haHa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Για ολα σχεδον τα παραπανω ευθυνονται τα vista ...Αλλωστε ολοι μιλουν για το ποσο ενεργοβορο ειναι αυτο το λειτουργικο ...Ειναι φυσικο για καποιον που εχει δουλεψει OS X ,οταν παει σε vista να παραπονιεται για πολλα πραγματα ... Ομως σε αντιστοιχα ποιοτικα pc laptop μπορεις να δεις σε vista πραγματικη αυτονομια 6+ωρων κ χαμηλοτατες θερμοκρασιες. Αρα σε αυτην την περιπτωση τα vista ειναι αψογα κ προσφερουν εκπληκτικη αυτονομια? Oι drivers της apple σε windows ειναι το λιγοτερο μετριοτατοι .. Πχ , νομιζω για παραδειγμα οτι σε windows δεν δουλευει καν η καρτα γραφικων 9400 των νεων macbook pro κ δουλευει μονο η nvidia 9600. Φταινε για αυτο τα windows (που με αλλα λαπτοπ δεν εχουν προβλημα) ή οι drivers της apple? Εδω να πω οτι τουλαχιστον εγω , εχω ηδη ανοιξει 2-3 θεματα για τετοιου ειδους προβληματα , με τελευταιο το θεμα με τις 9600.. Τουλαχιστον ,ομως ξερεις οτι θα υπαρξει αντιμετωπιση απο την πλευρα της apple και δεν κρεμεσαι απο τις διαθεσεις του καθε third part προμηθευτη.. Μα εκει ακριβως ειναι το προβλημα! Οτι ενω πχ αν εχεις ενα ποιοτικο pc laptop γνωριζεις οτι θα υπαρξει αντιμετωπιση απο τον κατασκευαστη ή μπορει να εισαι τυχερος κ να εχεις γρηγοροτερη αντιμετωπιση απο τον third party προμηθευτη. Πχ σε mac os x, δεν μπορεις να κανεις on the fly αλλαγη απο 9400 σε 9600.Σε windows μπορεις αν εχεις laptop με 2 καρτες γραφικων. Ταυτοχρονα οι επιδοσεις των drivers για 3d εφαρμογες (παιχνιδια ή επαγγελματικες) ειναι σε mac os x χαμηλοτερες απο οτι σε windows, για αυτον ακριβως τον λογο, γιατι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που δουλευουν για την βελτιωση τους. Αυτα συμβαινουν γιατι η apple ειναι μονη της σε αυτην την διαδικασια.. Ετσι, αν εχεις ενα ποιοτικο pc laptop, μπορεις να μην ασχοληθεις καθολου με drivers κα να επαφιεσαι στις βελτιωσεις/ανανεωσεις του επισημου κατασκευαστη. (οπως ακριβως με τα apple) Μαλιστα, ο κατασκευαστης αυτος, εχει το πλεονεκτημα σε σχεση με την apple, οτι πολλοι αλλοι δουλευουν κ προσφερουν βελτιωσεις, οποτε μπορει πιο γρηγορα κ χωρις μεγαλο κοπο να τις δοκιμασει κ να τις προσφερει στους πελατες του.. Για τους βιαστικους, υπαρχει παντα κ η λυση να ψαχνουν μονοι τους για λυσεις απο third party προμηθευτες.(με καποιο μικρο ρισκο αν θα δουλευουν τελεια) Αυτο που λεω λοιπον ειναι, να προσπαθουμε να βλεπουμε τα πραγματα απο ολες τις πλευρες..
ixthy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Φιλε εχεις προβλημα με το software αλλων εταιριων..Υ.Γ: Το chdsk δεν μπορει λογικα να κανει scan στο δισκο του λειτουργικου οταν ειναι σε χρηση. Ενώ στο mac έχω το disk utility για αυτές τις δουλειές και δε χρειάζομαι κάποιο acronis. Το ξέρω αυτό που λες. Δε μου δουλεύει μετά από schedule και boot. Παίδες κοιτάχτε τι βρήκα: http://www.zzzz.gr/product_info.php?products_id=4842&osCsid=af90e9cb6c65f3006c491f8dff2b4f85 Λέτε να είναι κάνας απατεώνας;;; Πάντως 600 για αυτό το μηχάνημα; Εντάξει λίγο παλιό, αλλά αξιοπρεπέστατο. Όσοι πιστοί προσέλθετε τώρα και σε τιμές ACER. Παιδιά πλάκα κάνω!!! Μάλλον απατεώνας είναι χιχιχιχι!
