ixthy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 13άρια είναι τα macbooκ! Διαβάστε σωστά μια φορά! MacBook Intel Core 2 Duo 2.4GHz 250GB Αγγλική έκδοση Ενσωματωμένη οθόνη 13.3" TFT 2.4GHz Intel Core 2 Duo 3MB Level 2 Smart Cache Memory Δίαυλος Συστήματος 1066MHz Mνήμη 2GB (2x1024) DDR3 SDRAM PC3-8500 στα 1066MHz επεκτάσιμη μέχρι τα 4GB Σκληρός δίσκος εσωτερικός 250GB Serial ATA (5400rpm) Εσωτερικό SuperDrive DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW NVIDIA GeForce 9400M με 256MB DDR3 SDRAM μοιραζόμενη με κυρίως μνήμη Ενσωματωμένη camera iSight 1.326,00 Euro χωρίς φάπα. Και δεν είναι μηχάνημα εκκίνησης. Είναι το καλύτερο. Ρε έλεος τι είστε εσείς!!! Να και το Air! MacBook Air Intel Core 2 Duo 1.86GHz 128GB Aluminum Ελληνική έκδοση Ενσωματωμένη οθόνη 13.3" TFT LED 1.86GHz Intel Core 2 Duo 6MB Level 2 Smart Cache Memory Δίαυλος Συστήματος 1066MHz Mνήμη 2GB DDR3 SDRAM στα 1066MHz Σκληρός δίσκος εσωτερικός 128GB Solid State Drive NVIDIA GeForce 9400M με 256 MB DDR3 SDRAM μοιραζόμενη με κυρίως μνήμη Ενσωματωμένη camera iSight Με Apple Sudden Motion Sensor για προστασία των περιεχομένων του σκληρού δίσκου σε περίπτωση πτώσης του υπολογιστή Eλληνολατινικό keyboard και Eλληνικά εγχειρίδια 2 034.00 Euro χωρίς φάπα. Και το Air είναι το μισό πάχος από το Sony Μόνο που προσωπκά ποτέ δεν θα το αγόραζα. Απλώς έβαλα αυτό το μοντέλο της Sony γιατί έχει ποιότητα κατασκευής και LED οθόνη. Άμα είναι να συγκρίνω τις πλαστικούρες τότε ναι έχετε δίκιο. Καταλαβαίνετε όμως ότι για αντίστοιχα προϊόντα πληρώνεις αντίστοιχα λεφτά. Γιατί κανείς δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας του. Σιωπή εσύ τώρα κύριε Alexzzz και να απαντάς σε όλα και όχι σε ότι σε συμφέρει με βάση την ανικανότητα σου να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάς. Αν εσύ θες το pc για games, τσόντες και τα τοιάυτα κάποιοι που ασχολούμαστε με programing και research και χρειαζόμαστε ένα multiplatform εργαλείο για να διαβάζουμε και να γράφουμε docs, pages, pdfs, και latex αρχεία ή ο,τιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό που αγοράσαμε. Και πρόσεχε και τη γλώσσα σου. Επίσης κοιτάχτε όλοι τι γράφω για το CERN, αλλά και γενικά το όλο μήνυμα γιατί πριν προλάβω να προσθέσω αυτά που ήθελα μου στείλατε 3 απαντήσεις!!! Έλεος!!! Γιατί με βάση αυτά που λέτε όλοι αυτοί που δουλεύουν πάνω στο μεγαλύτερο πείραμα της ανθρώπινης ιστορίας είναι ηλίθιοι και σεις οι έξυπνοι. Και γω που προσπαθούσα τόσο καιρό να είμαι ευγενικός και να λέω μέχρι και τα πλεονεκτήματα των pc ακολουθώντας μια μέση οδό είμαι ακόμη πιο μαλάκας, γιατί ανέχομαι προσβολές και ειρωνίες από κάποιους κυρίους Alexzzz. Λοιπόν όπως έχω πει και πιο παλιά το πρόβλημα δεν είναι δικό μου. Εγώ θα αγοράζω Apple μόνο όταν θεωρώ ότι με συμφέρει και όσοι διαφωνείτε να πάρετε ACER, VAIO, TURBO X και ό,τι άλλο γουστάρετε. Η Apple ποτέ δεν ήταν mainstream γιατί πολύ απλά κάποιοι απλώς δεν το χρειάζονται το mac όπως πιστεύουν... Δυστυχώς