Προς το περιεχόμενο

Mac vs PC [και πάλι...]

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως μια χαρα μπορω να πατησω ctrl-alt-del με το ενα χερι. Alt-del υπαρχουν και στη δεξια μερια.

Οχι πως το ειχα σκεφτει ποτε βεβαια πριν διαβασω το thread

• Απαντ. 878
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ctrl-alt-del αλλα και CMD+OPTION+ESC πατιουνται με ενα χερι..

Η αλλαγη γλωσσας ειναι δυσκολη στο mac os x.

Είναι δύσκολο το cmd-space;:rolleyes:

Δημοσ.
Εγω λέω να τελειώνω με την εμπειρία mac.Φτάνει.

Αυτό με τα αγγελάκια που δεν έχει τελικά σε τσάκισε...

btw εκείνες τις φωτό δεν τις ανέβασες ποτέ... να δείξεις όντως ότι τα mac δεν κολλάνε και δεν κρασάρουν

Δημοσ.

Δεν ήθελα να έχω το στίγμα τις εξαίρεσης και εγώ...Τώρα όμως θα την βάλω.

Πρέπει όμως να προσθέσω οτι τα κολλήματα του mac έχουν άλλη χάρη,στυλ,φινέτσα.Περιμένει να τελειώσει πρώτα η ταινία που βλέπεις και μετά σου πετάει γκρί(όχι μπανάλ μπλέ) οθόνη.

post-35674-129062980911_thumb.jpg

Δημοσ.

Είσαι μεγάλη ψυχή δε λέω...αλλα θα προτιμήσω να κλέψω μερικούς που θέλουν όχι μονο να μη πάρουν χρήματα αλλα να δώσουν απο πάνω.Ε δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε σένα.

Δημοσ.
Δεν ήθελα να έχω το στίγμα τις εξαίρεσης και εγώ...Τώρα όμως θα την βάλω.

Πρέπει όμως να προσθέσω οτι τα κολλήματα του mac έχουν άλλη χάρη,στυλ,φινέτσα.Περιμένει να τελειώσει πρώτα η ταινία που βλέπεις και μετά σου πετάει γκρί(όχι μπανάλ μπλέ) οθόνη.

Αυτά σε mac δεν γίνονται... pure photoshop

Δημοσ.
Είναι δύσκολο το cmd-space;:rolleyes:

Εννοειται!

Πολυ πιο δυσκολο απο ctrl+shift που γινεται με ενα δακτυλο κ χωρις να μετακινησεις το χερι σου..

Δημοσ.
Εγω λέω να τελειώνω με την εμπειρία mac.Φτάνει.

Διαφώτισέ μας αν είχες κάποια προβλήματα, ώστε να μάθουμε και εμείς. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που τον πουλάς?

Δημοσ.
Διαφώτισέ μας αν είχες κάποια προβλήματα, ώστε να μάθουμε και εμείς. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που τον πουλάς?

Καλά τα λες.... Όχι δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.Είναι όμορφο εξωτερικά με μικρές διαστάσεις για 15αρι ,το osx είναι ωραίο.Όσο όμορφο και αν είναι όμως δεν δικαιολογεί με τίποτα την τιμή του.Δεν έχει τίποτα τρομακτικά καλύτερο απο τα κοινά laptops.Είναι απλά καλύτερο απο τα κοινά laptops.ΟΚ.Διπλή τιμή όμως για ενα macbook που δεν αποκλείει τα προβλήματα των συμβατικών laptops και προσθέτει και μερικά άλλα, δεν το δέχομαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...