telegamesvg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Aς δουμε τι λενε και αλλοι users ... Αν κ πως ενα MAC , αλλαξε την ζωη τους !! http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=343767
pantnick Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Aς δουμε τι λενε και αλλοι users ...Αν κ πως ενα MAC , αλλαξε την ζωη τους !! http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=343767 Έχεις δουλέψει telemarketing?
telegamesvg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Οχι , αλλα αν εχεις καμια προταση , ειμαι μεσα !!! ειδικα με τετοια κριση :lol::lol:
pantnick Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Κάτι θα κάνουμε... Θα αρχίσουμε απο τα προϊόντα στις υπογραφές μας.
ixthy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 haHa please HELP!!! Δώσε τα φώτα σου φίλε. Εγώ χρησιμοποιώ το paragon ntfs και είμαι υπερευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Όμως είδα ότι έχω εγκατεστημένο και το macfuse που έλεγες ότι σου δημιούργησε προβλήματα. Ξέρεις αν το macfuse εγκαθίσταται μαζί με το paragon ntfs? Δε θυμάμαι να το έχω εγκαταστήσει ξεχωριστά (εννοώ το macfuse). Το NTFS 3g που χρησιμοποιούσες είναι ίδιο με το paragon; Αν ναι μπορείς να μου περιγράψεις το πρόβλημα που είδες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια;
haHa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Για να γραψεις σε δισκους ntfs μεσα απο το mac os x υπαρχουν 2 λυσεις: α)paragon ntfs επι πληρωμη β)macfuse+ntfs 3g μαζι που ειναι δωρεαν Χρησιμοποιουσα την δευτερη λυση, μονο που δυστυχως δεν εγγραφε παντα σωστα.. Ετσι εχασα καποια δεδομενα.. Αφου χρησιμοποιεις το paragon ntfs που ειναι επι πληρωμη κ εισαι υπερευχαριστημενος, δεν βλεπω που χρειαζεσαι βοηθεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Sorry εννοείς εμένα τώρα; Δε νομίζω ότι έκανα κάποιο χαρακτηρισμό και μιλάω πάντα με γεγονότα και επιχειρήματα. Ακόμα όμως και αν θεωρείς ότι λέω αρλούμπες, δε μπορείς να λες ότι προσέβαλα κάποιον εδώ. Ειδικά στο post στο οποίο αναφέρεται ο Alexzzz ποιον χαρακτηρίζω αρνητικά; Ηρέμησε, εμένα εννοεί. Δεν καταλαβαίνει τι του γράφω και νομίζει ότι λέω χαζομάρες. Το ότι ο μόνος βέβαια που έχει την αίσθηση ότι γράφω μπούρδες είναι ο ίδιος (και ο alex φαντάζομαι, δεν ξέρω γιατί είναι σε λίστα αποκλεισμένων και δεν ξέρω τι γράφει, ο οποίος ότι και να έγραφα θα το θεωρούσε μπούρδα), δε φαίνεται να τον προβληματίζει. Απορεί βέβαια σε κάποιο ποστ του, αλλά δε φαίνεται να υπάρχει η όρεξη και η διάθεση να καταλάβει γιατί. Είναι δύσκολο να κρίνεις τον εαυτό σου όπως και να το κάνουμε. Ας κάνω εγώ μια απόπειρα: Αν προσέβαλα (που μάλλον το έκανα), ζητάω συγγνώμη. Απλά εκνευρίζομαι που δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης. Θα κάνω μια τελευταία απόπειρα, αν και έχω χάσει κάθε ελπίδα πλέον: Ένα αυτοκίνητο Α τρέχει με 100 χλμ την ώρα, αλλά όσο πηγαίνει και μειώνεται η ταχύτητα του, μέχρι που κάθε 1000 χλμ θέλει σταμάτημα για φτιάξιμο. Ένα άλλο αυτοκίνητο Β, τρέχει με 70 χλμ, αλλά δε σταματάει καθόλου. Το Α αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο για ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το Β αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο για ένα ταξίδι