mimis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω για τις πληροφορειες παιδια... πραγματικα δεν το ηξερα αυτο.. νομιζα οτι αν δεν κουμπωσει καλα, σημαινει οτι δεν αναγνωριζεται απ το συστημα κ παει λεγοντας!!
liopyr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Nαι, δεν αναγνωριζεται απο το συστημα. Απλα, το επομενο βημα ειναι απλα να μην boot-αρει, τιποτα παραπανω
amorealex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Για να καταλάβω... Αν το M/B δεν έχει DIMM επάνω, δεν μπουτάρει. Δεν θα έπρεπε να μου δίνει και beep error ή απλά δεν μπουτάρει καθόλου όπως κάνει το δικό μου?
mimis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Nαι, δεν αναγνωριζεται απο το συστημα.Απλα, το επομενο βημα ειναι απλα να μην boot-αρει, τιποτα παραπανω δηλαδη ηθελε προσπαθεια ο φιλος μου για να καψει το pc του! πωωω.. αν ειναι ετσι τοτε να μην ανησυχει o Amorealex για καψιμο mobo..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Για να καταλάβω...Αν το M/B δεν έχει DIMM επάνω, δεν μπουτάρει. Δεν θα έπρεπε να μου δίνει και beep error ή απλά δεν μπουτάρει καθόλου όπως κάνει το δικό μου? ΑΝ έχει ηχείο η μητρική (γιατί δεν έχουν όλες) θα έπρεπε να ακούς beep error
amorealex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ηχείο η μητρική ε? Χμμμ! Δεν έχω ιδέα, αλλά μάλλον η δική μου δεν έχει. Το beep που ακούγεται στο κανονικό boot είναι από το PC προφανώς ε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Καλα μη φανταστεις και κανενα ηχειο... Οριστε αυτο το στρογγυλο στο πανω μερος ειναι. Το μπιπ στο κανονικο boot ακουγεται μεσα απο το κουτι απο αυτο το μπιπερακι επισης. Και οχι, μητρικη δε καιγεται αν δεν εχει dimms μνημης πανω. Αν ομως πας να κουμπωσεις μνημη επανω της αναποδα (σπαζοντας το δοντακι) ή οχι καλα τοτε ναι μπορει να καει.
amorealex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ωραία. Εμένα λοιπόν είτε έχω DIMM επάνω, είτε όχι, δεν μπουτάρει και δεν ακούγεται κάποιο beep error. Που καταλήγουμε λοιπόν? Μνήμες, M/B, τροφοδοτικό ή να αλλάξω εξάτμιση στο αμάξι? (άσχετο!!!)
The_Judas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δεν καταλήγουμε πουθενά. Εδώ περα απλά εικασίες κάνουμε Δοκίμασε το τροφοδοτικό σου αν δουλεύει σε αλλο pc. Δοκίμασε κάποια άλλη μνήμη (αν και μου φαίνεται δύσκολο να καηκαν και οι 2 μαζί). Αν δεν φταίει αυτό στείλε την μητρική για σερβις.
amorealex Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Επανέρχομαι για να σας ενημερώσω ότι δοκίμασα κι άλλο τροφοδοτικό και κάνει ακριβώς τα ίδια. Άρα ξηλώνω M/B και το στέλνω πακέτο μαζί με μνήμες και CPU στο Πλαίσιο κι έχει ο Θεός.
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμασες αλλο dimm ram, η μονο με τα δικα σου?
amorealex Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν κατάφερα να βρω άλλα, οπότε μόνο με τα δικά μου. Γι' αυτό θα δώσω και τις μνήμες πακέτο στο Πλαίσιο κι ας βγάλουν εκείνοι άκρη.
amorealex Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα, Μόλις μίλησα με Πλαίσιο και η διάγνωση ήταν "μητρική και μνήμες καμένα". Το θέμα είναι το εξής: Οι μνήμες λέει, γίνονται αντικατάσταση, αλλά η μητρική όχι. Είναι εκτός εγγύησης επειδή έχει βγει το σύστημα ψύξης που έχει, για να μπει η Thermalright 120 Extreme. Στο manual της Gigabyte, αναγράφει λεπτομερώς και με φωτογραφίες πως να αφαιρέσεις το σύστημα ψύξης για να τοποθετήσεις άλλη ψύκτρα και πουθενά δεν αναφέρει ότι βγαίνεις εκτός εγγύησης. Τι μου τσαμπουνάνε τώρα στο Πλαίσιο?
liopyr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Οταν λες "συστημα ψυξης της μητρικης" εννοεις τα heatpipes? Εβγαλες τα heatpipes που ψυχουν το chipset???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.