fabio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το story εχει ως εξης : Εχω στο pc ενα ide c: (xp - boot) και ενα sata σκληρο e: οπου εγκαθιστω τα περισσοτερα προγραμματα . Πριν απο μερικες μερες εβγαλα τον sata και στην θεση του εβαλα τον σκληρο απο ενα wd mybookworld 500 (τον εβγαλα απο το κουτι) γιατι ειχε ενα προβληματακι το οποιο λυθηκε. Ξανασυνδεω τον αρχικο sata. To drive το βλεπω στο my computer αλλα οταν παω να το ανοιξω λεει πολλα και διαφορα. Σε περιληψη με ενημερωνει οτι ο σκληρος δεν ειναι εκει! Παω disk management ο σκληρος δεν εχει γραμμα και δεν με αφηνει να του δωσω το Ε αλλα οποιοδηποτε αλλο ! Μετα απο πολλα ο σκληρος παιρνει το γραμμα Ε και ολα οκ ως το reboot. Ο σκληρος ξαναχανει το γραμμα. Το ξαναβαζω (πιο ευκολα αυτη τη φορα) αλλα ξανα στο επομενο boot χανει το γραμμα. Παντα ο σκληρος στο disk management εμφανιζεται οκ αλλα χωρις γραμμα. Με το που το βαζω το pc ειναι οπως πριν. Δεν μπορω να βγαλω ακρη...... HEEELLLLLPPPPPPP !
caution Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μήπως το E το παίρνει κανένα DVD; Αν ναι, δώσε ένα άλλο γράμμα (πχ το I) στο drive που διεκδικεί το Ε μετά την επανεκκίνηση, και δίνεις το Ε στον δίσκο σου.
fabio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Καλα θα ηταν να ηταν τοσο απλο. Καμια συσκευη δεν εχει το Ε. !!! Τωρα εχω συνδεσει μονο τον boot δισκο και αυτον με το προβλημα. Το boot παιρνει κανονικα το C και ο αλλος αν του δωσω το Ε το χανει , αν του δωσω αλλο το κραταει Αυτο το ειδα χθες βραδυ (γιατι ακομα δεν χω βγαλει ακρη) ειναι στη διαχειριση συσκευων οτι εμφανιστηκε μια συσκευη scsi/raid με προβλημα στους drivers η οποια δεν υπηρχε. Μονο αυτο εχω να "κυνηγησω" γιατι δεν εχω ιδεα τι αλλο να ψαξω. Χθες οσο το εψαξα δεν βρηκα drivers για να την εγκαταστησω σωστα. Απενεργοποιηση και διαγραφη δεν επιασε. Λεω να μπω σε safe και να επιστρεψω σε μιθα κατασταση πριν το προβλημα....
caution Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ο μοναδικός ( ; ) SATA είναι στο device 0 του controller σου; Το scsi/raid τώρα εμφανίστηκε;
fabio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μονο ο ενας ειναι sata (1 partition ext2), δεν θυμαμαι σε ποιο device ειναι. Εχει σημασια ? BTW δεν το εγραψα σωστα για το scsi. Μετα το προβλημα εμφανιζονται 2 scsi/raid ο ενας οκ ο αλλος με προβλημα στην εγκατασταση. Το απολυτα σιγουρο ειναι οτι πριν το προβλημα με τον σκληρο δεν υπηρχε στο device manager καμια συσκευη προβλημα. Το αν εμφανιστηκαν και οι δυο συσκευες scsi μετα ή αν υπηρχε καποια απο πριν δεν θυμαμαι.
caution Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Βάλτον device 0 και δες μήπως είσαι ΟΚ. Δεν ακούγετε λογικό αλλά δεν χάνεις τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.