Προς το περιεχόμενο

ο γιατρός είναι επιστήμονας ?

Houston

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...] Μια νοσοκόμα με παρενόχλησε σεξουαλικά στο χειρουργείο.

πίστεψέ με αυτό το σενάριο πολύ λαός θα ήθελε να το ζήσει :lol:

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά, είναι επιστήμονας ο γιατρός?

Γιατί είχαμε μια ψιλοδιαφωνία με τον πρωκτό, εχμμμ...

ενός γνωστού μου, που δείχνει μια σαφή προτίμηση στην ομοιοπαθητική.

Δημοσ.
Κι όμως θα έπρεπε. Γιατί το να χαιδέψει ένας τύπος στο χειρουργείο το σφριγηλό στήθος μιας γυναίκας ασθενούς, θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση. Και το στήθος, είναι ΚΑΙ στους άντρες ερωτογενής περιοχή. Δε μπορούμε να διαχωρίζουμε τα γεγονότα κατά τρόπο σεξιστικό.

Οπότε;

Μια νοσοκόμα με παρενόχλησε σεξουαλικά στο χειρουργείο.

αφού το βλέπεις έτσι (σωστά, δεν λέω) τότε γιατί λες πως δεν σε ενόχλησε; Γιατί δεν τους άρχισες στα μπινελίκια μόλις ξύπνησες; Το ότι σου φτιάξαν ωραία μύτη τους έδωσε άφεση;

Αν και επιμένω, αυτό που σου συνέβη απέχει πολύ από αυτό που συνέβη στην μερακλού του επίμαχου βιντέου.

Δημοσ.
αφού το βλέπεις έτσι (σωστά, δεν λέω) τότε γιατί λες πως δεν σε ενόχλησε; Γιατί δεν τους άρχισες στα μπινελίκια μόλις ξύπνησες; Το ότι σου φτιάξαν ωραία μύτη τους έδωσε άφεση;

Τους απείλησα και μου έβαλαν χρυσά ρουθούνια για να με κάνουν να σωπάσω.

Δημοσ.

Θα ήθελα να έβλεπα πως θα έκανες όταν ξύπναγες αν ήταν ο νοσηλευτής που σε παλαμάριαζε, ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

Κρίμα για τους ανθρώπους που κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους για μια βλακεία της στιγμής που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δεν πείραξε κανέναν.

Δημοσ.

Εμένα μου την έχει πιάσει στον ξύπνιο μου γιατρίνα μιλφάκι με γυμνά χέρια στα δεκαεπτά, εξέταση(?) χωρίς γάντια. Ενδιαφέρουσα εμπειρία, μου ξαναβάζετε σκέψεις για τα κίνητρα της.

Δημοσ.
Θα ήθελα να έβλεπα πως θα έκανες όταν ξύπναγες αν ήταν ο νοσηλευτής που σε παλαμάριαζε

Σύμφωνα με πανάρχαιες παραδόσεις που τις συμμερίζεται η σύγχρονη ιατρική μεθοδολογία, η λεγόμενη "κρεατοένεση" συγκαταλέγεται στις ενέσιμες θεραπείες και μάλιστα στις άκρως αποτελεσματικές για παντός είδους παθήσεις.

Δημοσ.
Νοσοκόμα: "Γιατρέ να τις κλείσουμε αυτές τις αηδίες που ακούς τόση ώρα;"

Λοιπόν αφού ξύπνησα για τα καλά, έμαθα οτι ο γιατρός χειρουργεί τους ασθενείς ακούγοντας πάντα παραδοσιακά ριζίτικα κρητικά τραγούδια (αυτή ήταν η μουσική που άκουγα) γιατί τον βοηθούν να συγκεντρωθεί!

μονο και μονο απο αυτο καταλαβαινουμε οτι η νοσοκομα δεν ειχε καθολου γουστο...

Δημοσ.
Σύμφωνα με πανάρχαιες παραδόσεις που τις συμμερίζεται η σύγχρονη ιατρική μεθοδολογία, η λεγόμενη "κρεατοένεση" συγκαταλέγεται στις ενέσιμες θεραπείες και μάλιστα στις άκρως αποτελεσματικές για παντός είδους παθήσεις.

ΛΟΛ!!!:lol:

Στο θέμα μας τώρα.Το είδα το βίντεο,αηδία,και φυσικά θα πρέπει να τιμωριθούν οι υπεύθυνοι για την εγχείρηση.