όμως αυτό αλλάζει (τεράστια άυξηση στις πωλήσεις) και βλέπω να πέφτει η ποιότητα χωρίς να πέφτουν οι τιμές. Ειδικά 15 άρι Apple τώρα δε θα αγόραζα και το έχω ξαναπεί (έτσι δεν είναι Alexzzz ή το ξέχασες που προέτρεπα μέχρι και σε αγορά pc με 8800 GT στην κατηγορία των 15";) . Όσοι προλάβετε και θέλετε (δε μιλάω για εσάς που δε θέλετε) πάρτε το προηγούμενο 15άρι. Η τιμή του θα έχει πέσει πολύ και είναι καλύτερο από τα καινούργια σε ποιότητα κατασκευής (οθόνη ματ και aluminum πληκτρολόγιο). Νίκο για όλα αυτά που λες δικαιολογείς τη διπλή τιμή; Σίγουρα σε σχέση με το air το vaio δείχνει καλύτερο, αλλά σε σχέση με το απλό macbook δε νομίζω ότι συμφέρει να δώσεις τόσα περισσότερα ούτε καν για λόγους φορητότητας. 33mm πάχος το vaio 0,98 inches το απλό macbook στις 13". Δηλαδή το απλό macbook είναι πιο λεπτό από το ultra portable θαύμα της sony. Xaxaxaxaxaxa!!!! Κάποιοι εδώ μέσα έχετε σοβαρό πρόβλημα τελικά. Και στα UMPC ανήκουν συσκευές όπως το eee pc ρε παιδιά (10" κατά μέσο όρο). Έλεος. Το vaio είναι στην κατηγορία του air μόνο στα όνειρα της Sony από άποψη φορητότητας. Εσείς δεν ξέρετε τι λέτε και τι συγκρίνετε. Στο air που είναι πάρα πολύ λεπτό που να χωρέσει ο P9500 που ούτε για αστείο δεν μπαίνει σε κάτι ultra thin (γιατί το air με 13" δεν είναι ultra portable). Κυριολεκτικά και μεταφορικά καληνύχτα σας!
nikosl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 13άρια είναι τα macbook άσχετοι! Διαβάστε σωστά μια φορά! MacBook Intel Core 2 Duo 2.4GHz 250GB Αγγλική έκδοση Ενσωματωμένη οθόνη 13.3" TFT 2.4GHz Intel Core 2 Duo 3MB Level 2 Smart Cache Memory Δίαυλος Συστήματος 1066MHz Mνήμη 2GB (2x1024) DDR3 SDRAM PC3-8500 στα 1066MHz επεκτάσιμη μέχρι τα 4GB Σκληρός δίσκος εσωτερικός 250GB Serial ATA (5400rpm) Εσωτερικό SuperDrive DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW NVIDIA GeForce 9400M με 256MB DDR3 SDRAM μοιραζόμενη με κυρίως μνήμη Ενσωματωμένη camera iSight 1.326,00 Euro χωρίς φάπα. Και δεν είναι μηχάνημα εκκίνησης. Είναι το καλύτερο. Ρε έλεος τι είστε εσείς!!! Ωραία στα 1300 ευρώ χωρίς φπα βγάζει και η σόνυ το Sony Vaio VGN-SR29VN/S με 4 gb μνήμη. Που θες να καταλήξεις? Να και το Air! MacBook Air Intel Core 2 Duo 1.86GHz 128GB Aluminum Ελληνική έκδοση Ενσωματωμένη οθόνη 13.3" TFT LED 1.86GHz Intel Core 2 Duo 6MB Level 2 Smart Cache Memory Δίαυλος Συστήματος 1066MHz Mνήμη 2GB DDR3 SDRAM στα 1066MHz Σκληρός δίσκος εσωτερικός 128GB Solid State Drive NVIDIA GeForce 9400M με 256 MB DDR3 SDRAM μοιραζόμενη με κυρίως μνήμη Ενσωματωμένη camera iSight Με Apple Sudden Motion Sensor για προστασία των περιεχομένων του σκληρού δίσκου σε περίπτωση πτώσης του υπολογιστή Eλληνολατινικό keyboard και Eλληνικά εγχειρίδια 2 034.00 Euro χωρίς φάπα. Και το Air είναι το μισό πάχος από το Sony Μόνο που προσωπκά ποτέ δεν θα το αγόραζα. Απλώς έβαλα αυτό το μοντέλο της Sony γιατί έχει ποιότητα κατασκευής και LED οθόνη. Άμα είναι να συγκρίνω τις πλαστικούρες τότε ναι έχετε