Προς το περιεχόμενο

Mac vs PC [και πάλι...]

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 878
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Που καταλήξαμε? Οτι μερικοί γουστάρουν τα mac και άλλοι όχι ε?

Φανταστικό!!! :-)

Φυσικά και κάνεις πλάκα...έτσι :Ρ

Δημοσ.
Που καταλήξαμε? Οτι μερικοί γουστάρουν τα mac και άλλοι όχι ε?

Πάνω κάτω:

-οι περισσότεροι που κάνουν το switch είναι ικανοποιημένοι, βέβαια πάντα υπάρχουν κάποιοι (λίγοι) που το μετανιώνουν

-όσο νεότερος switcher τόσο ποιό ενθουσιασμένοι (fun) είναι και προσπαθούν να πείσουν τους πάντες για το πόσο γαμάτα είναι

-παλαιότεροι switcher έχουν κάποιες επιφαλάξεις ως το προς τί προτείνουν σε ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν

-αυτοί που έχουν windows και δεν έχουν δοκιμάσει τίποτα άλλο, συγκρίνουν το οποιοδήποτε Mac με το turbo-super-duper X μηχάνημα των 300euros που σκοτώνει και μύγες.

Δημοσ.
Πάνω κάτω:

-αυτοί που έχουν windows και δεν έχουν δοκιμάσει τίποτα άλλο, συγκρίνουν το οποιοδήποτε Mac με το turbo-super-duper X μηχάνημα των 300euros που σκοτώνει και μύγες.

Επ εγώ συνειδητά άλλαξα πίσω σε windows, δε με βόλεψε το οσ εξ! Αυτό δε θα πει ότι το μετάνιωσα...απλά δεν μπορούσα να κάνω πράγματα που έκανα σε windows pc

Δημοσ.

παντως οι δυο φιλοι μας πρεπει να ειναι σε αθλια ψυχολογικη κατασταση που

καταφερε ο jobs και τους επιασε τοσο γερα τον κ@λ@.:-D.Αυτα εχει ο ενθουσιασμος.

ρωταμε,παντα δοκιμαζουμε,και μετα αγοραζουμε.οσο για εμενα δεν μπορω να πω οτι

δεν μου αρεσουν τα mac,αν και χρησιμοποιω και pc.

το επομενο μου θα ειναι ενα Macpro για να εχω και επιλογη οθονης.:-D;)

Δημοσ.

Μπα... σα κακαλαμ είμαι πιο πολύ αλλά πως θα δοκίμαζα ρε αν δεν έπαιρνα; Από τα 10 λεπτά σε κατάστημα;

Hackintosh;

Δημοσ.

το mac ειναι σαν την γυναικα.πρεπει να σου κανει το τικ.εγω σε καταστημα 20 λεπτα

το δουλεψα μου εκανε αυτο το τικ και γιαυτο το αγορασα.εσενα δεν σου το εκανε και

για αυτο το πουλας.για αυτο σου ειπα οτι ο ενθουσιασμος επιφερει λανθασμενες αποφασεις.

Δημοσ.
το mac ειναι σαν την γυναικα.πρεπει να σου κανει το τικ.εγω σε καταστημα 20 λεπτα

το δουλεψα μου εκανε αυτο το τικ και γιαυτο το αγορασα.εσενα δεν σου το εκανε και

για αυτο το πουλας.για αυτο σου ειπα οτι ο ενθουσιασμος επιφερει λανθασμενες αποφασεις.

Ενθουσιασμός θα ήταν αν το έβλεπα κάπου, μου άρεσε και το έπαιρνα. Εγώ πήρα καθαρά για δοκιμή. Ήξερα ότι υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να μην μου αρέσει. Εν γνώση μου έγιναν όλα και για αυτό δεν νιώθω και ότι μου έπιασαν το culo, δηλαδή όχι παραπάνω από ότι έπιασαν όλους μας όσοι έχουμε mac.

Και δεν είναι ότι δεν μου άρεσε... με αφήνει αδιάφορο... δεν λέω αυτό που διαβάζω από πολλούς εδώ μέσα "από την μέρα που πήρα μακ παράτησα τα pc".

Δημοσ.

Τοσο δυσκολο ειναι να πιστεψετε μερικοι οτι τον αφηνει αδιαφορο και οτι δεν το γουσταρει? Απλο ειναι το θεμα

Δημοσ.
Ενθουσιασμός θα ήταν αν το έβλεπα κάπου, μου άρεσε και το έπαιρνα. Εγώ πήρα καθαρά για δοκιμή. Ήξερα ότι υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να μην μου αρέσει. Εν γνώση μου έγιναν όλα και για αυτό δεν νιώθω και ότι μου έπιασαν το culo, δηλαδή όχι παραπάνω από ότι έπιασαν όλους μας όσοι έχουμε mac.

