Προς το περιεχόμενο

Βιντεοκαμερα που να βαζει Νικον φακους?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει βίντεοκάμερα πού να πέρνει φακούς Νικον.

Ξέρω πώς υπάρχει η Νικον D-90 αλλά επείδη έχω ήδη την D300 δέν θέλω να τήν πάρω.

Τι μού προτίνετε?

B)

Δημοσ.

Πρωτον η d90 δεν ειναι βιντεοκαμερα...ουτε η d300 ...λεγονται φωτογραφικες μηχανες.... Το οτι η d90 τραβαει και μικρα κλιπακια..δεν την κανει βιντεοκαμερα...μιας και οι δυνατοτητες της στο βιντεο ειναι υπερβολικα περιορισμενες...

οποτε αλλαξε τον τιτλο σου...γιατι οπως τον εχεις βαλει....δεν προκειται να απαντησει κανεις...

Δευτερον....Για τι φακους nikon μιλας ? ΟΕΜ?

Τριτον αφου εχεις την d300 που ειναι πολυ καλη μηχανη...γιατι θες κι αλλη για τους nikon φακους σου???

Τεταρτον....τι πινεις???? :-)

Δημοσ.

Κοιταξε,

εχω την δ300 και θελω να αρχισω να ασχολιθω (στο επομενο επιπεδο) με βιντεο και επειδη εχω πολλους νικον φακους

θελω να μαθω αν υπαρχει βιντεοκαμερα

που να περνει αυτους τους φακους(οι φακοι ειναι για την δ300)

Δημοσ.
Κοιταξε,

εχω την δ300 και θελω να αρχισω να ασχολιθω με βιντεο και επειδη εχω πολλους νικον φακους

θελω να μαθω αν υπαρχει βιντεοκαμερα

που να περνει αυτους τους φακους(οι φακοι ειναι για την δ300)

Δεν εχω κατι υποψιν....πρωτη φορα το ακουω απο σενα.... Οι βιντεοκαμερες συνηθως φερουν μικροτερους φακους σε διαμετρο....

Αν θες να ασχοληθεις με βιντεο....η d90 δεν θα σου προσφερει τπτ.....ειναι προτιμοτερο να παρεις μια φτηνη βιντεοκαμερα με dv ...και να παιξεις....

οποιαδηποτε φτηνη βιντεοκαμερα μπορει να σου προσφερει πολυ περισσοτερα απο την d90...

Γνωμη μου..μιας και ασχολουμαι και με τα 2 αρκετα...Γενικα να προτιμας συσκευες που κανουν μα δουλεια κι οχι πολλες ταυτοχρονα....κι ας κουβαλας και 2ο μηχανημα μαζι.... αν θες να μπορεις να πειραματιζεσαι..... αλλιως βιντεο ποιοτητας d90 τραβας και με μια compact φωτογραφικη μηχανη kodak...αλλα και παλι ειναι συμπιεσμενο...format... την μεν d90 high definition μεν αλλα αρχειο mov... στις δε kodak mp4, divx κτλπ...

Θα σου προτεινα να παρεις αυτο...

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=27_265&products_id=5053

Δεν ειναι hd αλλα ειναι μια καληαρχη..να παιξεις με μια αξιποιστη καμερουλα.....

Δημοσ.

Ευχαριστο.

Εχω ασχολιθει με βιντο, γιαυτο αρχισα αυτο το topic

γιατι ψαχνω κατι καλυτερο που να αλλαζει φακους,

γιατι ενδιαφερομαι για μακρο βιντεο.

Απο οτι ξερω υπαρχουν καμερες που να αλλαζουν φακους αλλα κανουν πανω απο 2.000 ευρο και ο φακος αλλα 1.000 ευρο (δεν εχω τοσα να διαθεσω,και ποιος εχει?) :P

Δημοσ.

Ε ναι.....μιλαμε για επαγγελματικες πλεον μετα...οποτε δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα..ειναι σαν αν αρχιζεις να ασχολεισαι με ψηφιακη φωτογραφια και να παιρνεις απευθειας την nikon d3 αντι την d60.. δεν λεει..οποτε ξεκινα απο μια μηχανη γυρω στα 200 ευρω max..μπορεις να βρεις και καλυτερες..σε canon ή panasonic...και παιξε λιγο ...

Γενικα ο ψηφιακος κοσμος σου δινει πολυ περισσοτερη ελευθερια εκφρασης απο ο,τι ο αναλογικος...οποτε μην πτοεισαι.....κρατα τους φακους σου για την μηχανουλα σου που ειναι πολυ καλη...μην τους ταλαιπωρησεις κιολας...σε αλλα σωματα και αλλες χρησεις και παρε κατι φτηνο...ο,τι κι αν επιλεξεις καλη αγορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...