dali13gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 να προσθέσω κι εγώ ένα επιχείρημα ως αντίλογο στη δήλωση: "Τα νέα MacBook δεν ανοίγουν εύκολα" http://www.kodawarisan.com/macbook_2008/macbook_2008_01.html Αν το σκεφτεί -καλά- κανείς, το λογικότερο θα ήταν να ανοίγουν ευκολότερα με τον νέο τρόπο κατασκευής του περιβλήματος, αφού πλέον είναι δύο κομμάτια αλουμίνιο βιδωμένα το ένα στο άλλο. Και όχι πολλά κομμάτια πλαστικού βιδωμένα το ένα σε όλα τα υπόλοιπα.
LL_NEO Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Eίναι παγκοσμίως γνωστό (στους εξπέρ του είδους που παρελαύνουν σε τούτο εδώ το thread) ότι δεν μπορείς να αγγίξεις το hardware της Apple. Ούτε το software. Δεν μπορείς να βάλεις άλλο software στα Μacintosh, μόνο της Apple. Σκύλο χέσε ψήλα και αγνάντευε. Συγχώρα την άγνοια μου (είχα μόνο το πρεσσ παπ(αρ)ιέ το 13.3 και άρα αγνόω τι παίζει στα desktop) αλλά αν υποθέσω ότι γουστάρεις αύριο να αλλάξεις το hardware στο ιmac σου εκτός απο μνήμη και σκληρό τι άλλο μπορείς να αλλάξεις; Και όσον αφορά το λειτουργικό ΑΣΤΟ καλύτερα. Σας είχε πρήξει τα ούμπαλα η Apple "δε γίνεται να μπουν win στο Mac μπλα μπλα μπλα" ως δια μαγείας η κοινότητα το κατάφερε και ύστερα φιλοτιμήθηκαν να δώσουν official τρόπο για να γίνει. Αν αυτή δεν είναι συμπεριφορά που θα ζήλευε και ο πιο σκληροτράχηλος ντσβας της τρούμπας τότε δεν ξέρω τι είναι. Κατ'αρχήν είναι το προφίλ του χρήστη πολύ σημαντικό - αυτός που θέλει να παίζει παιχνίδια και να πάρει σε έξι μήνες τη νέα GeForce ή τη νέα ΑΤΙ προφανώς δεν μπορεί να πάρει iMac. Συμφωνούμε Αλλά είναι και το 'ιστορικό' του χρήστη και αυτό είναι το πλέον εκνευριστικό σε τέτοια είδους thread. Έρχεται ο κάθε χρήστης και χωρίς να έχει hands-on experience, από αυτά που νομίζει ότι γνωρίζει, πετάει ό,τι μπούρδα του κατέβει. Γι'αυτούς "γνώστες" είναι μόνο όσοι ξέρουν απ' έξω τα IRQ settings κάθε συσκευής κι αφού χρησιμοποιείς Macintosh δεν μπορείς παρά να είσαι άσχετος από υπολογιστές (ανεξαρτήτως του εάν τα Mac δεν είχαν ποτέ IRQ... ) Θεωρώ ότι συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο με χρήστες που γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάνε και γράφουν - δεν μπορώ να εκφέρω συγκροτημένη άποψη για την οδήγηση μιας μηχανής αν οδηγώ μόνο αυτοκίνητο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να το καταλάβω, μερικοί εκτός από άσχετοι γι'αυτό που γράφουν, μπαίνουν σε ένα thread μόνο και μόνο για να πετάξουν μία flame μπούρδα. Κρίμα... απορώ πώς δεν έχει ακόμα έρθει το γνωστό spambot να πετάξει καμιά μπούρδα του στυλ "αν η apple δεν δώσει το macos ελεύθερο είναι αμφίβολη η πορεία της... Αν αυτό που περιγράφεις για τη μέση άποψη για τους χρήστες της Apple είναι εκνευριστικό άκου και το άλλο. Λέτε όλοι για irq, registries κτλ κτλ κτλ. Ρε σεις ήμαρτον μιλάτε για XP/Vista ή μήπως για win 3.11 for workgroups? ΟΛΕΣ οι μπλε οθόνες και τα crashαρίσματα των που έχω δει τους τελευταίους 6 μήνες είναι απο overclocking. Υπερβάλετε πιο πολύ και απο φαντάρο που έχει φάει 2 μήνες εμπλοκή χωρίς εξοδόχαρτο
djmike Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 εγω θα ελεγα και το εξης και οποιος θελει το καταλαβαινει τα mac ειναι σαν να οδηγεις porsche.... οποιος εχει τη τυχη να εχει οδηγησει θα καταλαβει τι εννοω μπορει ενα ibiza κολοφτιαγμενο να εχει ας πουμε την ιδια επιταχυνση αλλα ποτε δε θα γινει porsche.... (καλοστημενη, μετρημενη με τελεια κρατηματα φρενα κλπ και τρελη οδηγικη απολαυση) και ξαναλεω για τελευταια φορα στους μισω τα mac (επειδη δε τα ξερω) δοκιμαστε και μετα βλεπουμε..... και αμα δε σας αρεσει το λειτουργικο (λεμε τωρα) το γυρνατε σε windows με πολυ πιο ωραιο design..... εγω με αυτη τη λογικη πηρα τα 2 πρωτα στην εταιρεια και τωρα εχουμε φτασει τα 10 mac και κανεις δε θελει να δουλευει πλεον σε pc και δε μιλαω για power users αλλα για απλους χρηστες......
