Προς το περιεχόμενο

Mac vs PC [και πάλι...]

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε ναι, χιλιαδες εταιριες-μαγαζια κλπ που χρησιμοποιουν windows εχουν τεραστια προβληματα με ιους κλπ και ειναι χαζοι που δεν πανε στο πιο valuer for money mac.

Τους αρεσει να περνουν pc (που ειναι πιο ακριβα για αυτα που προσφερουν οπως ακουσαμε εδω μεσα) κ να εχουν κ χιλιαδες προβληματα με ιους κλπ.

Μετα απο το ανεκδοτο οτι οι τα pc ειναι πιο ακριβα για αυτα που προσφερουν, θα σας πω κ ενα με τον Τοτο..

Και τα προηγουμενα macbook(οχι pro) ειχαν υποχρεωτικα glossy οθονη. Καποιο λαθος κανεις.

Τελικα δεν προλαβα να πω αυτο με τον Τοτο, με προλαβε ο φιλος AppleEnthusiast κ μας ειπε ενα καλο ανεκδοτο..

Θες να μου αφησεις το mac σου καπου που θα μου πεις , να παω να το παρω-κλεψω κ μετα αν με βρεις θα σου παρω αλλα 3 δωρο?

Μην πιστευετε οτι ακουτε,χανετε οποιο δικιο εχετε με αυτα τα επιχειρηματα 10χρονου παιδιου.

Ή φυσικα ενα λαπτοπ που στα 1300 ευρω θα του εδινε πολυ καλυτερη οθονη απο αυτη των macbook..

Για 1300 ευρω , η οθονη του macbook δεν ειναι καλη.

Όtan ανοίγεις τον υπολογιστή για πρώτη φορά κάνεις register τον σειριακό αριθμό του μηχανήματος. Η Apple μετά αποθηκεύει τα στοιχεία σου στην βάση δεδομένων της μαζί με στοιχεία χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας κτλ.

Κάθε φορά που κάνεις update, παίρνεις τηλέφωνο για βοήθεια ή κάνεις οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την Apple απευθείας, απο την στιγμή που έχεις δηλώσει το μηχάνημά σου ως κλεμμένο μπορεί να βρεθεί καθώς το μηχάνημα έχει Airport ID ( ή κάτι παρόμοιο και δεν θυμάμαι το όνομά του) και ο ISP μπορεί να εντοπίσει απο που εισέρχετε στο Internet.

Για πες μας τώρα το ανέκδοτο με τον Τοτο.

• Απαντ. 878
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όtan ανοίγεις τον υπολογιστή για πρώτη φορά κάνεις register τον σειριακό αριθμό του μηχανήματος. Η Apple μετά αποθηκεύει τα στοιχεία σου στην βάση δεδομένων της μαζί με στοιχεία χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας κτλ.

Κάθε φορά που κάνεις update, παίρνεις τηλέφωνο για βοήθεια ή κάνεις οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την Apple απευθείας, απο την στιγμή που έχεις δηλώσει το μηχάνημά σου ως κλεμμένο μπορεί να βρεθεί καθώς το μηχάνημα έχει Airport ID ( ή κάτι παρόμοιο και δεν θυμάμαι το όνομά του) και ο ISP μπορεί να εντοπίσει απο που εισέρχετε στο Internet.

Για πες μας τώρα το ανέκδοτο με τον Τοτο.

Λοιπον σου ειπα, αφησε καπου που θα μου πεις το mac σου κ αν με βρεις μετα, θα σου παρω αλλα 3 δωρο! (σου υποσχομαι οτι θα μπω κατευθειαν στο internet απο οποιον provider εσωτερικου/εξωτερικου μου υποδειξεις κ θα κανω update κλπ)

Υ.Γ.:Ακριβως η ιδια διαδικασια register γινεται κ με τα pc, αλλα φυσικα δεν σε βρισκει απο το MAC address(προσοχη : αρχικα ειναι, δεν εχει σχεση με mac υπολογιστες η MAC address).