δίκιο. Καταλαβαίνετε όμως ότι για αντίστοιχα προϊόντα πληρώνεις αντίστοιχα λεφτά. Γιατί κανείς δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας του. Τουμπεκί εσύ τώρα κύριε Alexzzz και να απαντάς σε όλα και όχι σε ότι σε συμφέρει με βάση την ανικανότητα σου να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάς. Εσύ συνέκρινες διαφορετικές κατηγορίες, εμείς σου φταίμε? Αν εσύ θες το pc για games, τσόντες και τα τοιάυτα κάποιοι που ασχολούμαστε με programing και research και χρειαζόμαστε ένα multiplatform εργαλείο για να διαβάζουμε και να γράφουμε docs, pages, pdfs, και latex αρχεία ή ο,τιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό που αγοράσαμε. Και πρόσεχε και τη γλώσσα σου γιατί και μεις ξέρουμε να βρίζουμε. Επίσης κοιτάχτε όλοι τι γράφω για το CERN, αλλά και γενικά το όλο μήνυμα γιατί πριν προλάβω να προσθέσω αυτά που ήθελα μου στείλατε 3 απαντήσεις!!! Έλεος!!! Γιατί με βάση αυτά που λέτε όλοι αυτοί που δουλεύουν πάνω στο μεγαλύτερο πείραμα της ανθρώπινης ιστορίας είναι ηλίθιοι και σεις οι έξυπνοι. Και γω που προσπαθούσα τόσο καιρό να είμαι ευγενικός και να λέω μέχρι και τα πλεονεκτήματα των pc ακολουθώντας μια μέση οδό είμαι ακόμη πιο μαλάκας, γιατί ανέχομαι προσβολές και ειρωνίες από κάποιους κυρίους Alexzzz. Μπορείς να μας πείς σε ποιον τομέα κάνεις έρευνα, γιατί εγώ πχ στις θετικές επιστήμες (μαθηματικά, φυσική, χημεία,προγραμματισμός) απ ότι έχω δει απο δημοσιεύσεις, αλλά και στο χωρο που σπουδάζω, ή windows θα χρησιμοποιούν ή κάποια διανομή linux. Ποιος σοβαρός ερευνητής χρησιμοποιεί macos για την έρευνα του? Λοιπόν όπως έχω πει και πιο παλιά το πρόβλημα δεν είναι δικό μου. Εγώ θα αγοράζω Apple μόνο όταν θεωρώ ότι με συμφέρει και όσοι διαφωνείτε να πάρετε ACER, VAIO, TURBO X και ό,τι άλλο γουστάρετε. Η Apple ποτέ δεν ήταν mainstream γιατί πολύ απλά κάποιοι απλώς δεν το χρειάζονται το mac όπως πιστεύουν... Δυστυχώς όμως αυτό αλλάζει (τεράστια άυξηση στις πωλήσεις) και βλέπω να πέφτει η ποιότητα χωρίς να πέφτουν οι τιμές. Ειδικά 15 άρι Apple τώρα δε θα αγόραζα και το έχω ξαναπεί (έτσι δεν είναι Alexzzz ή το ξέχασες που προέτρεπα μέχρι και σε αγορά pc με 8800 GT στην κατηγορία των 15";) . Όσοι προλάβετε και θέλετε (δε μιλάω για εσάς που δε θέλετε) πάρτε το προηγούμενο 15άρι. Η τιμή του θα έχει πέσει πολύ και είναι καλύτερο από τα καινούργια σε ποιότητα κατασκευής (οθόνη ματ και aluminum πληκτρολόγιο). Νίκο για όλα αυτά που λες δικαιολογείς τη διπλή τιμή; Σίγουρα σε σχέση με το air το vaio δείχνει καλύτερο, αλλά σε σχέση με το απλό macbook δε νομίζω ότι συμφέρει να δώσεις τόσα περισσότερα ούτε καν για λόγους φορητότητας. Κανεις το λάθος και συγκρίνεις διαφορετικές κατηγορίες. Στην κατηγορία του macbook 13.3', η sony αντιπροτείνει το Sony Vaio VGN-SR29VN/S. -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 04 : 32 : 19----- [b 33mm πάχος το vaio 0,98 inches το απλό macbook στις 13". Δηλαδή το απλό macbook είναι πιο λεπτό από το ultra portable θαύμα της sony. Xaxaxaxaxaxa!!!! Κάποιοι εδώ μέσα έχετε σοβαρό πρόβλημα τελικά. Και στα UMPC ανήκουν συσκευές όπως το eee pc ρε παιδιά (10" κατά μέσο όρο). Έλεος.