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Σας είχε πρήξει τα ούμπαλα η Apple "δε γίνεται να μπουν win στο Mac μπλα μπλα μπλα" ως δια μαγείας η κοινότητα το κατάφερε και ύστερα φιλοτιμήθηκαν να δώσουν official τρόπο για να γίνει. Μα... αυτό έγινε επειδή χρησιμοποιήθηκαν επεξεργαστές της Intel, δε γινόταν νωρίτερα. Μετά λες για υπερβολές; Αν αυτό που περιγράφεις για τη μέση άποψη για τους χρήστες της Apple είναι εκνευριστικό άκου και το άλλο. Λέτε όλοι για irq, registries κτλ κτλ κτλ. Ρε σεις ήμαρτον μιλάτε για XP/Vista ή μήπως για win 3.11 for workgroups? ΟΛΕΣ οι μπλε οθόνες και τα crashαρίσματα των που έχω δει τους τελευταίους 6 μήνες είναι απο overclocking. Υπερβάλετε πιο πολύ και απο φαντάρο που έχει φάει 2 μήνες εμπλοκή χωρίς εξοδόχαρτο Τους τελευταίους 6 μήνες; Αυτοί που χρησιμοποιούν Mac έχουν αυτήν την "πολυτέλεια" για πολύύύ περισσότερο. Όπως λέγανε και σε άλλο thread, μπορεί η Microsoft στα Vista να αντέγραψε τα MacOS (αποτυχημένα), το θέμα είναι όμως πως αυτά που έχουν τώρα οι χρήστες PC, τα είχαν εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες Mac, και πάντα θα είναι πιο μπροστά πιστεύω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Σκύλο χέσε ψήλα και αγνάντευε. Συγχώρα την άγνοια μου (είχα μόνο το πρεσσ παπ(αρ)ιέ το 13.3 και άρα αγνόω τι παίζει στα desktop) αλλά αν υποθέσω ότι γουστάρεις αύριο να αλλάξεις το hardware στο ιmac σου εκτός απο μνήμη και σκληρό τι άλλο μπορείς να αλλάξεις; Θα σου πω τι μπορείς να αλλάξεις: Τη μνήμη Τον σκληρό Το DVD-R Δεν μπορείς να αλλάξεις CPU, GPU και 'τροφοδοτικό' (δεν ξέρω καν τι διάολο είναι αυτό και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την ψύχωση μερικών με αυτό το πράγμα). Σόρρυ που το λέω αλλά τα παραπάνω δεν νιώθω ότι με εγκλωβίζουν ή με περιορίζουν όπως θα υπέθεταν μερικά fυnboys. Και όσον αφορά το λειτουργικό ΑΣΤΟ καλύτερα. Σας είχε πρήξει τα ούμπαλα η Apple "δε γίνεται να μπουν win στο Mac μπλα μπλα μπλα" ως δια μαγείας η κοινότητα το κατάφερε και ύστερα φιλοτιμήθηκαν να δώσουν official τρόπο για να γίνει. Αν αυτή δεν είναι συμπεριφορά που θα ζήλευε και ο πιο σκληροτράχηλος ντσβας της τρούμπας τότε δεν ξέρω τι είναι. Ωπα, μάλλον ξέφυγες προς άλλη, άσχετη, κατεύθυνση. Κατ'αρχήν τι δουλειά έχει το MacOS X με τη δυνατότητα ενός μηχανήματος (hardware) να τρέξει οποιοδήποτε λειτουργικό; Καμία! Δηλαδή είναι δυνατότητα του λειτουργικού να τρέξει Windows; Με την ίδια λογική, θα πρέπει να θεωρείται δυνατότητα των... Windows αν ένα PC 'σηκώσει' διανομή Linux... Αλλά θα απαντήσω στο άσχετο σχόλιο: ποτέ η Apple δεν απέκλεισε τη δυνατότητα να τρέξουν Windows τα Intel-based Macintosh. Απλώς στην αρχή δεν υποστήριξε