Προς το περιεχόμενο

Mac vs PC [και πάλι...]

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 878
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπορεις πολυ απλα να δεις τι κανει ενας μονοπυρηνος imac g5 3-4 ετων κ τι ενα διπυρηνο pc 3-4 ετων παρομοιων χρηματων .. Ειναι πολυ απλο.

Μπορεις ελευθερα να πιστευεις οτι ο μονοπυρηνος imac g5 θα ειναι πιο γρηγορος απο το διπυρηνο pc (που σημειωτεον εχει επιδοσεις διπυρηνου powermac g5 εκεινης της εποχης).

Αν δεν πειθεσαι, υπαρχουν κ μετρησεις κλπ.(φυσικα οι μετρησεις συγκρινουν το διπυρηνο pc με το διπυρηνο powermac, γιατι θα ηταν τουλαχιστον αφελες να τον συγκρινουν με τον αργο imac g5. Μονο εσυ πιστευεις οτι ειναι πιο γρηγορος.)

Δεν συνεννοούμαστε με τίποτα. Είναι απίστευτο.

Γράφω "ποιος θα τρέχει καλύτερα" και συ μου συγκρίνεις πάλι τους αριθμούς των πυρήνων.

Είναι δυνατόν να σου λέω ότι το 1 είναι μεγαλύτερο από το 2; Έλεος. Προσπάθησε λίγο να καταλάβεις τι λέω.

Στο παράδειγμά σου: άνθρωποι που έχουν αγοράσει laptop πριν από 4 χρόνια, το έχουν για πέταμα. Η αδερφή μου έχει mac από τότε και το χρησιμοποιεί κανονικότατα και δεν κάνει σκέψεις να το πετάξει. Τώρα, γιατί μπορεί να είναι τόσο χαζοί οι άνθρωποι που πετάνε τα γρήγορα laptop τους, σε σχέση με αυτούς που δεν πετάνε τα αργά mac τους, ε, δε θέλει και πολύ να το καταλάβεις. Λίγο θέληση χρειάζεται και ξεκόλλημα.

Ο καλύτερος λόγος για να πάρεις Mac, είναι η αντοχή στο χρόνο.

ΥΓ. Αυτή η ιστορία με την ποιότητα των videos απορώ πως την θεωρείς και επιχείρημα, καθώς για τις οθόνες που μιλάμε, η ποιότητα του video δεν ανεβαίνει από ένα σημείο και έπειτα. Μιλάμε ξεκάθαρα για κόλλημα από ένα σημείο και έπειτα.

Δημοσ.

Δηλαδή τα απλά laptops με τον χρόνο σβήνουν? Πεθαίνουν? Λιώνουν? What?

Και ο πατέρας μου έχει ενα πεταμένο toshiba celeron 0.1 Ghz πάνω απο 4 χρόνια κ αν αφήσουμε την μπαταρία στην άκρη (κρατάει γύρω στο 5λεπτο) είναι μια χαρά για surfing-dvding και age of empires 2.

Δημοσ.
Δηλαδή τα απλά laptops με τον χρόνο σβήνουν? Πεθαίνουν? Λιώνουν? What?

Και ο πατέρας μου έχει ενα πεταμένο toshiba celeron 0.1 Ghz πάνω απο 4 χρόνια κ αν αφήσουμε την μπαταρία στην άκρη (κρατάει γύρω στο 5λεπτο) είναι μια χαρά για surfing-dvding και age of empires 2.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι macbook... ;

Δημοσ.
Δεν συνεννοούμαστε με τίποτα. Είναι απίστευτο.

Γράφω "ποιος θα τρέχει καλύτερα" και συ μου συγκρίνεις πάλι τους αριθμούς των πυρήνων.

Είναι δυνατόν να σου λέω ότι το 1 είναι μεγαλύτερο από το 2; Έλεος. Προσπάθησε λίγο να καταλάβεις τι λέω.