Τσίρκο το κάνανε κει μέσα ρε,η χαρά του παιδιού.Δεν είναι οι μόνοι που κάνουν δύσκολη δουλειά με πολύ άγχος και διάφορες πίπες που διάβασα,και αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να κοροιδεύουν τον οποιοδήποτε ασθενή.Ας βρούν κάτι άλλο να ξεστρεσάρονται.

Δημοσ.
Είναι εν τέλει να αναρωτιέσαι πόσοι φοβούνται πως είναι ο εαυτός τους στο βίντεο.

Ατακαδόρος όπως πάντα ο μοδεράτορας,χαίρομαι που βρήκες κάτι εξυπνο να πεις.

Διαφέρουμε στο γεγονός ότι θέλεις τον γιατρό καλό στη δουλειά του,

εγώ θα τον προτιμούσα και επαγγελματία.

Κοίτα λίγο τον όρο,δεν είναι μόνο όταν κάποιος κάνει(έστω και καλά) κάτι και πληρώνεται.

Αν δεν έχεις πρόβλημα για να του φύγει του γιατρού το άγχος να σε ξεφτιλίσει,η να στον φορέσει,οκ πάω πάσο.

Δε μιλάω για απλό χαβαλέ απ τους παρευρισκόμενους.

Δημοσ.

Tο μονο κακο που βλεπω στο ολο θεμα ειναι η videoσκοπηση.Οντως μλκια που εγινε.Το υπολοιπο το βλεπω σαν χαβαλε που δεν βλαπτει κανεναν.Διαφορετικο χιουμορ υπαρχει παντου,εγω δε γελαω πχ με ηλιθιοτητες με τις οποιες αλλοι χτυπιουνται κατω.Ετσι καποιοι θεωρουν αηδια αυτο που βλεπουν,αλλοι γελουν,αλλους τους αφηνει αδιαφορους.So?

Αν εισαι παντως 4-5 ωρες σε ενα χειρουργειο ορθιος,παντου μυριζει κοκορετσι απο τη διαθερμια και εχεις και αλλα 2-3 παρομοια μεχρι να τελειωσει η εφημερια λογικο ειναι να πεις καμια μλκια να χαλαρωσεις.Αν δεν σας αρεσει παω πασο,και μενα με χαλανε πολλα σε αυτο τον κοσμο...

(δεν ειμαι χειρουργός by the way)

Δημοσ.

Α το ότι είχε μαζευτεί εκεί μέσα ο μισός όροφος του Ερυθρού Σταυρού και ξεφωνίζανε δε σε πειραξε εσένα, η βιντεοσκόπιση σε χάλασε.

Εγώ θα ήθελα ναξερα, αν ήταν πχ η γυναίκα σου/αδελφή σου κλπ στο χειρουργικό τραπέζι στο βίντεο (γιατί πολύς κόσμος παίζει με τέτοια παιχνιδάκια), αν θα είχες την ίδια άποψη....

Πάντως αν κρίνω από τη χθεσινοβραδυνή εκπομπή Ζούγκλα, το ματζαφλάρι που βγάλανε με τόσα γέλια και χαρές θα μπεί τώρα στο δικό τους κώλο και σ'αυτούς δε θα βγαίνει ούτε με εγχείρηση.

Ετσι έτσι.....

Δημοσ.

Δηλαδή πραγματικά χαίρεσαι που κάποιοι άνθρωποι θα τιμωρηθούν για μλκείες;

Βέβαια αν διαβάσει κανείς την υπογραφή σου καταλαβαίνει κάποια πράγματα.. αλλα εσύ το παρακάνεις (και btw συμφωνώ εως κάποιο σημείο με την υπογραφή).

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι;

Οτι παπάρες ζουγκλαδάτορες και αποδεικτιστές έχουν πλέον ξυπνήσει και ασχολούνται και με το ίντερνετ. Το ίντερνετ κάποτε ήταν ένα ήσυχο μέρος που ξέφευγες απο όλα αυτά τα τηλεορασόπληκτα @@.. Αν και αυτοί έχουν πλέον διένεξη εδώ.. θα ψάξω για άλλο ίντερνετ.. Δεν τους έφτανε να βιάζουν τα μυαλά τις κάθε κυρα κατίνας; Θα έχουμε επιτέλους κάτι για να ξεφέυγουμε, η πάντα θα βρίκουμε μπροστά μας τα ίδια βρωμερά μούτρα..; Ευτυχώς κατα βάση ασχολούνται ακόμα μόνο με την απεχθή κοινωνία των "bloggers" που ούτως η άλλως ποτέ δεν χώνεψε μιας και οι περισσότεροι απο αυτούς είναι επίδοξοι παπαρολόγοι.

Το hell

Ban them for life..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...