grashop Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω αν εδώ είναι ο σωστός χώρος για το συγκεκριμένο πρόβλημα... Από καιρό παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: Όταν έκανα scroll στο word η οθόνη μαύριζε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο ή ακινητοποιούνταν για λίγα δευτερόλεπτα και μετά έκλεινε. Πολλές φορές μάλιστα 'ξαναάνοιγε' και ήταν πράσινη, ξαναέκλεινε, ξαναάνοιγε και ήταν λιγότερο πράσινη κλπ μέχρι που γινόταν όπως πριν! Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το office αλλά τα ίδια. Βέβαια το έκανε χωρίς να κάνω επανεκίνηση στο ενδιάμεσο και αυτό μου είπαν ότι ήταν λάθος... Το πήγα σε μαγαζί για να διορθώσουν το πρόβλημα αλλά τίποτα. Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ και έτσι κατέβασα το openoffice και εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στο word όμως συνεχίζεται. Προ καιρού πήρα έναν emulator για παιχνίδια του nitendo64 για να παίξω το zelda και εκεί πάλι σε τακτά χρονικά διαστήματα η οθόνη 'σβήνει'. Κάποιοι μου είπαν ότι φταίει η κάρτα γραφικών και άλλοι μου είπαν ότι πρέπει να κάνω format, ενώ άλλοι κατηγόρησαν το office. Έχετε καμμιά ιδέα τι συμβαίνει; Η κάρτα γραφικών είναι πολύ παλιά, από τότε που αγόρασα τον υπολογιστή, το 2003. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.