Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Υπαρχουν χιλιοι λογοι για να παρεις iMac, αλλα οι επιδοσεις κ η αντοχη στο χρονο (παντα με γνωμονα κ τα λεφτα που εδωσες) δεν ειναι ενας απο αυτους. Επίσης αντοχή στο χρόνο είναι να ανοίξεις ένα Mac 1-2 χρόνια μετά την αγορά του και να συμπεριφέρεται όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασες (προφανώς χωρίς να έχεις κάνει format, restore κλπ κλπ) PS: 8η συνεχόμενη ημέρα λειτουργίας του [email protected] και ακόμη η χρήση CPU, RAM, απόκριση κλπ είναι όπως τη στιγμή που το άνοιξα αρχικά!
flyinmycoffee Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εγω απο την πλευρα μου απορω πως οι admins επιτρεπουν την υπαρξη threads του τυπου Χ vs Ψ μεσω των οποιων βρισκουν διαφορα εφηβα την ευκαιρια να εκτονωσουν τα οπαδικα τους αισθηματα προσβαλοντας πολλες φορες ομαδες ανθρωπων για τις επιλογες τους (οχι βεβαια οτι χ#$%#$ε κανεις). στο κατω κατω ο καθ ενας το εργαλειο του το επιλεγει με βαση τις αναγκες του. Οσο για ολους αυτους τους πολεμιους των macs windows linux ps3 xbox wii η οτιδηποτε αλλο, get a life.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εγω απο την πλευρα μου απορω πως οι admins επιτρεπουν την υπαρξη threads του τυπου Χ vs Ψ μεσω των οποιων βρισκουν διαφορα εφηβα την ευκαιρια να εκτονωσουν τα οπαδικα τους αισθηματα προσβαλοντας πολλες φορες ομαδες ανθρωπων για τις επιλογες τους (οχι βεβαια οτι χ#$%#$ε κανεις). στο κατω κατω ο καθ ενας το εργαλειο του το επιλεγει με βαση τις αναγκες του. Οσο για ολους αυτους τους πολεμιους των macs windows linux ps3 xbox wii η οτιδηποτε αλλο, get a life. Έχει και ένα σχετικό ενδιαφέρον όμως το κάθε θέμα "VS" και πολλές φορες έχει και πλάκα (αρκεί να μην αρχίσουν τα μπινελίκια)! Είναι λογικό ένας πιτσιρικάς που παίζει συνεχώς games να μην μπορεί να καταλάβει πώς ένα laptop γίνεται εργαλείο δουλειάς και σου προσφέρει χρήματα, όπως και εγώ που εργάζομαι 15 ώρες τη μέρα μπροστά σε ένα PC, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικά frames παραπάνω σε ένα game μπορεί να είναι σημαντικά για κάποιον (μιας και δεν ασχολούμαι με games)!
andreasds Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ένα πράγμα θα σας πω, αγόρασα το iMac και σε σύγκριση με το laptop μου "Vista" δεν έχει καμία σχέση. Το Mac το ανοίγεις και δουλεύει χωρίς να περιμένεις οτιδήποτε. Από εδώ και πέρα μόνο Mac!
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Το Mac το ανοίγεις και δουλεύει χωρίς να περιμένεις οτιδήποτε. Δεν... δεν με αφήνετε να μην δεν γράφω... Τι δεν περιμένεις ρε Αντρέα; Πατάω το macbook να ανοίξει και κάνει τον διπλάσιο χρόνο από το pc. Ακόμα και μετά την εισαγωγή του κωδικού κάνει παραπάνω ώρα από τα vista.
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δεν... δεν με αφήνετε να μην δεν γράφω... Τι δεν περιμένεις ρε Αντρέα; Πατάω το macbook να ανοίξει και κάνει τον διπλάσιο χρόνο από το pc. Ακόμα και μετά την εισαγωγή του κωδικού κάνει παραπάνω ώρα από τα vista. Eγω παλι ουτε στο macbook ουτε στο iMAc χρειαστηκε να περιμενω , γιατι δεν τα κλεινω ποτε ...παντα σε sleep mode και οποτε τα χρειαστω ξερω οτι θα ξυπνησουν αμεσως σε δευτερολεπτα και χωρις προβληματα , σε αντιθεση με το PC που εχεις παντα μια ψιλοαγωνια !! Για να μην πω για το προηγουμενο pc με μια Asus m/b που δεν ξυπναγε ποτε και αν εκανες power down για να μπουταρει μετα δεν αναγνωριζε δικτυο και αλλες τετοιες ωραιες ιστοριες ...
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πολύ πιθανό να έχεις δίκιο σε αυτό, δεν το ξέρω. Εγώ πάντα τα κλείνω. Δεν το βρίσκω σημαντικό το πόση ώρα κάνει ένα λειτουργικό να ανοίξει αλλά το βλέπω ότι το macbook κάνει παραπάνω
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πολύ πιθανό να έχεις δίκιο σε αυτό, δεν το ξέρω. Εγώ πάντα τα κλείνω. Δεν το βρίσκω σημαντικό το πόση ώρα κάνει ένα λειτουργικό να ανοίξει αλλά το βλέπω ότι το macbook κάνει παραπάνω Mε τι το συγκρινεις ? Το macbook εχει σκληρο 5400rpm.. Το δικο μου macbook που μολις χρονομετρησα κανει ακριβως 35" .. Macbook 2.2ghz - 2GB ram -120gb 5400rpm HD
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ναι, τον 5400 του macbook με έναν απλό 7200 στο desktop. 35 δεύτερα δεν κάνει με τίποτα το δικό μου (2ghz- 2gb ram)...
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ναι, τον 5400 του macbook με έναν απλό 7200 στο desktop. 35 δεύτερα δεν κάνει με τίποτα το δικό μου (2ghz- 2gb ram)... Kαι με εβαλες τωρα στο "τριπακι" και χρονομετρησα και το iMac και με εκπληξη διεπιστωσα οτι και αυτο κανει 35" !!! ενω εχει 7200rpm σκληρο... To περιμενα ποιο γρηγορο ..κατι αλλο θα καθυστερει το iMac ...
mindtrapper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Kαι με εβαλες τωρα στο "τριπακι" και χρονομετρησα και το iMac και με εκπληξη διεπιστωσα οτι και αυτο κανει 35" !!! ενω εχει 7200rpm σκληρο...To περιμενα ποιο γρηγορο ..κατι αλλο θα καθυστερει το iMac ... Σταματάει και λίγο για να θαυμάσει πόσο awesome design έχει, ρίχνει ένα thumbs up στον καθρέφτη και μετά μπαίνει στο λειτουργικό
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Σταματάει και λίγο για να θαυμάσει πόσο awesome design έχει, ρίχνει ένα thumbs up στον καθρέφτη και μετά μπαίνει στο λειτουργικό Ε και με το δικιο του τοτε ...
pantnick Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Και αφού βγάλαμε τα χρονόμετρα μας έξω να τα μετρήσουμε το δικό μου macbook pro κάνει 41 δευτερόλεπτα μέχρι να φανεί το wallpaper και 53 μέχρι να ανοίξουν όλες οι συντομεὐσεις στην μπάρα.Μήπως πάλι είμαι εξαίρεση? Απο κατι τύπους που έκαναν το 2ο ή 3ο register στο forum για να πετάξουν μια φωτοβολίδα δεν λαμβάνω σοβαρά τα λεγόμενα τους πάντως...
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 44.6 sec για login screen και άλλα 46.1 για να ανοίξει και το τελέ πρόγραμμα που έχω στο startup... το σύνολο 90,7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.