[b]Το vaio είναι στην κατηγορία του air μόνο στα όνειρα της Sony από άποψη φορητότητας.[/b] ΑΑΑ καλααααααα. 314 x 210 x 33mm ειναι το sony. 4.0-19.4 x 325 x 227 mm είναι το macbook air και έχουν διαφορά 100γρ, ενώ το sony εχει ένα σωρο άλλα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, που ο κατοχος του air πρέπει να τα κουβαλάει σε σακούλα. Η κατηγορία οριζεται απο το μέγεθος οθόνης και απο το βάρος. Η φορητότητα των laptops δεν εξαρτάται απο το πάχος, γιατι πολυ απλά δεν χωράνε στην τσέπη σου για να σε νοιάξει. Με την δικιά σου λογική το macbookair ειναι πιο φαρδυ και πιο μακρυ από to sony, αρα το macbook air ειναι κουμούτσα και δεν μεταφέρεται ευκολα. Η σκέψη σου είναι τελείως παράλογη.
ixthy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 33mm πάχος το vaio 0,98 inches το απλό macbook στις 13". Δηλαδή το απλό macbook είναι πιο λεπτό από το ultra portable θαύμα της sony. Xaxaxaxaxaxa!!!! Κάποιοι εδώ μέσα έχετε σοβαρό πρόβλημα τελικά. Και στα UMPC ανήκουν συσκευές όπως το eee pc ρε παιδιά (10" κατά μέσο όρο). Έλεος.[/b] Το vaio είναι στην κατηγορία του air μόνο στα όνειρα της Sony από άποψη φορητότητας. Εσείς δεν ξέρετε τι λέτε και τι συγκρίνετε. Στο air που είναι πάρα πολύ λεπτό που να χωρέσει ο P9500 που ούτε για αστείο δεν μπαίνει σε κάτι ultra thin (γιατί το air με 13" δεν είναι ultra portable). Κυριολεκτικά και μεταφορικά καληνύχτα σας! Νίκο αυτό το είδες; Εγώ ασχολούμαι με bioinformatics, αλλά πήγα στο CERN για μία εβδομάδα και ξέρω τι είδα. -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 04 : 36 : 33----- Νίκο Size and weight Height: 0.16-0.76 inch (0.4-1.94 cm) Width: 12.8 inches (32.5 cm) Depth: 8.94 inches (22.7 cm) Weight: 3.0 pounds (1.36 kg)1 Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του air από την apple. Να προσέχεις τι γράφεις σε παρακαλώ. -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 04 : 41 : 38----- Ακριβώς επειδή συμφωνώ με αυτά που λες και τα δυο (vaio και macbook απλό) είναι 13". Δεν καταλαβαίνω που κάνω λάθος. Το μόνο ότι το macbook είναι μισό κιλό πιο βαρύ. Εκεί οκ έχεις δίκιο. Αλλά αξίζει το vaio τόσα λεφτά μόνο για αυτό το λόγο; Ή το air αντίστοιχα; (Όχι για να μη λέτε ότι τα βάζω μόνο με τα pc).
nikosl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ναι εφάρμοσα κάποια ανώτερα μαθηματικά και μετέτρεψα τα cm σε mm για να είναι πιο εύκολη η σύγκριση μεγέθους. Blame me for that please. Οσο και να επιμενεις το macbook ζυγίζει 2 + κάτι κιλά, άρα είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία και ανταγωνίζεται το Sony Vaio VGN-SR29VN/S το οποίο παρεμπιπτόντως ζυγίζει 1,95 kg. Αντιθετα το macbook air ~1,4kg είναι στην ίδια κατηγορία με το Sony Vaio VGN-Z21XN/B που είναι ~1,5kg. Αυτά τα πράγματα είναι δεδομένα, και φαίνονται άλλωστε και από τις τιμές.
