Q Deluxe: 167€ πριν,σήμερα 191€ Όπως τους κ**λώσει...
MINDER Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Οπως παει εγινε χρηματιστηριο ... σε λιγο θα αγοραζομαι και την επομενη θα λεμε α ανεβηκε 10% πουλα τωρα χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Barbattilas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Κάπου έιχα δει θέμα για το πως καις τον επεξεργαστή σου... Αν έχετε δεύτερο PC κάψτε τους , κάψτε τους! (και πάρτε πιστωτικό...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.