pkotzia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά. Χθες το βράδυ ενώ ήμουν συνδεδεμένος ασυρματα στο δίκτυο, ξαφνικά το ο υπολογιστής με την ασύρματη κάρτα έκανε απο μονός του επανεκκίνηση. Από εκείνη την στιγμή δεν μπορεί να ενωθεί ξανά στο ασυρματο διχτυο. Ενω το network key ειναι σωστό μου βγάζει ενα μήνυμα που λέει ότι το network δεν μου στέλνει το σωστό ΙP ή κάτι τέτοιο. Δεν το θυμάμαι ακριβώς. Τα βηματα που κνω ειναι τα εξης¨ 1. Βλεπω απο τον υπολογιστη με την ασυρματη καρτα δικτυου το δικο μου δικτυο 2. Το επιλεγώ πληκτρολογώντας το σωστό κλειδί 3. Αναγνωρίζει το κλειδί 4. Acquiring network ip Και κολλάει στο βήμα 4. Τι μπορεί να φταίει?
StavrosD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ίσως έχει πειραχτεί η ρύθμιση για το σύστημα κρυπτογράφησης (wep, wpa, wpa2, κτλ).
tsakonas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Αλλαξε αρχικα το κλειδι και ξαναδοκιμασε... Σβησε τα αποθηκευμενα δικτυα στο pc σου. Αλλαξε κρυπτογραφηση. Και αλλα μπορει να φταινε αλλα κανε αυτα για αρχη και βλεπουμε
pkotzia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 1. Πως αλλαζώ κλειδι? 2. Πως σβηνω τα αποθηκευμενα δικτυα? 3.Πως αλλάζω κρυπτογραφηση?
papahlamidas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 κανε και ενα reset το router Μετά πες του και πως θα το κάνει Set...
stefanos_79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μετά πες του και πως θα το κάνει Set... ΠΟυ ξερεις μπορει να εχει ρουτερ σαν το δικο σου και να χρειαστει εσυ να του πεις πως να το κανει set. Αν μας πει ποιο router εχει, σιγουρα καποιος φιλος μπορει να βοηθησει.Εξυπναδες δεν θελω ,εκτος κι αν εισαι εδω απλα για το παιζεις ο εξυπνακιας.Το ιδιο ισχύει και για τον pkotzia.Αν δεν εχετε σκοπο να βοηθήσετε μην απαντάτε με παπαριες
pkotzia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ΠΟυ ξερεις μπορει να εχει ρουτερ σαν το δικο σου και να χρειαστει εσυ να του πεις πως να το κανει set. Αν μας πει ποιο router εχει, σιγουρα καποιος φιλος μπορει να βοηθησει.Εξυπναδες δεν θελω ,εκτος κι αν εισαι εδω απλα για το παιζεις ο εξυπνακιας.Το ιδιο ισχύει και για τον pkotzia.Αν δεν εχετε σκοπο να βοηθήσετε μην απαντάτε με παπαριες STefanos χαλαρωσε. Απλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με τοποικο δικτυο, routers, ip, kriptografisi και δεν εχω πολλες γνωσεις. Αν δεν θελεις να ασχολεισαι με "παπαριες" απλα μην απαντας. Reset σημαινει να κανω turn off το router και μετα turn on, οπως κανουμε στο pc?
stefanos_79 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Σχεδον ολα τα ρουτερ εχουν απο πισω ενα κουμπακι που με την μυτη ενος μολυβιου το πατας για καποια δευτερολεπτα και επαναφερει το συστημα στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Και οπως προαναφερα καλο θα ηταν να ελεγες εξ αρχης ποιο ρουτερ εχεις για να σε βοηθησει καποιος και στο σεταρισμα.Αν και αυτα που ζητας μπορεις να τα βρεις και στο εγχειρίδιο χρήσης του ρουτερ.Αυτα για το ρουτερ. Για τον υπολογιστη για να σβησεις τα υπαρχοντα δικτυα Εφοσον εχεις Windows XP .Δεξι κλικ κατω δεξια(ρολοι) στο εικονιδιο της ασυρματης καρτα View available wireless networks->Change the order of preferred networks.Και εκει σου βγαζει μια καρτελα οπου σβηνεις ποια δικτυα δεν θελεις. Στην αρχικη σου ερωτηση θα μπορουσες να πεις τι ασυρματη συνδεση εχεις δηλ υπολογιστη -υπολογιστη ,υπολογιστη- ρουτερ ,τι λογισμικο εχουν οι υπολογιστες κτκ κτλ .Η ερωτηση σου ειναι πολυ γενικη και χωρις συγκεκριμενα στοιχεια ετσι ωστε ο άλλος να σε βοηθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.