Προς το περιεχόμενο

Mac vs PC [και πάλι...]

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιαυτό λέω οτι εγώ που δεν βάζω πλέον τέτοια προγραμματα δεν έχω πρόβλημα με τα vista και δεν με πιστεύεις...

Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Ένας Η/Υ που τρέχει μόνο 3-4 συγκεκριμένα και καλά προγράμματα (πχ word, paintshop, firefox), πολύ δύσκολα θα έχει πρόβλημα (φυσικά εξακολουθούν να υπάρχουν άλλα προβλήματα, όπως ιοί, defrag κτλ κτλ).

• Απαντ. 878
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάκαλα = ζεύγος ανδρικών γεννητικών αδένων και μέρος των γεννητικών οργάνων του.

Ναι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται από τότε που έβαλα Vista δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα στο PC μου, το οποίο μένει και ανοιχτό πολλές φορές για 72 ώρες.

Αυτό που έχω σταματήσει να κάνω βέβαια είναι το να κατεβάζω χαζοπρογράμματα.

Δημοσ.

Πρόβλημα για μένα θεωρείται και το ότι μέχρι να κάνει copy/paste ας πούμε αρχεία μεγέθους 30 gigabyte προλαβαίνεις να δεις τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών,το ένα το δύο και το μισό 3 :P

Δημοσ.
και εκεί είναι που θα μπω εγώ για να τα συνεχίσω γιατι ενός κακού....

κατι άσχετο τώρα...

To apple remote λειτουργεί μόνο στο itunes κ quicktime ?

Πέρα από αυτά τα σοφά που σου απάντησε ο paredwse, ρίξε μια ματιά και στο Sofa Control, το οποίο επεκτείνει τη χρήση του remote και σε άλλες εφαρμογές (πχ Safari).

Δημοσ.

Υπάρχει και το iRedLite. Θα ψάξω και εγώ όμως το Sofa Control που πιθανώς να είναι καλύτερο.

Πάντως με το iRedLite, αν κάτσεις ν' ασχοληθείς μπορείς να κάνεις τα πάντα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Θέλει όμως ρυθμίσεις.

Με το βασικό κουμπί μεταφέρεσαι ανάμεσα στα προγράμματα και στα άλλα πέντε κουμπιά μπορείς να βάλεις μέχρι 15 εντολές που να προσομοιώνουν keystrokes (δηλαδή σαν να πατάς στο πληκτρολόγιο κάποιο πλήκτρο ή συνδυασμό). Πώς; Υπάρχει απλό κλικ, διπλό κλικ και παρατεταμένο κλικ. 5χ3 = 15 συνδυασμοί λοιπόν.

Δημοσ.

Α καλάαα... και τα μισά να κάνει απο αυτά τα έπιασε τα λεφτά του...Εγω για διακοσμητικό το πήρα να σου πω την αλήθεια.Μοιάζει και με το παλιό shuffle...

Δημοσ.

Τελικά το Sofa Control μου φαίνεται πολύ καλύτερο, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Έχεις pm...

Κατά κανόνα ίδια δυσκολία, σε κάποια θέματα πιο εύκολα. Το ότι δε φοβάσαι για ιούς είναι μεγάλο συν στο συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Manuel για τις πληρογορίες...Βρήκα μερικά blogs και forums με "υλικό" αλλα όποιος έχει δοκιμασμένα πράγματα... pm me please.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι κι εγώ ένας καινούργιος χρήστης Macintosh με iMac 20'' 2.66GHz

Πραγματικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω σε windows! Και πολύ απλά όπως το 99% των χρηστών windows έτσι κι εγώ περιφρονούσα τα mac χωρίς να ξέρω, λέγοντας 'σίγα τα ίδια πράγματα κάνουν'.

Δεν ξέρετε χρήστες των windows τι χάνετε χρησιμοποιώντας αυτά τα μηχανήματα με το δύσκαμπτο και γεμάτο προβλήματα λειτουργικό που λέγεται windows... δεν ξέρετε ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει και η πρόοδος δεν είναι τα vista.

Προχθές με φώναξε ένας φίλος που έχει ένα PC εδώ και λίγο καιρό με τετραπύρηνο παρακαλώ επεξεργαστή, 4GB ram και windows vista, γιατί είχε γεμίσει ο υπολογιστής του με spyware, trojans, worms μέσα σε πολύ λίγο καιρό. Πάω να απεγκαταστήσω το antivirus που είχε και ήταν της μάπας και να βάλω το kaspersky. Το απεγκαθιστώ, πάω να εγκαταστήσω το kaspersky, στη μέση κολλάει όλο το σύστημα και μου βγάζει μπλε οθόνη!! Το θέμα ήταν ότι δεν ξαναμπηκε στα vista πάει αυτό ήταν, από κει και πέρα έβγαζε μπλε οθόνη μονίμως! χαχα το λειτουργικό αυτό είναι για τα σκουπίδια με πάμπολλα προβλήματα και το διαπίστωσα προχθές στο φίλο.

Οσοι windows χρήστες δεν πιστεύουν ότι τα macintosh είναι κλάσεις ανώτερα και ότι δεν αξίζουν τα 100-200 ευρώ παραπάνω που ίσως δώσεις ας καταλάβουν ότι κι εγώ μέχρι χθες έλεγα τα ίδια με αυτούς.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...