Κατι τετοιο θα ηταν τελειως παρανομο. (επισης μπορεις να πεις στον υπολογιστη να δηλωνει ψευτικη MAC address)

Πες μας κι αλλα ανεκδοτα, ειναι ωραια!

Δημοσ.

Ναι καταλαβαινω οτι σε μερικους αρεσει το mac os x ,τους αρεσουν αισθητικα τα apple(και εμενα!), αλλα οχι να λενε οτι ειναι κ καλυτερο value for money/ειναι φθηνοτερα!

Εκει εγκεινται η ολη διαφωνια!

Πάρε έναν φορητό με XP ή Vista, με τις ίδιες δυνατότητες με έναν Apple, και μετά συνυπολόγισε πόσα πρέπει να πληρώσεις για το επιπλέων λογισμικό που πρέπει να αγοράσεις, για να έχεις στο PC όσα σου παρέχει η Apple χωρίς επιπλέων χρέωση(όσα προανέφερα στην σελίδα 37), και δες πόσο βγαίνει στο σύνολο.

Φυσικά και η Apple είναι ακριβή, αν και για φοιτητές παρέχει έκπτωση, αλλά σου δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες. Τα XP είναι ένα απλό, κενό λειτουργικό σύστημα. Το μόνο που κάνει είναι οτι σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή σου για να μπεις στο Internet, και να γράψεις ένα κείμενο.

Τα Leopard είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασίας με πάρα πολλές δυνατότητες.

Κάθε που εγκαθιστούσα τα XP όλα μου φαίνονταν μουντά στην αρχή... έπρεπε να περάσουν ώρες μπροστά στην οθόνη (συνήθως μια εβδομάδα μέχρι να αρχίσει να πέρνει την τελική του μορφή) να κάνω όλες τις ρυθμίσεις που θέλω, και να κατεβάσω όλα τα προγράμματα που χρειάζομαι.

Με την Apple είχα μια πληθώρα προγραμμάτων στην διάθεσή μου εξαρχής, και όχι τίποτα φθηνοπρογράμματα. Προγράμματα που μου έδιναν πάρα πολές δυνατότητες.

παραπάνω απο αυτά που σου δίνουν τα δωρεάν προγράματα στα Windows.

-----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 04 : 43 : 41-----

Λοιπον σου ειπα, αφησε καπου που θα μου πεις το mac σου κ αν με βρεις μετα, θα σου παρω αλλα 3 δωρο! (σου υποσχομαι οτι θα μπω κατευθειαν στο internet κ θα κανω update κλπ)

Υ.Γ.:Ακριβως η ιδια διαδικασια register γινεται κ με τα pc, αλλα φυσικα δεν σε βρισκει απο το MAC address(προσοχη : αρχικα ειναι, δεν εχει σχεση με mac υπολογιστες η MAC address).

Κατι τετοιο θα ηταν τελειως παρανομο.

Πες μας κι αλλα ανεκδοτα, ειναι ωραια!

http://www.msnbc.msn.com/id/20078671/

Αυτό είναι για iPods

Δημοσ.

http://www.msnbc.msn.com/id/20078671/

Αυτό είναι για iPods

Τελικως δεν θα αφησεις καπου το mac σου να τον "κλεψω" κ αν με βρεις να σου παρω αλλα 3 δωρο,ε?

Καταλαβα ποσο πιστευεις αυτα που λες οτι μολις μπω στο Ιντερνετ θα με βρουν...

Επίσης, ξέχασα να (ξανα)πώ, οτι αν κλέψεις Mac θα σε βρούνε με το που συνδεθείς στο Internet.

:lol::lol::lol:

Σου ξαναειπα οτι ακριβως τα ιδια ισχυουν κ για τα υπολοιπα laptop κλπ: αν το πας στο service ή αγοραζεις υπηρεσιες κ ειναι δηλωμενο με αδιασειστα στοιχεια οτι ειναι κλεμμενο, τοτε στο δινουν πισω κλπ..