Αθήνα-Κίνα. Slow and steady, wins the race. Σύμπερασμα: το Β αυτοκίνητο, έχει καλύτερη αντοχή στο χρόνο, άσχετα με το γεγονός ότι από τη στιγμή που και τα δύο θα έχουν φτάσει στην Κίνα, και πάλι το Α θα κάνει πιο γρήγορα την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη (μετά το service φυσικά). Τόόόσο πια μπούρδα είναι αυτό δηλαδή και τόόόσο πολύ εκτέθηκα μ' αυτό που έγραψα; Έλεος πια. -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 09 : 16 : 25----- Δυστυχως ομως υπαρχουν ατομα που θα εξακολουθουν να δικαιολογουν τα ψεμματα της apple (ή της ms,hp αντιστοιχα), που θα θεωρουν οτι ενα μονοπυρηνο imac g5 θα τρεχει καλυτερα απο εναν διπυρηνο pc (που εχει επιδοσεις διπυρηνου powermac g5 ) Κατά τα άλλα εγώ είμαι που εκτίθεμαι. Εσύ που δεν έχεις καταλάβει τι λέμε, είσαι κομπλέ. Και να πω ότι δεν έγραψα ακριβώς αυτό; Είναι δυνατόν να σου λέω ότι το 1 είναι μεγαλύτερο από το 2; Ο μόνος λόγος που προσπαθώ ακόμα, είναι γιατί καταλαβαίνω ότι χαζός δεν είσαι, αντίθετα μιλάς σωστά και έξυπνα (με τη λογική σου βέβαια), αλλά ρε αδερφέ είσαι πολύ πεισματάρης!
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Άντε λίγα κουράγια ακόμα haHa... να σε βάλει και σένα στην λίστα αποκλεισμένων να ησυχάσει το κεφάλι μας. Γιατί μόνο εγώ, εσύ και κάτι λίγοι ακόμα (τριψήφιο δεν είναι το νούμερο αλλά κοντεύει) νομίζουμε ότι λέει μπούρδες... (και ο alex φαντάζομαι, δεν ξέρω γιατί είναι σε λίστα αποκλεισμένων και δεν ξέρω τι γράφει, ο οποίος ότι και να έγραφα θα το θεωρούσε μπούρδα) δεν θα πω "στα λεγα" μαϊνα... δεν θα το πω...
pantnick Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Άντε λίγα κουράγια ακόμα haHa... να σε βάλει και σένα στην λίστα αποκλεισμένων να ησυχάσει το κεφάλι μας. Γιατί μόνο εγώ, εσύ και κάτι λίγοι ακόμα (τριψήφιο δεν είναι το νούμερο αλλά κοντεύει) νομίζουμε ότι λέει μπούρδες... δεν θα πω "στα λεγα" μαϊνα... δεν θα το πω... Για μένα κουβέντα έτσι? Πάλι εξαίρεση εγώ.Καλάαα...
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τελικά haHa θα μας πεις πόσες μετοχές της MS έχεις? Και συ alexzzzzzzzzzzzzzzz (με έπιασε ο ύπνος ), πόσα σου δώσανε (εκτός από το τσάμπα μακμπουκ) για να πεις τις κακίες σου? (<--- ασχετο, αλλά δεν το έχω βάλει ποτέ...) -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 10 : 48 : 23----- Για μένα κουβέντα έτσι? Πάλι εξαίρεση εγώ.Καλάαα... εσύ να δώσεις τα λεφτά που θα πουλήσεις το macbook στην ομάδα σου μπας και πάρει κανα παίκτη (στο pro).
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Και συ alexzzzzzzzzzzzzzzz (με έπιασε ο ύπνος ), πόσα σου δώσανε (εκτός από το τσάμπα μακμπουκ) για να πεις τις κακίες σου? Κακίες;;;; Εγώ;;;;
haHa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τελικά haHa θα μας πεις πόσες μετοχές της MS έχεις? Ασε, πολλες!! Παρολο που η apple εχει παρει απο εμενα πολλαπλασια χρηματα απο οτι η ms(κατι πληκτρολογια μονο εχω παρει απο αυτην ), εγω επιμενω να αγοραζω μετοχες ms.. Εσυ σωστα τα λες,δεν σε καταλαβαινουν ομως ολοι: ...Το να λες ότι π.χ. το τάδε μηχάνημα με Windows είναι λίγο πιο γρήγορο/αργό από το τάδε μηχάνημα με Mac OS είναι συζητήσιμο. Το να συγκρίνεις όμως μονοπύρηνους με διπύρηνους είναι καπως παρατραβηγμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.