zaxos345 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 και προσθέτει και μερικά άλλα, δεν το δέχομαι... Τι εννοείς προσθέτει και μερικά άλλα? Σκέφτομαι να μεταπηδήσω με mac και κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Επειδή με ενδιαφέρει το macbook pro, και έχω διαβάσει για κάποια προβληματάκια στο δίκτυο (βλέπε dvd drive, nvidia problems, sleep problems etc) ψάχνομαι γενικώς. Και εγώ δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά και να έχω προβλήματα τόσο σε hardware όσο και σε software. Δεν ξέρω αν το λειτουργικό από μόνο του αξίζει να κάνει κάποιος την αλλαγή, εσείς οι macusers θα μου πείτε. Θα είναι όμως αδικία για ένα μηχανάκι με τόσο καλό σύστημα να έχει τα προβλήματα που λένε (συγχωρέστε με και διορθώστε με αν κάνω λάθος) την στιγμή που στοιχίζει και τόσο. Γιάννης
kebinB Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 κομπλεξικοί. 4 χρόνια έχω mac ζήτημα να έχω φάει ενα KERNEL PANIC
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 κομπλεξικοί. 4 χρόνια έχω mac ζήτημα να έχω φάει ενα KERNEL PANIC και αυτός μην νομίζεις... δεν είχε... στο paint το έφτιαξε για να το μοστράρει εδώ. Ρε πας καλά;
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 κομπλεξικοί. 4 χρόνια έχω mac ζήτημα να έχω φάει ενα KERNEL PANIC Εντάξει απλά lol. Επειδή εσύ έχεις φάει ένα kernel panic όλοι έχουν φάει ένα ή κανένα kernel panic. Ναι δε λέω. Σωστά δοδημένη σκέψη και κάθε άλλο παρά κομπλεξική. Για την ιστορία ούτε εγώ είχα φάει τέτοιο πράμα όταν είχα το press papier με το μήλο στο καπάκι
pantnick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 κομπλεξικοί. 4 χρόνια έχω mac ζήτημα να έχω φάει ενα KERNEL PANIC Ανώμαλος.2 μήνες το έχω και ήδη 3 φορές. @zaxos345 Μη φανταστείς τίποτα τραγικό αλλα το κάθε λειτουργικό έχει και μερικές ιδιαιτερότητες.Όπως είπα καλύτερο απο τα συμβατικά αλλα για εμένα δεν δικαιολογεί την τιμή.
NiCk_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ανώμαλος.2 μήνες το έχω και ήδη 3 φορές. 2.5 χρόνια και kernel panic free ... Επίσης όσοι ξέρω που έχουν Mac, δεν έχει τύχει σε κανέναν .. Κάτι πάει πολυυυυ λάθος .. Όχι με σένα αλλά με το Mac σου .. Συνήθως τα kernel panics οφείλοντε σε hardware, αλλά μπορεί να είναι και software .. Δοκίμασε να βάλεις το "Apple Hardware Test CD" που ήρθε με το Mac σου και κάνε το "extended test" .. Ίσως να βρεί το πρόβλημα ( αν είναι hardware ) και μετά να μην σου ξανασυμβούν .. Τα kernel panics δεν είναι blue screens .. Υπάρχει λόγος που συμβαίνουν
iced Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 pantnick καταλαβαινω και σε νιωθω ακριβως με την τιμολογιακη πολιτικη της... Πως σκευτεσαι να συνεχισεις απο πλευρας λαπτοπ?
pantnick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 2.5 χρόνια και kernel panic free ... Επίσης όσοι ξέρω που έχουν Mac, δεν έχει τύχει σε κανέναν .. Κάτι πάει πολυυυυ λάθος .. Όχι με σένα αλλά με το Mac σου .. Συνήθως τα kernel panics οφείλοντε σε hardware, αλλά μπορεί να είναι και software .. Δοκίμασε να βάλεις το "Apple Hardware Test CD" που ήρθε με το Mac σου και κάνε το "extended test" .. Ίσως να βρεί το πρόβλημα ( αν είναι hardware ) και μετά να μην σου ξανασυμβούν .. Τα kernel panics δεν είναι blue screens .. Υπάρχει λόγος που συμβαίνουν Μόνο σε παρακαλώ μη προσπαθήσεις να μου το δικαιολογήσεις.Σε όλα υπάρχει λόγος που γίνονται,Hardware ή Software. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές θα το κάνω απο περιέργεια κ μόνο...Το έκανε πριν 2 εβδομάδες περίπου.Δεν είναι φυσικά ο λόγος που το πουλάω αυτός.Το πρόβλημα μπορεί να είναι και το perian γατι το έβγαζε μετα απο ταινία,με το που τελείωνε. Φίλε iced ΑΝ πάρω λάπτοπ θα δω μάλλον κατι σε Vaio απο εξωτερική άποψη κ μόνο.