Αλλα το ανεκδοτο που μας ειπες οτι μολις μπουμε στο ιντερνετ με ενα κλεμμενο mac θα μας βρουνε υποχρεωτικα, δυστυχως δεν ισχυει,αν κ παραδεχομαι οτι ειναι εξαιρετικο ανεκδοτο!

Δημοσ.
Τελικως δεν θα αφησεις καπου το mac σου να τον "κλεψω" κ αν με βρεις να σου παρω αλλα 3 δωρο,ε?

Καταλαβα ποσο πιστευεις αυτα που λες οτι μολις μπω στο Ιντερνετ θα με βρουν...

Σου ξαναειπα οτι ακριβως τα ιδια ισχυουν κ για τα υπολοιπα laptop κλπ: αν το πας στο service ή αγοραζεις υπηρεσιες κ ειναι δηλωμενο με αδιασειστα στοιχεια οτι ειναι κλεμμενο, τοτε στο δινουν πισω κλπ..

Αλλα το ανεκδοτο που μας ειπες οτι μολις μπουμε στο ιντερνετ με ενα κλεμμενο mac θα μας βρουνε υποχρεωτικα, δυστυχως δεν ισχυει,αν κ παραδεχομαι οτι ειναι εξαιρετικο ανεκδοτο!

Τα λέει πολύ απλά στην σελίδα που σου έστειλα.

Αν κάνεις Update έναν υπολογιστή που είναι flagged ως κλεμμένος απο την σελίδα της Apple μπορεί να εντοπιστεί με την βοήθεια του ISP μέσω του οποίου συνδεθηκε στο Internet. Απλά είναι τα πράγματα.

Δημοσ.
Τα λέει πολύ απλά στην σελίδα που σου έστειλα.

Αν κάνεις Update έναν υπολογιστή που είναι flagged ως κλεμμένος απο την σελίδα της Apple μπορεί να εντοπιστεί με την βοήθεια του ISP μέσω του οποίου συνδεθηκε στο Internet. Απλά είναι τα πράγματα.

Δεν παιζει αυτο, ειναι παρανομο να κανει κατι τετοιο ο isp. Ασε που μπορεις να πεις στον υπολογιστη να δηλωνει ψευτικη MAC address.

(κ ακριβως το ιδιο ισχυει κ με τα pc laptop)

Και βλεπω δεν ανταποκρινεσαι στην προκληση μου να μου αφησεις καπου το mac σου, να το "κλεψω" , να μπω internet κ να κανω update κ αν με βρεις να σου παρω αλλα 3 δωρο! (χωρια τη μηνυση που θα μου κανεις για κλοπη)

Μεχρι τοτε, θα γελαμε με το ανεκδοτο οτι με το που θα συνδεθει ο καθε κλεφτης με κλεμμενο mac στο internet θα τον βρουνε σιγουρα:

Επίσης, ξέχασα να (ξανα)πώ, οτι αν κλέψεις Mac θα σε βρούνε με το που συνδεθείς στο Internet.

Δημοσ.
Δεν παιζει αυτο, ειναι παρανομο να κανει κατι τετοιο ο isp. Ασε που μπορεις να πεις στον υπολογιστη να δηλωνει ψευτικη MAC address.

(κ ακριβως το ιδιο ισχυει κ με τα pc laptop)

Και βλεπω δεν ανταποκρινεσαι στην προκληση μου να μου αφησεις καπου το mac σου, να το "κλεψω" , να μπω internet κ να κανω update κ αν με βρεις να σου παρω αλλα 3 δωρο! (χωρια τη μηνυση που θα μου κανεις για κλοπη)

Μεχρι τοτε, θα γελαμε με το ανεκδοτο οτι με το που θα συνδεθει ο καθε κλεφτης με κλεμμενο mac στο internet θα τον βρουνε σιγουρα:

Όχι ρε φίλε, δεν σου τον αφήνω να μου τον κλέψεις. Στο κάτω κάτω της γραφής, je m'en fous και αν δεν μπορούνε να τον βρούνε έτσι. Του έχω βάλε εγώ συναγερμό όποτε πάει κάποιος να τον πάρει ενώ είναι κλειδωμένος χτυπάει συναγερμός όπως αυτός των αυτοκινήτων και μου στέλνει φωτογραφία του στο email μου. Ο μόνος τρόπος για να τον σταματίσει είναι να βγάλει την μπαταρία και αυτό μέχρι να το κάνει θα τον έχουν πάρει ήδη είδηση.

