Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό τέλος???

amorealex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου λένε οτι η μητρική δεν είναι στην εγγύηση γιατί έβαλες άλλη ξύκτρα στον επεξεργαστή;

Μας δουλεύουν; Να πω οτι δεν σου δίνουν εγγύηση στον επεξεργαστή να το καταλάβω αλλά στην μητρική;

Μόνος λόγος να μη σου δώσουν είναι να βγάλεις τα heatpipes απο την mobo.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ίσως να έβγαλε την ψύκτρα-πλάκα που είναι στο πίσω μέρος της μητρικής στο ύψος του cpu ώστε να μπορεί να μπει το backplate τηςThermalright

Δημοσ.
ίσως να έβγαλε την ψύκτρα-πλάκα που είναι στο πίσω μέρος της μητρικής στο ύψος του cpu ώστε να μπορεί να μπει το backplate τηςThermalright

That's right!

;)

Δημοσ.

Ε, αυτο δεν αναιρει την εγγυηση...

Χμμ. ε?

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει να την ξαναβάλει πάλι πάνω στην μητρική πριν την δώσει για RMA, κλασικά πράγματα

Δημοσ.
πρέπει να την ξαναβάλει πάλι πάνω στην μητρική πριν την δώσει για RMA, κλασικά πράγματα

Αυτό τους είπα κι εγώ και μου τα μασάγανε.

Θα πάω από εκεί και θα γίνει της ανωμαλίας!

:devil:

Δημοσ.

Πιπες ρε συ, δηλαδη οταν τους λες να στο στηλουν στημενο το Pc με την 120, αυτοι πως την βαζουν? Με μαγικα?

Η αυτοαναιρουν την εγγυηση απο μονοι τους? :rolleyes:

-----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 01 : 04 : 49-----

Αυτό τους είπα κι εγώ και μου τα μασάγανε.

Θα πάω από εκεί και θα γίνει της ανωμαλίας!

:devil:

Για να μην τσακωνεσαι, γιατι ορισμενα καταστηματα του πλαισιου εχουν αμπαλους τυπους μεσα, πηγαινε παρε την μητρικη, πες τους πως δεν θες να σου την φτιαξουν, και πως την θες για κορνιζα στο δωματιο σου.

Πηγαινε μετα και ξανακουμπωσε την πλακα, και πηγαινε στην σε αλλο υποκαταστημα.

Δημοσ.
Πιπες ρε συ, δηλαδη οταν τους λες να στο στηλουν στημενο το Pc με την 120, αυτοι πως την βαζουν? Με μαγικα?

Η αυτοαναιρουν την εγγυηση απο μονοι τους? :rolleyes:

-----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 01 : 04 : 49-----

Για να μην τσακωνεσαι, γιατι ορισμενα καταστηματα του πλαισιου εχουν αμπαλους τυπους μεσα, πηγαινε παρε την μητρικη, πες τους πως δεν θες να σου την φτιαξουν, και πως την θες για κορνιζα στο δωματιο σου.

Πηγαινε μετα και ξανακουμπωσε την πλακα, και πηγαινε στην σε αλλο υποκαταστημα.

Η αλήθεια είναι ότι όταν πήρα το PC, ξέχασα να τους διευκρινίσω ότι δεν θέλω να μου το στήσουν και με πήραν τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι δεν γίνεται να το στήσουν γιατί δεν μπορούν να βάλουν χέρι στη μητρική. Τους είπα ότι θα το στήσω μόνος μου και όλα καλά.

Όσον αφορά τους τσακωμούς, έχω όρεξη και αρκετή υπομονή!

:devil::devil::devil:

Δημοσ.

για να μην ανοίγω άδικα αλλο θεμα ξερει καποιος να μου απαντήσει ?

έχω ενα μικρο pc και διαπιστώνω μέσω το easy tune οτι τα volt παίζουν δεν ειναι σταθερά δηλαδή αντι για 12v είναι 11,40 12,60 κ.λ.π πάω για αλλαγή ?

α και πρόσφατα αλλαξα καρτα γραφικών πέρασα στο ιδιο pc που το εχει ο γιοκας μου μια nvidia 9500 και απο τοτε η ολοκαίνουργια asus 22'' κάνει σαν να τρεμοπαίζει αλλα οχι ακριβός παράδειγμα πως κάποτε με την crt οταν τραβούσε μια κάμερα την οθόνη έκανε σαν νερά ?ε κάπως έτσι αλλα σε μικρο ποσοστο.τι λέτε ?

Δημοσ.
για να μην ανοίγω άδικα αλλο θεμα ξερει καποιος να μου απαντήσει ?

έχω ενα μικρο pc και διαπιστώνω μέσω το easy tune οτι τα volt παίζουν δεν ειναι σταθερά δηλαδή αντι για 12v είναι 11,40 12,60 κ.λ.π πάω για αλλαγή ?

Software voltages suck... :-)

Αν δεν παρατηρείς αστάθειες, μην δίνεις σημασία.