jasontns Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παίρνεις χαμηλότερο σε specs hardware σε σύγκριση με τα χρήματα που δίνεις..!! παίρνεις ομορφιά αλουμίνιο κάτι που ξεκίνησαν και τα pc να έχουν..!! παίρνεις φωτιζόμενο keyboard (@#$@#) γκαβλά εγώ είχα τον καλύτερο συνδυασμό macbookpro με όνυχα γιατί το WOW στο όσα έβγαζε ΑΡΚΕΤΑ FRAMES ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ενω με XP και directX είχες καλύτερη απόδοση στο game..!! παίρνεις επίσης αρκετά κωλύματα p.x. από άλλους users εμπειρίες να τους κρεμάνε άπαντα όταν παίζει κάτι σε Flash p.x. Youtube facebook Myspace..!!! όλα αυτά με προσωπικές εμπειρίες και γενικά ότι ακούγετε..!!!
NiCk_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μόνο σε παρακαλώ μη προσπαθήσεις να μου το δικαιολογήσεις.Σε όλα υπάρχει λόγος που γίνονται,Hardware ή Software.Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές θα το κάνω απο περιέργεια κ μόνο...Το έκανε πριν 2 εβδομάδες περίπου.Δεν είναι φυσικά ο λόγος που το πουλάω αυτός.Το πρόβλημα μπορεί να είναι και το perian γατι το έβγαζε μετα απο ταινία,με το που τελείωνε. Φίλε iced ΑΝ πάρω λάπτοπ θα δω μάλλον κατι σε Vaio απο εξωτερική άποψη κ μόνο. Δεν προσπαθώ να σου δικαιολογήσω οτιδήποτε .. Απλά να σε βοηθήσω προσπάθησα .. Φυσικά σε όλα υπάρχει δικαιολογία για το τι γίνεται, αλλά αυτό που σου έτυχε δεν είναι κάτι που συμβαίνει επί καθημερινής βάσεως στους Mac users .. Γι'αυτο σου είπα ότι κάτι πάει πολύ λάθος .. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπα για hardware .. Μπορεί να σου βρεί κάποιο malfunction και με την αντικατάσταση του να φτιάξουν όλα ... Για software ( μιας και ανάφερες το perian ) κάνε τα πιο κάτω : - Πήγαινε applications -> utilities -> disc utility και επιλέγωντας το "Macintosh HD" κάνε "repair disk permissions" και "verify disk" ( και ακολούθως "repair disk" αν σου βρεί errors ) ... - Επίσης δεν θα ήταν κακό να έκανες μετά από αυτά το 10.5.6 combo ξανά install .. Ποτέ δεν ξέρεις .. Αν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα θα έλεγα να το πάρεις για service .. Αν πάλι θέλεις να το πουλήσεις, ποιος είμαι εγώ που θα σε σταματήσει ?
pantnick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Thanks again.Φυσικά θα τα κάνω όλα τα tests γιατι πριν το δώσω πρέπει να είναι εντάξει αλλα δεν το κόβω για hardware πρόβλημα.
NiCk_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Thanks again.Φυσικά θα τα κάνω όλα τα tests γιατι πριν το δώσω πρέπει να είναι εντάξει αλλα δεν το κόβω για hardware πρόβλημα. Παρακαλώ .. Summary UNIX-style operating systems (such as Mac OS X, Mac OS X Server, AIX, and A/UX) may experience a type of error called a "kernel panic," which may provide information useful for software developers. A kernel panic is a type of error that occurs when the core (kernel) of an operating system receives an instruction in an unexpected format, or that it fails to handle properly. A kernel panic may also follow when the operating system is not able to recover from a different type of error. A kernel panic can be caused by damaged or incompatible software or, more rarely, damaged or incompatible hardware. Υ.Γ. Πόσα το πουλάς αν επιτρέπεται ??
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω πόσο το δίνει αλλά αν πάρεις και το macbook μου μαζί θα κάνουμε μια εκπτωση
NiCk_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω πόσο το δίνει αλλά αν πάρεις και το macbook μου μαζί θα κάνουμε μια εκπτωση Όλο και κάποιος θα ενδιάφερεται Εγώ προσωπικά όχι αυτή την στιγμή, αλλά πες μου πόσα το πουλάς και σε ενημερώνω αν τύχει κάτι ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.