Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εχει χαβαλε τελικως αυτο το thread. hell yeah, one of the best topics ever
NiCk_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ άκουγα αυτά τα ωραία οτι δεν κολλάνε πουθενά και δεν κρασάρουν με τίποτα και είναι κουκλιά ζωγραφιστά με αγγελάκια να πετούν γύρω γύρω και περίμενα περισσότερα.Εδώ και 1 και κατι μήνα όμως τα είδα όλα αυτά. Και κολλήματα και κρασαρίσματα και restart ενω έβλεπα το csi μου. Άσε που αγγελάκια ούτε για δείγμα.Τίποτα. Είναι πιο όμορφα, είναι μάλλον πιο εύχρηστα αν και δεν το κατάλαβα πλήρως ακόμα ίσως λόγω συνήθειας.Δεν έχω ανοίξει τα windows απο τότε που πήρα το macbook pro αλλα ότι στον κόσμο να σκεφτείτε και να πείτε όπως π.χ. ᾽᾽έρχονται σε πανέμορφο κουτί ᾽᾽ μερικούς (όπως εμένα) δεν θα μας αλλάξετε γνώμη στο οτι είναι υπερεκτιμημένα. Οκ παιδιά .. Γιατί τότε το συνεχίζουμε αυτό το topic δηλαδή ?? Αφού κανείς από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει τις απόψεις του .. Κλειδώστε το, και ας ζήσετε εσείς καλά και εμείς καλύτερα Υ.Γ. Για αγγελάκiα που πετούν γύρω γύρω πάτα πιο κάτω http://www.apple.com/downloads/macosx/icons_screensavers/angelsslideshow.html
AppleEnthusiast Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Το τι κανεις εσυ, δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχεις δωσει παραπανω χρηματα για ενα αισθητα πιο αργο μηχανημα. Το οποίο στην ουσία ττρέχει τα XP πιο γρήγορα και πιο σταθερά απο ότι τα έτρεχε το PC μου, και κάθε άλλο PC που έχω χρησιμοποιήσει.
mindtrapper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Το οποίο στην ουσία ττρέχει τα XP πιο γρήγορα και πιο σταθερά απο ότι τα έτρεχε το PC μου, και κάθε άλλο PC που έχω χρησιμοποιήσει. Πιο γρήγορα από ένα PC ίδιου hardware; Γιατί το παλιό PC σου μπορεί να ήταν Pentium 733 for all we know
AppleEnthusiast Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Πιο γρήγορα από ένα PC ίδιου hardware; Γιατί το παλιό PC σου μπορεί να ήταν Pentium 733 for all we know Ναι,του ιδίου Hardware. Και δεν είμαι μόνο εγώ αυτός που το λέει. Το έχω διαβάσει και στο ιντερνετ. Τώρα η διαφορά μπορεί να είναι θέμα δευτερολέπτου, αλλά πάλι διαφορά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 το θέμα ενός δευτερολέπτου είναι μέσα στο "margin error"... αλλά και πάλι δεν παίζει να ισχύει αυτό που λες...δεν έχει καμία διαφορά το hardware ενός mac με αυτό ενός Normal Pc εφόσον μιλάμε για ίδια parts...
AppleEnthusiast Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εχει χαβαλε τελικως αυτο το thread.Διαβασαμε αρκετα ωραια: i)"για value for money μονο mac" ii)"οτι αν κλέψεις Mac θα σε βρούνε με το που συνδεθείς στο Internet" iii)ενας iMac ειναι πιο γρηγορος απο ενα τετραπυρηνο φουλ εξοπλισμενο pc ιδιων χρηματων, παρολο που το pc ειναι πιο γρηγορο σε αποσυμπιεσεις,μετατροπες ταινιων, photoshop, εγγραφη dvd, παιχνιδια, θεαση μιας απαιτητικης hd ταινιας, δηλαδη απλα καθημερινα πραγματα. Υπαρχουν χιλιοι λογοι για να παρεις iMac ή γενικοτερα mac. Μπορει να σου αρεσουν εξωτερικα, μπορει να σου αρεσει το mac os x, μπορει απλα να ηθελες μια αλλαγη κ να δεις ενα διαφορετικο λειτουργικο-φιλοσοφια, αλλα οποιος λεει οτι ειναι πιο γρηγορα απο αντιστοιχων χρηματων pc, απλα εκτιθεται. Ξέχνα το ii και το iii. Κάνε αυτό που σου είπα. Φτιάξε έναν υπολογιστή με το ίδιο hardware και επιδόσεις, βάλε τα XP ή τα Vista, και μετά αγόρασε όλα τα προγράμματα του ίδιου βεληνεκούς και ποιότητας, που σου προσφέρει η Apple με τα Leopard χωρίς καμία επιπλέων επιβάρυνση και πες μου αν βγαίνει φθηνότερα. Για πρόγραμμα που σου δίνει τις ίδιες δυνατότητες σύνθεσης που σου δίνει το Garage Band πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά! Χώρια το iMovie και το iDVD. Επίσεις γλυτώνεις πολλά λεφτά με το iWorks καθώς είναι πολύ καλύτερο του Office και κάνει περισσότερα πράγματα. Μπορείς να εξάγεις έγγραφα ή παρουσιάσεις σε PDF με το Office; Ή να τα εξάγεις σε ταινίες; Ή σε format που να διαβάζονται απο Apple; Γιατί εγώ μπορώ να τα κάνω όλα αυτά! Και όλα αυτά τα κάνω με 34 λίρες. Ένα τρίτο της τιμής του Office για MAC και λιγότερο απο το ένα τέταρτο της τιμής για τα Windows.