ixthy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Sony Vaio VGN-SR29VN/S τιμή 1.439,00 € με υποδεέστερη cpu κατά πολύ όπως και λίγο χειρότερη gpu. Ποιότητα κατασκευής; Εδώ δεν έχει ανθρακονήματα. Πλαστικούρα που δεν συγκρίνεται με το aluminum unibody. Και τα λεφτά περίπου ίδια. Άρα τουλάχιστον βλέπεις και συ τώρα ότι τελικά οι τιμές της Apple δεν είναι τόσο εξωπραγματικές έτσι; Μάλλον όπως είπα και πριν έχουμε αντίστοιχες τιμές σε αντίστοιχα προϊόντα αν μη τι άλλο. Βέβαια για μένα το macbook έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες σε λειτουργικότητα. Βέβαια σε άλλα προϊόντα όπως στα 15αρια pro ή στα mac pro οι τιμές παραείναι μεγάλες. Την αλήθεια θα την πω και θα συμφωνήσω ακόμα και με τον Alexzzzz σε αυτό. Αλλά είπαμε θέλει να βρεις και την κατάλληλη ευκαιρία. Τώρα μόνο τα απλά macbook συμφέρουν και πολύ μάλιστα.
nske Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τα βασικά πλεονεκτήματα των Mac είναι: - Το MacOS. Ένα αξιόλογο και προσεγμένο λειτουργικό που βολεύει πολλούς. - Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αισθητική. Σε κάποιους αρέσει, κάποιους δεν τους ενδιαφέρει. Τώρα σε ό,τι αφορά την ποιότητα κατασκευής, αναμφίβολα η Apple προσέχει την ποιότητα, αλλά δεν είναι εύκολο να πεις ότι και άλλοι κατασκευαστές δεν προσέχουν την ποιότητα. Τελικά είναι τι εμπιστεύεται ο καθένας. Δε μπορεί και δε χρειάζεται να αποδείξει κάποιος ότι τα Mac είναι καλύτερα από τα PC ή το αντίστροφο. Είναι αρκετό να πει "μου αρέσει η αισθητική τους", "εκτιμώ την προσοχή που δίνουν στην λεπτομέρεια", "με βολεύει το λειτουργικό MacOS", "θεωρώ την ποιότητα κατασκευής τους ανώτερη". Κάποιος που δεν του αρέσει η αισθητική τους, δεν του αρέσει το λειτουργικό MacOS και δεν θεωρεί ότι είναι πιο ποιοτικά μάλλον δεν έχει και λόγο να πάρει Apple. Μπορεί για αυτόν να είναι "πεταμένα λεφτά", δε σημαίνει ότι και για κάποιον άλλον που έχει διαφορετικές προτιμήσεις είναι πεταμένα λεφτά. Γιατί πρέπει ο ένας να προσπαθεί να πείσει τον άλλον ότι το δικό του καλύτερο; Grow up children ΥΣ. BTW για τα περί "σοβαρής χρήσης" που ανέφερες ixthy, μια χαρά μπορεί κάνει κάποιος όλα αυτά που ανέφερες στο Linux ή το FreeBSD (τουλάχιστον), δε χρειάζεται να έχει Mac.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αγαπητέ πυρηνικέ επιστήμονα ixthy τι δεν κατάλαβες και μας ανακοινώνεις ότι τα macbook είναι 13άρια; Ποιο από τα περίπλοκα μαθηματικά θεωρήματα να εφαρμόσουμε για να καταλάβεις το ποστ του haha; Με αποστόμωσες λέγοντας μου ότι κανείς δεν δουλεύει για την ψυχή της μάνας του... μόλις ανακαλύψεις και την Αμερική θα έχουμε κάνει άλματα μπροστά... Αν εσύ θες το pc για games, τσόντες και τα τοιάυτα κάποιοι που ασχολούμαστε με programing και research και χρειαζόμαστε ένα multiplatform εργαλείο για να διαβάζουμε και να γράφουμε docs, pages, pdfs, και latex αρχεία ή ο,τιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό που αγοράσαμε Αν και νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθείς λίγο με τις τσόντες... (μάλλον δεν...) να σε σοκάρω λέγοντας σου ότι δεν ήξερα ότι όλα αυτά γίνονται