Προς το περιεχόμενο

CPU-Τρελες αυξησεις !!

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O E8400 που τον παρακολουθούσα τελευταία είχε 139? απο Πλαίσιο και τώρα είναι 152? η tray έκδοση.

Ο Q9550 ήταν στα 260? και τώρα είναι 290?.

Γμσ τα,μειώσεις θα πάρουν μόνο αν βγουν οι Nehalem,με την σημερινή κατάσταση.. :-(

• Moderators
Δημοσ.

Ναι τους ανεβασαν! Και τους ανεβαζαν λιγο λιγο εδω και 1,5 μηνα...

Ο Ε8400 ειχε στις 28 Αυγουστου 135 ευρω ο Box απο e-shop.gr, τωρα 159!!

Ο Ε8500 ειχε στις 28 Αυγουστου 150 ευρω ο Box απο e-shop.gr, τωρα 179!!

Δημοσ.

Το παρατήρησα και εγώ αυτό. Αλλά ήμουν τυχερός :-) παράγγηλα την δευτέρα τον 8400 (139? e-shop) και ακόμα τον περιμένω :mad:.. Δεν πιστεύω να τον τιμολογήσουν με την τωρινή αξία :X:X:X

Δημοσ.

Νομιζω οτι φταει καθαρα η ισοτιμια δολλαριου -ευρω η οποια επεσε απο τα 1,5-1,6 στα σημερινα 1,37...

Δημοσ.

αν οντως φταίει όμως η ισοτιμία ευρώ δολαρίου πως εξηγείται η πτώση στις τιμές των hd4870; 10 μέρες πριν η πιο φτηνή 4870 512 είχε αν δεν κάνω λάθος 239 ευρώ (και λίγο περισσότερα όταν πρωτοήρθε) και κάθε μέρα που μπαίνω e-shop, και plaisio βλέπω από 1-2 ευρω πιο κάτω την τιμή του.Προχθές 215, χθές 213, σήμερα 209...

Μήπως φταίει η έλλειψη ανταγωνιστικών εναλλακτικών προτάσεων;

Δημοσ.

Μήπως φταίει η έλλειψη ανταγωνιστικών εναλλακτικών προτάσεων;

Ακριβώς αυτό...

Βλέπεις, τα electroworld και τα συναφή περιορίζονται σε πολέμους εντυπώσεων και μόνο...;)

Δημοσ.

αν αγοραζεις πιο ακριβα πουλας πιο ακριβα και ας μην υπαρχει cash.τα καταστηματα ξερουν οτι ο κοσμος θα παρει και ας ειναι καλα τα θυματα των πιστωτικων.σε 198939293 ατοκες δοσεις τον 0,0000121 ευρω.

Δημοσ.

Αμα δέν το έιχα δεί εδώ, δέν θα το είχα πάρει ποτέ μυρωδιά!Προχτές έδωσα μια παρεγγελεία στο e-shop για τον c2q 9550.Πριν λίγο είδα τον επεξεργαστή να φλερτάρει επικίνδυνα με την τιμή των 300 ευρώ (297)!Είμαι σίγουρος οτι ήταν ~25-30 ευρώ φτηνότερος μέχρι χτές και είμαι πολύ περίεργος για το τι θα μου πούν κατα την παραλαβή (πιθανότατα αύριο).

Δυστυχώς όταν είδα το μήνυμα ήταν περασμένες 17.00 άρα δέν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα με τις πωλήσεις...

Δημοσ.

Οι τιμές που παραλαμβάνεις είναι αυτές που ίσχυαν όταν έδινες την παραγγελία. Μάλιστα λαμβάνεις και e-mail με την επιβεβαίωση αυτής με την τιμή που συμφώνησες. Μου είχε τύχει με φορητό μια φορά οπου πήρε ανηφόρα η τιμή όσο περίμενα να τον παραλάβω. Τελικά πλήρωσα την αρχική τιμή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...