επίσημα τέτοια δυνατότητα. Στις σχετικές ερωτήσεις, η εταιρεία απαντούσε "Θέλετε να βάλετε Windows; Δεν μας ενδιαφέρει". Στη συνέχεια πρόσφερε dual boot υποστήριξη με το Bootcamp. Ακόμα και στα άσχετα posts, καλό είναι να είμαστε ακριβείς. Αν αυτό που περιγράφεις για τη μέση άποψη για τους χρήστες της Apple είναι εκνευριστικό άκου και το άλλο. [...] Ρε παλιοβάζελε, you missed my point: Το μόνο που θα ήθελα είναι να υπάρχει σοβαρός αντίλογος σε μία τέτοιου είδους αντιπαράθεση. Και σοβαρός αντίλογος υφίσταται μόνο από χρήστες που έχουν εμπειρία και των δύο 'κόσμων' για τους οποίους συζητούμε (στην προκειμένη περίπτωση PC και Mac, Windows και MacOS). Αλλιώς είναι σαν να μιλάει για την εμπειρία οδήγησης μηχανής ένας οδηγός αυτοκινήτων που δεν έχει ακουμπίσει ποτέ του μοτοσυκλέτα. Οι υπόλοιποι λοιπόν, οι οποίοι έχουν ακουστά μόνο τους Macintosh, δεν έχουν δουλέψει ένα άλφα χρονικό διάστημα με αυτούς (έχουν δει το λειτουργικό σύστημα μόνο σε εκθέσεις και σε βιτρίνες) και, κατά τα λοιπά, προσπαθούν να μας "πείσουν" για τις όποιες αδυναμίες ή ελλείψεις που νομίζουν ότι γνωρίζουν, είναι φαιδροί, κουραστικοί και, εν τέλει, flamers. Γιατό το να μπω σε μία συζήτηση μόνο και μόνο για να αντιπαρατεθώ για κάτι που δεν γνωρίζω, δεν ανταποκρίνεται σε προφίλ σοβαρού συνομιλητή.
LL_NEO Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ωπα, μάλλον ξέφυγες προς άλλη, άσχετη, κατεύθυνση. Κατ'αρχήν τι δουλειά έχει το MacOS X με τη δυνατότητα ενός μηχανήματος (hardware) να τρέξει οποιοδήποτε λειτουργικό; Καμία!Δηλαδή είναι δυνατότητα του λειτουργικού να τρέξει Windows; Με την ίδια λογική, θα πρέπει να θεωρείται δυνατότητα των... Windows αν ένα PC 'σηκώσει' διανομή Linux... Βάστα. Εσύ ανάφερες ως ανυπόστατο ισχυρισμο ότι η Apple (και όχι το λειτουργικό της) δεν υποστηρίζουν win και σου είπα ότι ναι μεν έχεις δίκιο αλλά θυμήσου πως αποκτήθηκε αυτή η δυνατότητα. Αν θυμάμαι καλά η Apple έσκιζε την κυλότα της ότι δε γίνεται να παίξουν win καθότι τα Apple δεν έχουν bios κτλ κτλ κτλ. Μόλις έγιναν ρόμπα αναθεώρησαν @manuel(βλέπε το απο πάνω μου point) Ρε συ σκύλο ήμαρτον με την παπάντζα για το όποιος δεν έχει δε πρέπει να μιλάει. Πρέπει να έχεις mac δλδ για να δεις ότι το premium που έχει βάλει ο Jobs είναι εξωφρενικό ή μη; Αν αυτό που λες ίσχυε δε θα έπρεπε να είχαμε debates intel vs amd, nvidia vs ati, xbox vs playstation.