μόνο με macbook τόσο καλά... συγνώμη... αφού μόνο στο macbook μπορείς να δουλέψεις τόσο παραγωγικά εσύ... πάσο. Επίσης κοιτάχτε όλοι τι γράφω για το CERN, αλλά και γενικά το όλο μήνυμα γιατί πριν προλάβω να προσθέσω αυτά που ήθελα μου στείλατε 3 απαντήσεις!!! Έλεος!!! Γιατί με βάση αυτά που λέτε όλοι αυτοί που δουλεύουν πάνω στο μεγαλύτερο πείραμα της ανθρώπινης ιστορίας είναι ηλίθιοι και σεις οι έξυπνοι. Και γω που προσπαθούσα τόσο καιρό να είμαι ευγενικός και να λέω μέχρι και τα πλεονεκτήματα των pc ακολουθώντας μια μέση οδό είμαι ακόμη πιο μαλάκας, γιατί ανέχομαι προσβολές και ειρωνίες από κάποιους κυρίους Alexzzz. Προσκυνώ... τέλος!!! Και για το cern και για το γνώθι σαυτόν που έχω με bold... Τώρα κάτι "πρόσεχε την γλώσσα σου" και "να απαντάς σε όλα και όχι σε ότι σε συμφέρει" δεν αρμόζουν σε έναν άνθρωπο του επιπέδου σου... μην δίνεις αξία στον λαουτζίκο alexzzz... Στην τελική... δεν καταλαβαίνω γιατί σκας, αφού και εσύ παραδέχεσαι ότι είναι ακριβή και μόνο υπό προϋποθέσεις νορμάλ οι τιμές της... στο ίδιο πράγμα καταλήγουμε απλά εγώ δεν βάζω επιστημονικά smilies και lol
pantnick Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Πες στο φίλο σου να πάρει sony. Κι αν εγώ είμαι off topic το ίδιο ισχύει και για το φίλο σου που μας είπε ότι θα πάρει vaio. Στο κάτω κάτω δεν τον ρωτήσαμε! Έτσι δεν είναι; ...Γιατί; Δεν είμαι funboy της DELL;[/u][/b] Θα σε μαλώσω...Δεν διάβασες καλά το μάθημα σου σήμερα.Εγώ απάντησα στον φίλτατο iced. pantnick καταλαβαινω και σε νιωθω ακριβως με την τιμολογιακη πολιτικη της... Πως σκευτεσαι να συνεχισεις απο πλευρας λαπτοπ? Της Dell δεν ξέρω αλλα funboy είσαι φίλος....
dali13gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Προς mods: Γιατί δεν φτιάχνετε ένα subforum για τα παλικάρια να λένε τον πόνο τους για τα Mac;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 μα γιατί? μια χαρά είναι αυτό το topic /me τρώει pop corn
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Προς mods: Γιατί δεν φτιάχνετε ένα subforum για τα παλικάρια να λένε τον πόνο τους για τα Mac; command+w... το έχω προτείνει σε αρκετούς...
dali13gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 μα γιατί? μια χαρά είναι αυτό το topic /me τρώει pop corn Πρωί-πρωί;;; command+w... το έχω προτείνει σε αρκετούς... Ωπ, σόρρυ, δεν πρόσεξα το "Moderator" κάτω από το username σου.
telegamesvg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 To macbook ,ακομη κ με το καπελο στις τιμες της ελληνικης αγορας εχει μια τιμη που ειναι πολυ καλη για α δεδομενα της κατηγοριας του ,εκει που η κατασταση ειναι απαραδεκτη ειναι στα macbook pro ..2369 ευρώ για 4gb κ 320σκληρο ,ειναι υπερβολη , οπως κ να το δει κανεις ..
pantnick Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 command+w... το έχω προτείνει σε αρκετούς... Γιατί ρε αγόρι μου είσαι προκατειλημμένος ? ε? Γιατι να μην κάνει Ctrl+W ?
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Γιατί ρε αγόρι μου είσαι προκατειλημμένος ? ε?Γιατι να μην κάνει Ctrl+W ? Αφού από mac το παίζει υπεράνω ρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.