ania Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 γεια χαρα προσπαθησα να εγκαταστησω τα ubuntu 7.04.1 απο το λαιβ σιντι χωρις να δημιουργησω parttiion. ενω λοιπον ολοκληρωνεται η διαδιακασια και κανω reboot κ διαλεγω ubuntu ενω bootarei μ βγαζει μηνυμα "bios bug : 8254 timer not connected to IO-APIC" μετα μπαινει σε περιβαλλον λινουχ αλλα κολλαει. το προσπαθησα 2-3 φορες αλλα τα ιδια προσπαθησα επισης να τα βαλω κ κανονικα με partition αλλα και παλι μ πεταγε το ιδιο μηνυμα και μετα παλι κολλαγε. τι φταιει? το λαπτοπ ειναι ενα παλιο toshiba satellite με 40αρη δισκο κ 192mb ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=191355 http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=958534&postcount=3 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ania Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 φιλε δν καταλαβα ακριβως τι λενε αλλα αμα εννοουνε να πατησω esc και να αλλαξω κατι απο εκει οταν παταω esc κ μπαινω στο μενου μ τα βγαζει ολα κινεζικα. δν βγαζω ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Με 192Mb ram νομίζω είναι φυσικό να σου κολλάνε. Και xubuntu να δοκίμαζες που είναι ελαφρύτερο απ'το ubuntu, πάλι οι επιδόσεις θα ταν μέτριες. Σου προτείνω να δοκιμάσεις το puppy linux, έχει λίγο διαφορετικό στυλ από το Ubuntu, και αρχικά ίσως να μη φαίνεται και τόσο φιλικό, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο, και θα κάνει το laptop σου πύραυλο. Άν πάλι επιμένεις στο Ubuntu, δοκίμασε είτε το crunchbang linux είτε το linux mint xfce. Είναι ωραία alternatives βασισμένα στο ubuntu, πολύ εύχρηστα, με το τελευταίο, το καλύτερο απ'όλα, αλλά και το πιο βαρύ. το bios bug 99% μπορείς να το αγνοήσεις με ασφάλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ania Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 kοιτα να τα δοκιμασω θελω καταλαβες δν εχω ιδεα απο λινουχ κ ετσι διαλεξα τα ubuntu που ειναι τα πιο γνωστα ας πουμε με πολλες πηγες για πληροφοριες κλπ αλλωστε τα χρ που εχω τωρα μια χαρα τα τρεχει αν δν το ζορισω αρα φανταστηκα οτι δν θα υπαρχει προβλημα. αλλα να σου πω την αληθεια σαν αρχαριος που ειμαι δν με ψηνει να μπλεκω με αλλες διανομες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.