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Πρέπει να έχεις mac δλδ για να δεις ότι το premium που έχει βάλει ο Jobs είναι εξωφρενικό ή μη; Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι το premium είναι η τιμή (δεν είμαι σίγουρος, γι' αυτό το λέω), και αν και η ερώτηση δεν απευθύνεται σε μένα, επειδή όμως πρόσφατα πήρα το σχετικό ρίσκο να τα "σκάσω" έχοντας το αντίστοιχο συναίσθημα (ότι πληρώνω εξωφρενικά), θα απαντήσω με βεβαιότητα πως ναι, πρέπει να έχεις Mac για να δεις αν είναι εξωφρενικό ή όχι το premium. Γιατί πλέον δεν πιστεύω ότι πλήρωσα πολλά και θα τα ξαναέδινα ευχαρίστως. Στην Ελλάδα έχουμε τη φιλοσοφία να μην πληρώνουμε την εργασία αλλά τα υλικά. Στην Ελλάδα πας να φτιάξεις τ' αυτοκίνητό σου και σου λέει ο υπάλληλος "5 ευρώ η εργασία και 100 ευρώ τα ανταλλακτικά". Στη Γερμανία θα σου πει "5 ευρώ τα ανταλλακτικά και 100 ευρώ η εργασία". Και εκεί ο Έλληνας θα πει "ρε τα κορόιδα, πληρώνουν και τον τεχνικό;" Αντιστοίχως η Apple σου λέει "σου πουλάω hardware των 1000 ευρώ στην τιμή των 1500 ευρώ για τη δουλειά που έκανα ώστε να μην έχεις κανένα πρόβλημα, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, να μην ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ αναβαθμίσεις γιατί θα τα εκμεταλλεύεσαι όλα στο έπακρο, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (280W χρησιμοποιεί ο 24άρης iMac μου), οικονομία στο χώρο, λίγα καλώδια, αμελητέο θόρυβο και και και". Η Microsoft σου λέει 1000 ευρώ και κάνε την εργασία μόνος σου. Για μένα δεν είναι εξωφρενικό (το αντίθετο μάλιστα). Η εργασία πρέπει να πληρώνεται, ειδικά όταν είναι τόσο καλή. Είναι σαν να σου λέει κάποιος αντίστοιχα ότι δεν αξίζει να έχεις Η/Υ για οτιδήποτε, γιατί κοστίζει πχ 800 ευρώ, τα οποία θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για να νοικιάζεις ταινίες, να αγοράζεις CD, να πάρεις φθηνά μπλε τετράδια και στυλούς, ενα Tetris για παιχνίδια και γενικά ότι άλλο χρειάζεσαι και κάνεις σε Η/Υ σε πολύ καλύτερη τιμή. Και εντάξει βρε αδερφέ, άμα κάνω κανένα λάθος στο κείμενό μου, ε, θα χρησιμοποιήσω blanco, πώς κάνετε έτσι; Σιγά μη δώσω 800 ευρώ για να μη χρησιμοποιώ blanco. Μα θα του πείτε, μπορείς να κάνεις μορφοποίηση τις σελίδες σου και να τις κάνεις πιο όμορφες και ευπαρουσιάστες. Και τότε θ' ακούσετε την αποστομωτική απάντηση "ώστε για τις γκόμενες τον πήρες τον Η/Υ, ε; Για να κάνεις φιγούρα με δήθεν όμορφες σελίδες; Με τα λεφτά του μπαμπά παίρνουμε PC, ε;" Φαντάζομαι ότι κανένας δε θα επέτρεπε σ' αυτόν τον άνθρωπο να έχει άποψη για την "εξωφρενική" τιμή των PC.
punky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μα και βέβαια υπάρχει premium ρε χουντοβάζελε! Θα στο εξηγήσω με όρους που μπορείς να το καταλάβεις, επιτέλους: Με 100 Ευρώ, περνάς μια βραδιά συντροφικότητας με την κυρία Μπέλα Στελεντάκου. Αυτά είναι τα Windows. Με 500 Ευρώ, περνάς μια βραδιά με την Μόνικα. Αυτό είναι το mac. Με έναν αυνανισμό, κρατάς τα λεφτά και τα κάνεις στραγάλια. Αυτό είναι το Linux.