Όπως και να έχει, εμένα μου φτάνει που τα Apple είναι καλυτερα μηχανήματα απο τα PC.

Δημοσ.

πηρα εδω και ενα μηνα το imac και μετα απο καμμια εβδομαδα που συνηθισα το λειτουργικο

του ενα εχω να πω ΥΠΕΡΟΧΟ μετα απο 20 χρονια με

pc ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΟΥΣ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙ ΦΟΡΜΑΤ ΚΛΠ. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΠ.

μπορει να ειναι λιγο ποιο ακριβως αλλα στην ουσια

ειναι ποιο φτηνος γιατι γλυτωνεις απο πολλα προβλημα των pc και δεν τρεχεις καθε λιγο και λιγακι στο service.....

-----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 08 : 31 : 12-----

το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι ενω μου το πηρανε δωρο το imac και εχουμε 1 pc και 1 φορητο στο σπιτι δεν βρισκω σειρα να ασχοληθω

με τον mac :(( εχουν φαει κολλημα ολοι με αυτον....

Δημοσ.
Το τι κανεις εσυ, δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχεις δωσει παραπανω χρηματα για ενα αισθητα πιο αργο μηχανημα.

Εναν αλλον δεν τον ενδιαφερει τι κανεις εσυ, τον ενδιαφερει οτι μετατρεπει πολυ πιο γρηγορα μια ταινια, παιζει πιο γρηγορα τα παιχνιδια του, εχει μεγαλη εγγυηση, εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο, αποσυμπιεζει πιο γρηγορα την ταινια του, γραφει τα dvd του πιο γρηγορα,εχει ασφαλεια δεδομενων με raid κλπ.

Προσπαθησε να μην τα βλεπεις μονο απο την δικη σου πλευρα!

Μα τώρα εσύ το βλέπεις από πλευρά κάποιου άλλου; Κατ' αρχάς τι αισθητά πιο αργό μηχάνημα; Αφού δεν καθυστερεί πουθενά! Η μόνη καθυστέρηση που παρατηρώ εγώ, είναι όταν μετά από περίοδο μεγάλης αδράνειας (ώρες) κάνει κάποια δευτερόλεπτα να ανοίξει τον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο. Not the case in Windows, όπου είχα συχνά ανεξήγητα κολλήματα χωρίς λόγους και η προσπάθεια να λειτουργήσω παράλληλα πολλά προγράμματα κατέληγε πολύ συχνά σε μένα να κοιτάω μια οθόνη περιμένοντας ανήμπορος τα αποτελέσματα του crash test.

Αυτά όσον αφορά την πλοήγηση, που είναι το κατά πολύ σημαντικότερο ποσοστό χρόνου που περνάς στον Η/Υ σου και όχι οι αποσυμπιέσεις και οι μετατροπές ταινιών. Άσε που κι εκεί οι μεγάλες ταχύτητες, ισχύουν μόνο στα benchmarks. Πρακτικά, εκτός από τους πρώτους 2-3 μήνες χρήσης ενός PC, αργότερα η απόδοση έπεφτε αισθητά σε συμπιέσεις ταινιών, δεν έγραφα πια DVD στην υποτιθέμενη μέγιστη ταχύτητα και οι αποσυμπιέσεις με εμποδίζαν να κάνω οτιδήποτε άλλο εκείνη την ώρα στον υπολογιστή μου.

Φιλε απλα δε δινω βαση στα λογια του καθε ασχετου που ερχεται πχ κ λεει "οτι αν σου κλεψουν τον mac ,μολις μπει ο κλεφτης στο Intertet θα το βρεις " ή οτι τα "mac ειναι καλυτερο value for money".

