Προς το περιεχόμενο

CPU-Τρελες αυξησεις !!

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι πονηροι εμποροι,που πουλησαν ακομα και τον Χρηστο,επηδει με την ελευση των νεων επεξεργαστων,θα κανουν μειωση τιμων,ειπαν,να τους ακριβηνουμε τωρα,ουτως ωστε,με τη μειωση,να ερθουμαι,στα ιδια κερδη.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παει κα8ε ελπιδα μου για νεο rig...αντε να δουμε τι θα δουμε...παμε καταδιαολου...:-(

Τι εγινε ρε sadman το εργαλειο σου με τα δεν θυμαμαι ποσα γηζ ειχε (and kept going)? Πες μου οτι ο ιστορικος Ρ4 κάηκε;Η 3850 επιβιωσε;

Δημοσ.

Τι θέλουν να καταφέρουν με τέτοια πράγματα???

Χαζοί είναι?? Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν θα το καταλάβει?? Μέσα σε κάποιες ώρες ( απο τις αυξήσεις , εννοώ) άνοιξε αυτο το forum!!!!

Δημοσ.

Δυστυχώς οι περισσότεροι χαμπάρι δε θα πάρουν, όσοι το καταλάβαμε ουσιαστικά δεν θα αγοράζαμε PC έτσι κι αλλιώς αυτή την περίοδο γνωρίζοντας τον ερχομό των i7 και την πτώση τιμών των penryn στο επόμενο δίμηνο.

Δημοσ.

Ισοτιμία ?/$???

Ε, και?

Μήπως έπεφτε αναλογικά η τιμή τους (ραγδαία δλδ), όταν ήταν κάπου στο 1.5-1.6?

Επιπλέον, σήμερα παραγγέλνω εγώ, σήμερα παραγγέλνουν κι αυτοί απευθείας από Αμερική? Ούτε stock ούτε τίποτα?

Ωραία μυαλά... και μετά παραπονιόμαστε για τη βενζίνη και το πετρέλαιο θέρμανσης!

Δημοσ.
Ισοτιμία ?/$???

Ε, και?

Μήπως έπεφτε αναλογικά η τιμή τους (ραγδαία δλδ), όταν ήταν κάπου στο 1.5-1.6?

Επιπλέον, σήμερα παραγγέλνω εγώ, σήμερα παραγγέλνουν κι αυτοί απευθείας από Αμερική? Ούτε stock ούτε τίποτα?

Ωραία μυαλά... και μετά παραπονιόμαστε για τη βενζίνη και το πετρέλαιο θέρμανσης!

+15.000

Καιρός να κοιτάμε προς τα έξω για αγορές..

Δημοσ.
Τι εγινε ρε sadman το εργαλειο σου με τα δεν θυμαμαι ποσα γηζ ειχε (and kept going)? Πες μου οτι ο ιστορικος Ρ4 κάηκε;Η 3850 επιβιωσε;

οχι,απλα ετοιμαζομουνα για καινουργια πραγματα...αλλα δυστηχως...:lol::lol:

Η 3850 μας αφησε χρονους,ηρθε μια 4850 να την αντικαταστησει...δυστηχως/ευτηχως ο ιστορικος π4 ζει και βασιλευει :-D

Off topic mode off/

Δημοσ.

Επειδή μάλλον δεν έχουν πάρει χαμπάρι πως έχουν αφήσει την ίδια

τιμή, οποιος προλάβει πρόλαβε !!

(Δεν έχω μια τώρα αλλιώς θα χτυπούσα μια για πάρτη μου)

Δημοσ.
Kαι απ'οτι βλεπω δεν ειναι μονον οι επεξεργαστες που ακριβυναν , αλλα και πολλα αλλα προιοντα !!!

Ελα ντε...Απλά δε θα αγοράσουμε.:-)

Δημοσ.

Γιατί κάθε χρόνο Σεπτέμβρη-Οκτώβρη τις ανεβάζουν τις τιμές παντού;Κάθε χρόνο όμως....Για 1-2 εβδομάδες τις ανεβάζουν και μετά πάλι κάτω.Κάπου μου φαίνεται είχα ακούσει να ισχυρίζονται πως είναι θέμα νέας σχολικής χρονιάς και αυξημένης ζήτησης.Δεν ξέρω τι να πιστέψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...