Στο παράδειγμά σου: άνθρωποι που έχουν αγοράσει laptop πριν από 4 χρόνια, το έχουν για πέταμα. Η αδερφή μου έχει mac από τότε και το χρησιμοποιεί κανονικότατα και δεν κάνει σκέψεις να το πετάξει. Τώρα, γιατί μπορεί να είναι τόσο χαζοί οι άνθρωποι που πετάνε τα γρήγορα laptop τους, σε σχέση με αυτούς που δεν πετάνε τα αργά mac τους, ε, δε θέλει και πολύ να το καταλάβεις. Λίγο θέληση χρειάζεται και ξεκόλλημα.

Ειμαι με λαπτοπ 4 ετων οπου η μπαταρια του κραταει 4 ωρες, ειναι πιο γρηγορο κ αποκρισημο απο τα πιο ακριβα mac laptop εκεινης της εποχης,δεν ζεσταινεται.. Εχει κ οθονη που τις γωνιες θεασης κ τα χρωματα δεν τα πιανουν ουτε τα macbook.

Δεν ειναι για πεταμα..

Αλλα τωρα που το σκεφτομαι, μαλλον ειναι για πεταμα, αφου το λεει ο Manuel.

Ο καλύτερος λόγος για να πάρεις Mac, είναι η αντοχή στο χρόνο.

Για να το λες εσυ,μαλλον ετσι θα ειναι..

Μαθαμε λοιπον οτι ενας iMac g5 μονοπυρηνος εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο , καλυτερες επιδοσεις κ "θα τρεχει καλυτερα" απο εναν διπυρηνο pc παρομοιων χρηματων ιδιας εποχης .

Το λεει o Manuel. (ενα προβλημα στην αποδειξη-τεκμηριωση εχει, αλλα δεν πειραζει.)

ΥΓ. Αυτή η ιστορία με την ποιότητα των videos απορώ πως την θεωρείς και επιχείρημα, καθώς για τις οθόνες που μιλάμε, η ποιότητα του video δεν ανεβαίνει από ένα σημείο και έπειτα. Μιλάμε ξεκάθαρα για κόλλημα από ένα σημείο και έπειτα.

Για να το λες εσυ,μαλλον ετσι θα ειναι..

Δημοσ.

Μαλλον ο manuel θα εννοει οτι επειδη το λειτουργικο αξιοποιει τους πυρηνες πολυ καλα γιαυτο θα κραταει στο χρονο...

Haha ποιο λαπτοπ εχεις και εχει τοσο καλη μπαταρια?

Δημοσ.

Ωραία... Haha από περιέργεια σε ποιο laptop αναφέρεσαι; Μετά από 4 χρόνια και έχει 4 ώρες μπαταρία; Και τι είδους οθόνη έχει που είναι τόσο καλή; IPS ή ΤΝ;

Δημοσ.

Πολυ προσωπικα πηγε το ολο θεμα παιδια, απλα επειδη ενας μη σχετικος λεει οτι ενας μονοπυρηνος iMac g5 "θα τρεχει καλυτερα" απο ενα διπυρηνο pc ιδιων χρηματων εκεινης της εποχης.

Θα επρεπε οσοι τουλαχιστον εχουν μια σχετικη ιδεα, να τον ενημερωσουν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει..

Τον αχαρο αυτον ρολο τον ανελαβα εγω..

Φανταζομαι κ οι περισσοτεροι απο εσας διαφωνειτε με αυτο το ανεκδοτο, απλα αφηνετε (κ καλα κανετε) αυτο το ατομο να εκτιθεται.

Υ.Γ.: Tn ειναι η οθονη του hp compaq που εχω (ips ειχαν μονο καποια ibm thinkpad παλιοτερα), απλα εχει καλυτερα χρωματα κ γωνιες θεασης απο τα macbook, αλλα χειροτερα απο τα macbook pro.

Δημοσ.
Πολυ προσωπικα πηγε το ολο θεμα παιδια, απλα επειδη ενας μη σχετικος λεει οτι ενας μονοπυρηνος iMac g5 "θα τρεχει καλυτερα" απο ενα διπυρηνο pc ιδιων χρηματων εκεινης της εποχης.