Aν καποιος θελει να δινει βαση σε τετοια ή θελει να πιστευει πως ενας iMac 20" των 1350 ευρω με μετριοτατη οθονη, θα αντεξει παραπανω/ειναι πιο γρηγορος απο ενα pc των ιδιων χρηματων με 24" σοβαρη οθονη, τετραπυρηνο επεξεργαστη κλπ, be my guest.

Αλλα δεν ειναι αυτη η πραγματικοτητα..

Όσον αφορά την κλοπή, μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, γιατί το επιχείρημα "άσε κάπου τον Mac σου να τον κλέψω" είναι γελοίο, καθώς δε μιλάμε για καταστάσεις όπου θα τύχει να σου κλέψει τον Mac κάποιος που γνωρίζει τόσα πράγματα για Η/Υ. Γενικά το πιο πιθανό είναι να στον κλέψει κάποιος σούπερ άσχετος, μια που πρόκειται για ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που υπάρχει ενδεχόμενο να έκαναν κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά τα άλλα, το είπαμε. Πάντως πιο γρήγορα τα PC, δεν είναι. Η αδερφή μου που μόλις ήρθε (για Χριστούγεννα) να δει τον Mac, της έδειχνα πράγματα επί μισή ώρα και στο τέλος έκανα μια αποσυμπίεση (700MB), οπότε αναστέναξε όλο απογοήτευση και είπε "Ουφ. Επιτέλους και μια μπάρα".

Έχω δείξει τον Mac σε πάνω από 15 ανθρώπους. Όλοι τον βρίσκουν αισθητά πιο γρήγορο από τα PC τους με πολύ μεγάλη διαφορά. Λυπάμαι, αλλά μετά δε μ' ενδιαφέρει τι βγάζει το benchmark, ούτε τι συμβαίνει τη μια φορά που θα μετατρέψω ταινία. Το 90% της μέρας μου περνάει με απόλυτη ταχύτητα. Ο χρόνος που κερδίζω απ' αυτό (συν βέβαια όλα τα άλλα καλά, ανασυγκροτήσεις, ελέγχους για ιούς, φορμάτ κτλ κτλ) είναι πολλαπλάσιος του χρόνου που κερδίζω στις αποσυμπιέσεις.

Επιμένεις ακόμα να λες ότι η δική μου άποψη είναι ότι γενικά στα win δεν υπάρχουν ιοι κτλ, ενώ σου έχω γράψει πόσες φορές ότι εγώ, me, ich... δεν είχα πρόβλημα. Ακόμα και τώρα το desktop μου antivirus δεν έχει.

Σου έχω ξαναπεί για τα κολλήματα του macbook και σαν καλό fanboy έριξες την ευθύνη στις εταιρίες που βγάζουν τα προγράμματα (ενώ στα win έφταιγαν τα win)...

Πέρα από το προφανές πρόβλημα ότι δεν παρακολουθείς τις συζητήσεις μας (κάτι που άλλωστε αποδείχτηκε πολλάκις, όταν πχ έλεγες ότι είχα κάνει σημαία το πρόβλημα με το windows update) οπότε γράφεις άλλα 'ντ' άλλων όσον αφορά τις δικές μου απόψεις, όταν γράφεις σ' ένα φόρουμ και γράφεις με το ύφος που γράφεις εσύ, το οποίο είναι ευρέως γνωστό ως ξερολίαση, δε μπορεί να λαμβάνεις ως ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΣΤΟΧΕΙΟ και να κοντράρεις κιόλας ΕΝΤΟΝΤΑ με βάση αυτό, τον εαυτό σου τον οποίο θεωρείς εν γνώση σου την σούπερ εξαίρεση που δεν ξανάγινε στον πλανήτη και στο τέλος να γράφεις κιόλας:

οι συζητήσεις που γίνονται εδώ μέσα είναι φοβερά παραπλανητικές. Νομίζεις ότι με το που αγοράζεις mac έφτασες στο Έβερεστ.