α και πρόσφατα αλλαξα καρτα γραφικών πέρασα στο ιδιο pc που το εχει ο γιοκας μου μια nvidia 9500 και απο τοτε η ολοκαίνουργια asus 22'' κάνει σαν να τρεμοπαίζει αλλα οχι ακριβός παράδειγμα πως κάποτε με την crt οταν τραβούσε μια κάμερα την οθόνη έκανε σαν νερά ?ε κάπως έτσι αλλα σε μικρο ποσοστο.τι λέτε ?

Εδώ με μπερδεύει κάπως η σύνταξή σου.

Ξαναγράψτο με κόμματα "," αν θες.. :-)

Δημοσ.

Τελικά, έβαλα πάνω το backplate, τους το πήγα για αντικατάσταση, το δέχτηκαν και περιμένω τηλέφωνο να πάω να παραλάβω καινούργια μητρική.

Είμαι πολύ περίεργος να δω ποια θα μου δώσουν, αφού αυτή που είχα (Gigabyte X-38 DQ6) δεν υπάρχει πια.

Δώστε μου τα φώτα σας και στο παρακάτω:

Οι μνήμες που είχα ήταν Cellshock DDR2 1066 (5-5-5-15), αλλά επειδή ούτε αυτές υπάρχουν, μου τις αντικατέστησαν με αυτές.

Λένε τίποτα?

Δημοσ.

Χ-38 έχουν μόνο την P5E3 WS Pro, αλλά είναι ddr3, οπότε δεν παίζει.

Μην δεχτείς τίποτα λιγότερο από Χ-38/Χ-48.

Οι μνήμες είναι μία από τα ίδια...

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα στα χέρια μου μια ολοκαίνουργια Gigabyte X-48 DQ6.

Τέλος καλό όλα καλά.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Τέλος καλό, όλα καλά???

Βιάστηκα να μιλήσω.

Ξαναέστησα το μηχανάκι και άρχισε κάτι κουλά του στυλ μια να μην bootάρει, μια μπλε οθόνες, μια να σέρνεται κλπ.

Βάζω λοιπόν το MemTest και από το πρώτο pass μέτρησα πάνω από 1500000 errors στα tests #5, #6, #7 και πριν προλάβει να ολοκληρώσει το pass, τρώω κι ένα ωραιότατο restart!:lol:

Πάλι αύριο στο Πλαίσιο για αλλαγή RAM.

Άντε να δούμε...

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα... Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα...

Δλδ κατα καιρούς είχε τύχει να κλείσει ο υπολογιστής μόνος του στα καλά καθούμενα (είτε έκανα κάτι απαιτητικό είτε όχι). Όταν πήγαινα να τον ξανανοίξω άναβαν τα ανεμιστηράκια για 1-2 δευτερόλεπτα και έσβηναν τα πάντα. Άμα το άφηνα λίγη ώρα συνερχόταν. Το μυαλό μου είχε πάει στο τροφοδοτικό αλλά δεν ήμουν κ σίγουρος. Λόγω δουλειών και άπειρου τρεξίματος το άφηνα και δεν το έψαχνα, ωστόσο να σημειώσω ότι οι θερμοκρασίες που έβλεπα ήταν φυσιολογικές. Ωστόσο προχτές που μου το ξανάκανε δεν επανερχόταν με τίποτα. Έβγαλα φίσες, ξεσύνδεσα σκληρούς κλπ αλλά τίποτα. Δοκίμασα ένα άλλο (ίδιο μοντέλο) τροφοδοτικό αλλά τα ίδια. Πλέον φοβήθηκα μήπως είχε γίνει τίποτα άλλο (cpu, ram?). Καλού κακού καθάρισα την ψύκτρα/επεξεργαστή και ξαναέβαλα θερμοαγώγιμη σιλικόνη, αλλά άμεσα δεν λειτούργσε. Σε κάποια φάση αφού απογοητεύτικα και το απείλησα ότι θα το πάω σ'ένα φίλο :P , ξεκίνησε (με το δικό μου τροφοδοτικό). Χθες το βράδυ λοιπόν λειτούργησε κανονικά. Σήμερα το πρωί τίποτα πάλι. Σήμερα το απόγευμα που γύρισα πάλι τίποτα. Πλέον το μυαλό μου είναι ότι φταίει η mobo. Ωστόσο απόψε που ξαναδοκίμασα δούλεψε κανονικά!! (από αυτό γράφω...). Να σημειώσω ότι το είχα δοκιμάσει ακόμα και σε άλλη πρίζα αλλά τίποτα. Ωστόσο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα λειτουργήσει απροβλημάτιστα... Οπότε καμιά ιδέα/γνώμη κανείς?

ΕDIT: Ξέχασα: Mobo: Asus M2N-SLI Deluxe

cpu: AMD Athlon x2 6000 @ 3Ghz

ram: 2x1gb ddr2 @800mhz cellshock

gpu: 9800gt

hdd(sata): 1x 320gb Western

1x 320gb Seagate

1x 40gb Seagate

psu: solytech 600w (info)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...