Θα επρεπε οσοι τουλαχιστον εχουν μια σχετικη ιδεα, να τον ενημερωσουν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει..

Φανταζομαι κ οι περισσοτεροι απο εσας διαφωνειτε με αυτο το ανεκδοτο, απλα αφηνετε (κ καλα κανετε) αυτο το ατομο να εκτιθεται.

Υ.Γ.: Tn ειναι η οθονη του hp compaq που εχω (ips ειχαν μονο καποια ibm thinkpad παλιοτερα), απλα εχει καλυτερα χρωματα κ γωνιες θεασης απο τα macbook, αλλα χειροτερα απο τα macbook pro.

Ok haHA. Thanks for the info. Δεν είχα καμμία πρόθεση αντιπαράθεσης. Απλώς ήθελα να μάθω τα ακριβή στοιχεία. Γιατί αν έχεις τόσο καλή μπαταρία, αυτό είναι άξιο αναφοράς για κάποιους που τους ενδιαφέρει η αυτονομία. Γενικά τα HP έχουν τόσο καλή μπαταρία ή μόνο τα compaq; Ποια ήταν η αυτονιμία όταν η μπαταρία ήταν καινούργια;

Δημοσ.
Ok haHA. Thanks for the info. Δεν είχα καμμία πρόθεση αντιπαράθεσης. Απλώς ήθελα να μάθω τα ακριβή στοιχεία. Γιατί αν έχεις τόσο καλή μπαταρία, αυτό είναι άξιο αναφοράς για κάποιους που τους ενδιαφέρει η αυτονομία. Γενικά τα HP έχουν τόσο καλή μπαταρία ή μόνο τα compaq; Ποια ήταν η αυτονιμία όταν η μπαταρία ήταν καινούργια;

Δεν ειπα οτι εχεις διαθεση αντιπαραθεσης ρε!!

Για αυτο κ απαντησα σοβαρα σε εσενα. (αν κ ειναι λιγο περιεργο που δεν "κατακρινετε" μερικα ανεκδοτα που ακουγονται εδω μεσα)

Τα απλα hp δεν εχουν καμμια σχεση σε ποιοτητα κλπ με τα hp compaq κ ιδιαιτερα με τις πιο επαγγελματικες σειρες των hp compaq που ειναι πολυ ανωτερες..

Το ιδιο ισχυει κ για τις διαφορες σειρες των dell(καμμια σχεση πχ τα φθηνιαρικα vostro με τα επαγγελματικα latitude) ή των ibm thinkpad.

Υ.Γ.: Η μπαταρια σε idle κ με μεσαια φωτεινοτητα εχει τωρα γυρω στις 4-4.5 ωρες αυτονομια, σε απλη χρηση wifi surfing εχει γυρω στις 3-3.5 ωρες .

Προσθεσε σχεδον μια ωρα σε αυτα τα νουμερα οταν ηταν καινουρια. (Σημειωτεον οτι εχει γινει undervolting στη cpu οποτε εχω κερδισει κ απο εκει κανα 15λεπτο)

Δημοσ.
να τον ενημερωσουν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει..

Πόσο... ΜΑ ΠΟΣΟ σε καταλαβαίνω...

Δημοσ.

Έχει παραγίνει το κακό με αυτό το θέμα. Γι αυτό θα παραθέσω την πραγματική αλήθεια.

Τα MAC είναι καλύτερα από τα PC και αποδεδειγμένα, οι Mac χρήστες έιναι πολύ πιο έξυπνοι από τους χρήστες PC. Και για όλα αυτά υπάρχει επιστημονική απόδειξη!!! Κι επειδή δε μου αρέσει να μιλάω χωρίς αποδείξεις σας αναφέρω το απόλυτα επιστημονικό site, που τα εξηγεί λεπτομερώς όλα αυτά!!!

http://www.tamaceinaikaliteraapotapc.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...