Σκέψου απλά όλους τους γνωστούς σου, που φαντάζομαι ότι έχουν λιγότερο εξωγήινα PC από το δικό σου.

Δημοσ.

Και εγώ άκουγα αυτά τα ωραία οτι δεν κολλάνε πουθενά και δεν κρασάρουν με τίποτα και είναι κουκλιά ζωγραφιστά με αγγελάκια να πετούν γύρω γύρω και περίμενα περισσότερα.Εδώ και 1 και κατι μήνα όμως τα είδα όλα αυτά. Και κολλήματα και κρασαρίσματα και restart ενω έβλεπα το csi μου. Άσε που αγγελάκια ούτε για δείγμα.Τίποτα. Είναι πιο όμορφα, είναι μάλλον πιο εύχρηστα αν και δεν το κατάλαβα πλήρως ακόμα ίσως λόγω συνήθειας.Δεν έχω ανοίξει τα windows απο τότε που πήρα το macbook pro αλλα ότι στον κόσμο να σκεφτείτε και να πείτε όπως π.χ. ᾽᾽έρχονται σε πανέμορφο κουτί ᾽᾽ μερικούς (όπως εμένα) δεν θα μας αλλάξετε γνώμη στο οτι είναι υπερεκτιμημένα.

Δημοσ.

Εγώ κλείνω 2μηνο ίσως και παραπάνω με το νεο μου macbook και κόλλημα δεν έχω δει.

Μονο μερικές φορές μου κολλάει ο safari, αλλά επανέρχεται μονος του μετά από λίγο.

Το καλό είναι οτι όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν τέλεια, δηλαδή δεν κολλάει όλο το σύστημα.

Δημοσ.

Για τον φίλο που λέει ότι οι κλεμμένοι Mac εντοπίζονται αμέσως μέσω Internet, μάλλον θα έχει ακούσει λάθος.

Αυτό που γνωρίζω ότι ισχύει είναι να δηλώσεις τον σειριακό αριθμό του (οποιουδήποτε) κλεμμένου laptop στην αντιπροσωπεία, και αν τύχει και το μηχάνημα περάσει από το service για επισκευή (ενώ είναι κλεμμένο), τότε και μόνο τότε ίσως γίνει κάτι, και φυσικά μέσω της αστυνομίας (γιατί ούτε οι ips, ούτε οι αντιπροσωπείες μπορούν να δεσμεύσουν περιουσία άλλου, πόσο μάλλον να τον συλλάβουν κι όλας).

Δημοσ.
Για τον φίλο που λέει ότι οι κλεμμένοι Mac εντοπίζονται αμέσως μέσω Internet, μάλλον θα έχει ακούσει λάθος.

Αυτό που γνωρίζω ότι ισχύει είναι να δηλώσεις τον σειριακό αριθμό του (οποιουδήποτε) κλεμμένου laptop στην αντιπροσωπεία, και αν τύχει και το μηχάνημα περάσει από το service για επισκευή (ενώ είναι κλεμμένο), τότε και μόνο τότε ίσως γίνει κάτι, και φυσικά μέσω της αστυνομίας (γιατί ούτε οι ips, ούτε οι αντιπροσωπείες μπορούν να δεσμεύσουν περιουσία άλλου, πόσο μάλλον να τον συλλάβουν κι όλας).

+1

Ακριβως!

Δημοσ.

Πέρα από το προφανές πρόβλημα ότι δεν παρακολουθείς τις συζητήσεις μας (κάτι που άλλωστε αποδείχτηκε πολλάκις, όταν πχ έλεγες ότι είχα κάνει σημαία το πρόβλημα με το windows update) οπότε γράφεις άλλα 'ντ' άλλων όσον αφορά τις δικές μου απόψεις, όταν γράφεις σ' ένα φόρουμ και γράφεις με το ύφος που γράφεις εσύ, το οποίο είναι ευρέως γνωστό ως ξερολίαση, δε μπορεί να λαμβάνεις ως ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΣΤΟΧΕΙΟ και να κοντράρεις κιόλας ΕΝΤΟΝΤΑ με βάση αυτό, τον εαυτό σου τον οποίο θεωρείς εν γνώση σου την σούπερ εξαίρεση που δεν ξανάγινε στον πλανήτη και στο τέλος να γράφεις κιόλας:

---

Σκέψου απλά όλους τους γνωστούς σου, που φαντάζομαι ότι έχουν λιγότερο εξωγήινα PC από το δικό σου.