panosfx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Τόσο μαζόχα είμαι δηλαδή που μου αρέσει μια φορά το δίμηνο να κάνω φορμάτ και ξανά εγκατάσταση των ΧΡ;;; Δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που το κάνω νιώθω περήφανος...νιώθω σαν να έπλυνα το αμάξι μου μετά απο κάνα δίμηνο και μου φαίνεται πιο καθαρό,πιο όμορφο... Τώρα πέρα απο την πλάκα μετά απο τόσα χρόνια συνήθειας μου είναι δύσκολο να αλλάξω τα "προβληματικά" προιόντα του Bill-άκου Gates χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι αρνητικός στα apple.Είναι όπως μάθει κανείς....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μα και βέβαια υπάρχει premium ρε χουντοβάζελε! Θα στο εξηγήσω με όρους που μπορείς να το καταλάβεις, επιτέλους: Με 100 Ευρώ, περνάς μια βραδιά συντροφικότητας με την κυρία Μπέλα Στελεντάκου. Αυτά είναι τα Windows. Με 500 Ευρώ, περνάς μια βραδιά με την Μόνικα. Αυτό είναι το mac. Με έναν αυνανισμό, κρατάς τα λεφτά και τα κάνεις στραγάλια. Αυτό είναι το Linux. Έτσι ακριβώς! (ακόμα κι ο βάζελος φίλος μας θα το καταλάβει αυτό)
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μα και βέβαια υπάρχει premium ρε χουντοβάζελε! Θα στο εξηγήσω με όρους που μπορείς να το καταλάβεις, επιτέλους: Με 100 Ευρώ, περνάς μια βραδιά συντροφικότητας με την κυρία Μπέλα Στελεντάκου. Αυτά είναι τα Windows. Με 500 Ευρώ, περνάς μια βραδιά με την Μόνικα. Αυτό είναι το mac. Με έναν αυνανισμό, κρατάς τα λεφτά και τα κάνεις στραγάλια. Αυτό είναι το Linux. Άψογος. :lol:
panosfx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μα και βέβαια υπάρχει premium ρε χουντοβάζελε! Θα στο εξηγήσω με όρους που μπορείς να το καταλάβεις, επιτέλους: Με 100 Ευρώ, περνάς μια βραδιά συντροφικότητας με την κυρία Μπέλα Στελεντάκου. Αυτά είναι τα Windows. Με 500 Ευρώ, περνάς μια βραδιά με την Μόνικα. Αυτό είναι το mac. Με έναν αυνανισμό, κρατάς τα λεφτά και τα κάνεις στραγάλια. Αυτό είναι το Linux. doiiinggg!!!!Μας κούφανες....πιο άκυρο τρόπο να μας αποδείξεις ότι τα mac είναι τα καλύτερα δεν μπορούσες να βρείς.Γούστα είναι αυτά ρε παιδιά....άλλωστε ούτε τα windows είναι Στελεντάκου,ούτε τα mac Μόνικα.Άλλωστε η Στελεντάκου μπορεί να κάνει πολύ καλύτερο κρεβάτι απο την Μόνικα και να φας την ξενέρα της ζωής σου με την Μόνικα....:lol:
Snolly Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ σκύλο ήμαρτον με την παπάντζα για το όποιος δεν έχει δε πρέπει να μιλάει. Πρέπει να έχεις mac δλδ για να δεις ότι το premium που έχει βάλει ο Jobs είναι εξωφρενικό ή μη; Αν αυτό που λες ίσχυε δε θα έπρεπε να είχαμε debates intel vs amd, nvidia vs ati, xbox vs playstation. Ναι LL_NEO κι εγώ πιστεύω πως στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να έχεις χρησιμοποιήσει και τα 2 για να έχεις εμπεριστατωμένη άποψη. Για παράδειγμα εγώ δε συμπαθώ το Linux, έχω παίξει μαζί του αλλά όχι σε βαθμό που να το ξέρω. Οπότε αρκούμαι στο να μην το συμπαθώ αλλά παρ' όλ' αυτά το σέβομαι. Ε τώρα στα Windows τι να σεβαστείς, είναι για λύπηση τα φουκαριάρικα.