haHa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 το θέμα ενός δευτερολέπτου είναι μέσα στο "margin error"... αλλά και πάλι δεν παίζει να ισχύει αυτό που λες...δεν έχει καμία διαφορά το hardware ενός mac με αυτό ενός Normal Pc εφόσον μιλάμε για ίδια parts... Α, οχι εχουν μυστικα που με το ιδιο hardware τρεχοντας το ιδιο software (τα xp που αναφερθηκαν) τα κανει πιο γρηγορα!
mindtrapper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ε καλά μπορεί να διαχειρίζονται καλύτερα τον δίσκο και να έχουν λιγότερο access time αλλά το να λες "είναι γρηγορότερα από PC ίδιου hardware" είναι χειρότερη γενίκευση από το "όποιος έχει mac είναι trendουλας".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ε καλά μπορεί να διαχειρίζονται καλύτερα τον δίσκο και να έχουν λιγότερο access time αλλά το να λες "είναι γρηγορότερα από PC ίδιου hardware" είναι χειρότερη γενίκευση από το "όποιος έχει mac είναι trendουλας". ίδιος δίσκος με ίδια windows και θα τον διαχειρίζονται καλύτερα επειδή θα είναι σε κουτί της Apple? είμαστε σοβαροί? δεν ισχύει με τίποτα αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω...
mindtrapper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ίδιος δίσκος με ίδια windows και θα τον διαχειρίζονται καλύτερα επειδή θα είναι σε κουτί της Apple? είμαστε σοβαροί? δεν ισχύει με τίποτα αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω... Δεν ξέρω, για παράδειγμα τα Linux δεν διαχειρίζονται καλύτερα τον σκληρό; Γι αυτό δεν λένε ότι δε θέλει defrag κτλ; Είπα μήπως γίνεται τίποτα τέτοιο και στα Mac. Δεν εννοούσα ότι το κουτί θα κάνει τη διαφορά αλλά το λειτουργικό Μη μου πεις ότι δεν έχεις ξανακούσει για software που διαχειρίζεται καλύτερα το ίδιο hardware σε σχέση με άλλο software. (Γι αυτό δεν βγαίνουν drivers για κάρτες γραφικών κάθε δίμηνο; )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλά δεν είπε ότι ο iMac με Mac OS X είναι πιο γρήγορος από ένα PC με Windows (με ίδιο hardware) είπε ότι και ο iMac με Windows είναι πιο γρήγορος από ένα Pc με Windows (ίδιο hardware) πράγμα που όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ ισχύει...
SpyrosR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ίδιος δίσκος με ίδια windows και θα τον διαχειρίζονται καλύτερα επειδή θα είναι σε κουτί της Apple? είμαστε σοβαροί? Κι όμως, ισχύει. Δεν έχεις ακούσει για το γεωμετρικό σμίλεμα των κουτιών της Apple που δημιουργούν μ' αυτό τον τρόπο ενεργειακά κύματα αυξάνοντας έτσι την απόδοση των υποσυστημάτων;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 holy shit, it's the Force!
mindtrapper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλά δεν είπε ότι ο iMac με Mac OS X είναι πιο γρήγορος από ένα PC με Windows (με ίδιο hardware) είπε ότι και ο iMac με Windows είναι πιο γρήγορος από ένα Pc με Windows (ίδιο hardware) πράγμα που όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ ισχύει... Προφανώς το λειτουργικό της Apple είναι τόσο awesome που μεταδίδει στα Windows λίγο (ένα δευτερόλεπτο) από το awesomeness του όταν τρέχουν μέσα από αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.