Σούπερ εξαίρεση που δεν είχα πρόβλημα σε win... σούπερ εξαίρεση που έχω μικρό κολληματάκια σε mac... και δεν παρακολουθώ και τις συζητήσεις. Εδώ τον haha τον ανεβοκατεβάζεις τεχνοκράτη επειδή εξηγεί κάποια πράγματα.

Εγώ ένα καταλαβαίνω αγαπητέ... πήρες ακριβό υπολογιστή και νομίζεις ότι αφού είναι ακριβό είναι και καλό. Και δεν θα σε βγάλω εγώ από το ροζ συννεφάκι σου, όπως και εσύ από το δικό μου. Αλλά το να μην μπορείς ούτε για χάριν συζήτησης να δεχτείς ότι μπορεί κάποιος να ήταν το ίδιο καλά σε win όπως και σε mac λέγεται fanboy...

Το πρόβλημα μου με το iphone+itunes+macbook βλέπω το πέρασες στο ντούκου... άρχισες τα αμπελοφιλοσοφικά πάλι.

Και εγώ άκουγα αυτά τα ωραία οτι δεν κολλάνε πουθενά και δεν κρασάρουν με τίποτα και είναι κουκλιά ζωγραφιστά με αγγελάκια να πετούν γύρω γύρω και περίμενα περισσότερα.Εδώ και 1 και κατι μήνα όμως τα είδα όλα αυτά. Και κολλήματα και κρασαρίσματα και restart ενω έβλεπα το csi μου. Άσε που αγγελάκια ούτε για δείγμα.Τίποτα. Είναι πιο όμορφα, είναι μάλλον πιο εύχρηστα αν και δεν το κατάλαβα πλήρως ακόμα ίσως λόγω συνήθειας.Δεν έχω ανοίξει τα windows απο τότε που πήρα το macbook pro αλλα ότι στον κόσμο να σκεφτείτε και να πείτε όπως π.χ. ᾽᾽έρχονται σε πανέμορφο κουτί ᾽᾽ μερικούς (όπως εμένα) δεν θα μας αλλάξετε γνώμη στο οτι είναι υπερεκτιμημένα.

Όριστε manuel ... άλλη μια εξαίρεση... βέβαια και αυτός, δεν μπορεί.. κάτι λάθος κάνει, σε mac δεν γίνονται αυτά.

Δημοσ.

Εχει χαβαλε τελικως αυτο το thread.

Διαβασαμε αρκετα ωραια:

i)"για value for money μονο mac"

ii)"οτι αν κλέψεις Mac θα σε βρούνε με το που συνδεθείς στο Internet"

iii)ενας iMac ειναι πιο γρηγορος απο ενα τετραπυρηνο φουλ εξοπλισμενο pc ιδιων χρηματων, παρολο που το pc ειναι πιο γρηγορο σε αποσυμπιεσεις,μετατροπες ταινιων, photoshop, εγγραφη dvd, παιχνιδια, θεαση μιας απαιτητικης hd ταινιας, δηλαδη απλα καθημερινα πραγματα.

Υπαρχουν χιλιοι λογοι για να παρεις iMac ή γενικοτερα mac.

Μπορει να σου αρεσουν εξωτερικα,

μπορει να σου αρεσει το mac os x,

μπορει απλα να ηθελες μια αλλαγη κ να δεις ενα διαφορετικο λειτουργικο-φιλοσοφια,

αλλα οποιος λεει οτι ειναι πιο γρηγορα απο αντιστοιχων χρηματων pc,

απλα εκτιθεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...