panosfx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ναι LL_NEO κι εγώ πιστεύω πως στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να έχεις χρησιμοποιήσει και τα 2 για να έχεις εμπεριστατωμένη άποψη. Για παράδειγμα εγώ δε συμπαθώ το Linux, έχω παίξει μαζί του αλλά όχι σε βαθμό που να το ξέρω. Οπότε αρκούμαι στο να μην το συμπαθώ αλλά παρ' όλ' αυτά το σέβομαι. Ε τώρα στα Windows τι να σεβαστείς, είναι για λύπηση τα φουκαριάρικα. Ναι όντως είναι για λύπηση...Φαίνεται απο τις πωλήσεις άλλωστε...Τα apple πουλάνε σαν τρελά σε σχέση με τα PC.
darklordvader77 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Βάστα. Αν θυμάμαι καλά η Apple έσκιζε την κυλότα της ότι δε γίνεται να παίξουν win καθότι τα Apple δεν έχουν bios κτλ κτλ κτλ. Μόλις έγιναν ρόμπα αναθεώρησαν εε μαλλον εσυ εχεις γινει ρομπα χωρις να το παρεις χαμπαρι.. τουλαχιστον διαβασε καμια πηγη πριν πεις οτιδηποτε! Ακου λοιπον πως εχουν τα πραγματα: ΝΑ τρέξεις κανονικα Windows ΔΕΝ γινόταν οσο υπηρχε η αρχιτεκτονικη Power PC λόγω διαφορετικου σετ εντολων. Οπότε επιτυγχάνονταν μεσω αργου Emulation κ για τις 2 πλευρες (κ για να τρεξει ενα PC -> Macintosh κ το αντιθετο). Όταν εγινε το Transition, ήξεραν πως θα δοκιμαζαν σίγουρα καποιοι να βαλουν Windows σε ενα Mac μηχανημα. Εγινε λοιπον ενας διαγωνισμος με βραβειο αν θυμαμαι 40.000$ . Έκατσε ενας ψαγμενος, βρηκε τον τροπο, τους τον εδειξε, φτιαξαν αυτοι μονο εναν BIOS Emulatro κ βουαλα! Σιγα μη καθονταν να ασχοληθουν με αυτο, ενω θα μπορουσε καποιος αλλος να κανει την δουλεια πιο γρηγορα κ οικονομικα.. Τόσο μαζόχα είμαι δηλαδή που μου αρέσει μια φορά το δίμηνο να κάνω φορμάτ και ξανά εγκατάσταση των ΧΡ;;; Ναι, τοοοοοοοοοσο μαζόχα! Σοβαρα, ποσα Format εχεις κανει κ το απολαμβανεις τοσο?? Κοιτα, αλλη φαση να περνας Slipstreamed λειτουργικο με ετοιμα τα προγραμματα και -κυριως- τις ρυθμισεις σου κ αλλο καθαρο κ να καθεσαι να το στηνεις καθε 2 ΜΗΝΕΣ. (αυτο ειναι χρονος =>χρημα οχι αστεια..get a job!) Ναι όντως είναι για λύπηση...Φαίνεται απο τις πωλήσεις άλλωστε...Τα apple πουλάνε σαν τρελά σε σχέση με τα PC. Τοτε με βαση τις πωλησεις σου εισαι αρχοντας! εισαι θεος! ωωω λυπησου με θεε Bill που σε απαρνηθηκα, κ παρε με πισω στην ζεστη αγκαλια των Windows να χω τπτ Viruses και Dll's να μην παιζω μονος μου... Σοβαρα, μη μπερδευεις την εμπορικοτητα με την ποιοτητα. Υπαρχει χασμα.. Κ εκτος αυτου, αλλο η μια εταιρεια που βγαζει Software κ αλλο η αλλη που βγαζει Hardware με Software.. να συγκρινουμε ομοια πραγματα όπως τα λειτουργικα τους συστηματα (Leopard ή και Tiger αμα γουσταρεις, με XP/Vista) όμως ξερεις πολυ καλα, οπως κ γω, πως αυτο δεν θα σε συμφερε.. Υ.Γ. Μα καλα μετοχος εισαι κ μου παραθετεις αυτα?? Χεστηκα, δεν με ενδιαφερει,καταναλωτης ειμαι γαμω το στανιο μου! Θελω ενα καλο προιον! Όχι τις καλυτερες πωλησεις παγκοσμίως! get it?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.