alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αν ξεβαρεθώ να ετοιμάσω και εγώ την αγγελία μου σήμερα
pantnick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Να την ετοιμάσεις κ εσυ...Εγω δεν ξέρω ακόμα πόσο το πουλάω αλλα μαζεύω προσφορές.1900 κοστίζει στην αγορά.1600 το είναι το λιγότερο που έχω ως όριο πάντως.
GR1337 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τουλάχιστον να τα πάρουν κάποιοι που θα καταλάβουν τι αγοράζουν.
pantnick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Σωστά τα λες.Κάποιοι που θα εκτιμήσουν το πόσο υπέροχα είναι ε; Κάποιοι που θα πιάσουν το βαθύτερο νόημα του να έχεις mac.Παναθεμά σε...
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τουλάχιστον να τα πάρουν κάποιοι. fixed !
GR1337 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 pantnick πραγματικά δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά το mbp μάλλον χαραμιζόνταν στα χέρια σου (και δεν εννοώ οτι είσαι άχρηστος). Αν το δώσεις και εσύ θα αποκτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και κάποιος που πιστεύει στην ανωτερότητα των mac θα μείνει επίσης ικανοποιημένος.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Γιατί μόνο αν πιστέψεις βαθιά μέσα σου στην ανωτερότητα των mac δουλεύει σωστά μαϊνα.... use the force maina....
pantnick Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 pantnick πραγματικά δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά το mbp μάλλον χαραμιζόνταν στα χέρια σου (και δεν εννοώ οτι είσαι άχρηστος). Αν το δώσεις και εσύ θα αποκτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και κάποιος που πιστεύει στην ανωτερότητα των mac θα μείνει επίσης ικανοποιημένος. Αφου και ο batman τώρα στο star mac έχει.Καλά τα λες.Εγω λυπάμαι αλλα δεν μπορώ να το εκτιμήσω.Μπορεί όμως όταν το χάσω να το εκτιμήσω,όπως με τις γυναίκες ενα πράγμα...Ας φύγει απο μένα και μετά θα πουλήσω κάστανα και θα πάρω το 17αρι.
NiCk_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Τουλάχιστον να τα πάρουν κάποιοι. fixed ! Ε και εσείς δεν βοηθάτε ... Αν μπεί ένας υποψήφιος αγοράστης από το insomnia σε αυτό το thread, μόνο εσάς να θάβετε τις πωλήσεις σας θα βρεί !
GR1337 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Γιατί μόνο αν πιστέψεις βαθιά μέσα σου στην ανωτερότητα των mac δουλεύει σωστά μαϊνα.... use the force maina.... Όπως επίσης αν δεν πιστέψεις ποτέ οτι τα mac είναι έστω καλά δε θα είναι ποτέ καλά. Δεν είναι θέμα πίστης, αλλά ελευθερίας. Επίσης το γεγονός οτι δίνετε 1500-2000+ ευρώ χωρίς να γνωρίζετε ουσιαστικά τι παίρνετε δε μου δίνει την εντύπωση ούτε σωστού καταναλωτή ούτε του σκεπτόμενου. -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 12 : 15 : 13----- Αφου και ο batman τώρα στο star mac έχει.Καλά τα λες.Εγω λυπάμαι αλλα δεν μπορώ να το εκτιμήσω.Μπορεί όμως όταν το χάσω να το εκτιμήσω,όπως με τις γυναίκες ενα πράγμα...Ας φύγει απο μένα και μετά θα πουλήσω κάστανα και θα πάρω το 17αρι. Δεν ξέρω για ποιόν λες, αλλά δε χρειάζεται να είναι κάποιος pro για να έχει mac. Για τον λαό προορίζονται (ασχέτως της τιμής τους).
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ε και εσείς δεν βοηθάτε ... Αν μπεί ένας υποψήφιος αγοράστης από το insomnia σε αυτό το thread, μόνο εσάς να θάβετε τις πωλήσεις σας θα βρεί ! Αν κρίνω από το πάθος που γράφετε και σπασμένα να τα πουλούσαμε θα τα αγοράζατε. Επίσης το γεγονός οτι δίνετε 1500-2000+ ευρώ χωρίς να γνωρίζετε ουσιαστικά τι παίρνετε δε μου δίνει την εντύπωση ούτε σωστού καταναλωτή ούτε του σκεπτόμενου. και ήρθε η ώρα για την βόλτα σου. Την βόλτα σου στην αρχή του τόπικ όπου το "πάρε μακ και θα δεις" ήταν το μοτο που κυριαρχούσε... Εγώ την έκανα την δοκιμή μου... μου έφυγε η περιέργεια. Αν εσύ με βρίσκεις σωστό ή όχι δεν έχει καθόλου σημασία Όπως επίσης αν δεν πιστέψεις ποτέ οτι τα mac είναι έστω καλά δε θα είναι ποτέ καλά. Δεν είναι θέμα πίστης, αλλά ελευθερίας. Έχει μπερδέψει τους υπολογιστές με τους ολυμπιακούς αγώνες...
dali13gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Τα αγοράζω τα κονσερβοκούτια σας 100€ να ηρεμήσουν τα νεύρα σας από τα προβληματικά μηχανάκια που πήρατε :-P Υ.Γ. Μην κάνει κανείς άλλος προσφορά, πρόλαβα!
giorgos_k Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μιας και το έφερε η κουβέντα πουλάω καιγώ το δικό μου MBP, δεν πάει άλλο πια βαρέθηκα. Για του λόγου το αληθές : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=295178 Υ.Γ ΒΑΡΕΘΗΚΑ τη 15αρα οθόνη του MBP και πάω για Imac 24" όταν με το καλό παρουσιαστούν. Επιπλέον 19/1 πάω Λονδίνο κ λέω να τσιμπήσω απο κει το 2,4 Alumacbook αν έχει πουληθεί το MBP μου.. Alexzzz θα ψηνόμουν και για το δικό σου αλλά θα του έχεις χαλάσει το κάρμα με τις απόψεις σου για τα mac ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.