Και δεν είναι ότι δεν μου άρεσε... με αφήνει αδιάφορο... δεν λέω αυτό που διαβάζω από πολλούς εδώ μέσα "από την μέρα που πήρα μακ παράτησα τα pc".

ωραια δοκιμη.τωρα που θα χασεις τουλαχιστον 400ευρω σε 2 μηνες,να δουμε ποσο

θα σου αρεσει,γιατι οπως ξερεις στην τεχνολογια οι τιμες των μεταχειρισμενων

πεφτουν κατακορυφα.για εμενα μακαρι να υπηρχαν πελατες να κανουν ετσι ευκολα

δοκιμες σε προιοντα,ισως δεν θα χρειαζοταν να δουλευω τωρα.:lol:

Δημοσ.

Το ότι πωλείται δεν σημαίνει και ότι σκοτώνεται... αν πιάσω τα λεφτά που θέλω έχει καλός... αλλιώς μένει εδώ που είναι. So simple...

Δημοσ.

Πως ακριβώς θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει αν του κάνουν τα mac ή όχι.Ρωτάω γιατι άλλος φίλος είπε οτι είναι λογικό να μη μου "κάνουν" τα mac αφού ασχολήθηκα μόνο 2 μήνες.Εσυ λες οτι αν δεν έχεις έμφυτη την επιθυμία για mac άστο καλύτερα.Τελικά πως πρέπει να αγοράζουμε.

Δημοσ.
Τελικά πως πρέπει να αγοράζουμε.

Βάζεις τα θετικά και τα αρνητικά σε μια ζυγαριά και αποφασίζεις .. Για μένα :

Apple

+ Σταθερότητα ( συγγνώμη φίλε, αλλά σε εσένα έπεσαν τα kernel panics :o )

+ Λειτουργικότητα

+ Virus/Spyware Free

+ Registry Free

+ True plug n' play

+ Μεγαλύτερο value μακροπρόθεσμα, μιας και τα OS X δεν έχουν τις απαιτήσεις των Windows για να τρέξουν όπως πρέπει ..

+ Αισθητική/Design ( "Design is not just the way it looks, it's how it works" - Steve Jobs )

- Μερικά apps δεν έχουν native support ( κάτι που μπορεί να είναι εκνευριστικό για κάποιους που βαριούντε τα boot camps και parallels )

- Λιγοστή υποστήριξη παιγνιδιών ( πάλι boot camp κτλ. )

- Λιγότερη υποστήριξη drivers σε κάρτες γραφικών ( Mac Pro )

Μετά βλέπεις την τιμή και ρίχνεις και μια ματιά στα tech specs που σε ενδιαφέρουν ... Αν πιστεύεις ότι δικαιολογούν την τιμή τα θετικά και τα specs, το αγοράζεις ... Αν όχι, τότε δεν το αγοράζεις ...

Για μένα προσωπικά, τα OS X κυρίως και το design της Apple υπερκαλύπτει τα οποιαδήποτε specs που θα μπορούσα να κερδίσω από ένα Windows laptop στην αντίστοιχη τιμή ... Για κάποιους όχι ..

Δημοσ.
Πως ακριβώς θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει αν του κάνουν τα mac ή όχι.Ρωτάω γιατι άλλος φίλος είπε οτι είναι λογικό να μη μου "κάνουν" τα mac αφού ασχολήθηκα μόνο 2 μήνες.Εσυ λες οτι αν δεν έχεις έμφυτη την επιθυμία για mac άστο καλύτερα.Τελικά πως πρέπει να αγοράζουμε.

ο καθενας αγοραζει με τα δικα του κριτιρια.δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος.παντως

θα ξαναπω φιλοι μου οτι στην δικια σας περιπτωση ηταν μια αγορα ενθουσιασμου.

τετοιες αγορες κατα την γνωμη μου ειναι λαθος.

Δημοσ.

ΟΚ ρε nick... αλλά αυτά είναι λίγο πολύ θεωρητικά... και με το linux ενθουσιάστηκα αλλά όταν έβαλα ξενέρωσα. Δεν είναι όμως μόνο το software για το οποίο μιλάμε... λέμε όλο το πακέτο... πως να το δοκιμάσει κάποιος;

-----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 03 : 27 : 49-----

ο καθενας αγοραζει με τα δικα του κριτιρια.δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος.παντως

θα ξαναπω φιλοι μου οτι στην δικια σας περιπτωση ηταν μια αγορα ενθουσιασμου.

τετοιες αγορες κατα την γνωμη μου ειναι λαθος.

Θα με τρελάνεις ρε συ... αν μου άρεσε δηλαδή θα ήταν ορθή η αγορά ενώ τώρα λάθος;;;

Πως θα δω αν ένα προϊον μου κάνει δηλαδή; Δεν μου έχεις προτείνει καμία λύση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...