Προς το περιεχόμενο

Mac vs PC [και πάλι...]

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για τα posts σου λέω που είναι ειρωνικά(κλίκες,γη της Ευυαγελίας:P κ.α).

Δεν είναι ειρωνεία... ζήλια είναι.

• Απαντ. 878
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε dark... από αυτέ... το πρόβλημα μου με την apple και mac είναι συγκεκριμένα, τιμή και μάρκετινγκ. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν. Δεν παρακολουθείς... δεν παρακολουθείς....

Μπορει να μη παρακολουθω, αλλα συγχωρεσε με, με εχεις μπερδεψει!:-) Την σημερον ημερα, μονο τα λεφτα ειναι το προβλημα, πιστευα θα το σκεφτοσουν καλυτερα, ή απλα δεν θα τα σκαγες.. anyway, δικα σου λεφτα ειναι, καντα αυτο που θες, κ θα με θυμηθεις:-)

Ποντιακά είναι... και πήγαινε στον pantnick...

οκ, κανενα προβλημα. απλα δε καταλαβα Χριστο κ αναρωτηθηκα.. Θα ρωτησω παντως το συγκατοικο που ναι ποντιος κ αυτος να μου πει.

Θα το ακύρωνα αφού έμαθα ότι δεν θα μπω στην κλίκα, αλλά τελικά θα του δώσω μια ευκαιρία.

Ποιος σου πε πως δε θα μπεις??? :-D

Δημοσ.
Μπορει να μη παρακολουθω, αλλα συγχωρεσε με, με εχεις μπερδεψει!:-) Την σημερον ημερα, μονο τα λεφτα ειναι το προβλημα, πιστευα θα το σκεφτοσουν καλυτερα, ή απλα δεν θα τα σκαγες.. anyway, δικα σου λεφτα ειναι, καντα αυτο που θες, κ θα με θυμηθεις:-)

Εγώ πάω για την δόξα!

οκ, κανενα προβλημα. απλα δε καταλαβα Χριστο κ αναρωτηθηκα.. Θα ρωτησω παντως το συγκατοικο που ναι ποντιος κ αυτος να μου πει.

Ναι, αλλά μην του πεις "ρε κάκαλο... τι σημαίνει αυτό που σου είπα"... ειδικά άμα έχει βαρύ χέρι.

Δημοσ.

Μπα, δε νομιζω να προσβληθει..ουτε να με βαρεσει, ειναι καλο παιδι!

offtopic: Καλοκαιρι που χα ανεβει, ειχα φαει κατι ποντιακες πιτες φοβερες! μου διαφευγει ομως το ονομα τους..

Δημοσ.
Μπα, δε νομιζω να προσβληθει..ουτε να με βαρεσει, ειναι καλο παιδι!

offtopic: Καλοκαιρι που χα ανεβει, ειχα φαει κατι ποντιακες πιτες φοβερες! μου διαφευγει ομως το ονομα τους..

Πισία... με παχύ "σ"

Δημοσ.

Kάποιοι παρακολουθούν αυτό το θέμα και δεν έχουν όρεξη να διαβάζουν την κόντρα alexzzz vs all.

Θα ήταν καλό να μην απαντάτε στα flames μήπως σταματήσει να απαντάει και μηπως και διαβάσουμε τίποτα σοβαρό.

Δημοσ.

και εκεί είναι που θα μπω εγώ για να τα συνεχίσω γιατι ενός κακού....

κατι άσχετο τώρα...

To apple remote λειτουργεί μόνο στο itunes κ quicktime ?

Δημοσ.
Kάποιοι παρακολουθούν αυτό το θέμα και δεν έχουν όρεξη να διαβάζουν την κόντρα alexzzz vs all.

Θα ήταν καλό να μην απαντάτε στα flames μήπως σταματήσει να απαντάει και μηπως και διαβάσουμε τίποτα σοβαρό.

Άντε ρε μεγάλε... που είσαι τόσες μέρες; Πες τα μπας και έχουμε κατάπαυση πυρός...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

κατι άσχετο τώρα...

To apple remote λειτουργεί μόνο στο itunes κ quicktime ?

Και στο Front Row (φυσικά) και στο Movist εγγενώς αλλά και στο VLC (εάν κατεβάσεις ένα πρόσθετο applescript, νομίζω).

Δημοσ.
Και στο Front Row (φυσικά) και στο Movist εγγενώς αλλά και στο VLC (εάν κατεβάσεις ένα πρόσθετο applescript, νομίζω).

Ο άνθρωπός πρώτα το παρήγγειλε και μετά ρώτησε... θα μας φάει η λεπτομέρια

Δημοσ.
Ρε σεις νταξει, ομορφο και στυλατο design, ομορφο και σταθερο λειτουργικο αλλα αν βαλεις κανα χαζο προγραμμα υπαρχει περιπτωση να κολλησει, βεβαια ξεκολαει ευκολα. Δηλαδη δεν ειναι μονο το λειτουργικο αλλα και τι προγραμματα χρησιμοποεις...

Και το iphone μια χαρα ειναι, αν το φορτωσεις ομως με χαζοπρογραμματα μπορει και αν κολλησει

Ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος.. Εύγε...Για αυτό τον λόγο ακριβώς λοιπόν δεν έχω πρόβλημα αυτή την στιγμή με τα vista. Έχω παρατήσει τις δοκιμές σε χαζο προγραμματάκια,έχω αυτά που χρειάζομαι κ κάνω την δουλειά μου,παιχνίδια πλέον δεν παίζω στο pc και είμαι περίεργος να δω τα πόσο καλύτερα είναι τα mac.Αυτός είναι ο λόγος που παίρνουμε mac.Δεν είναι απαραίτητο να έχει σιχαθεί κάποιος τα windows για να πάρει mac.

Με μια πάρα πάρα πάρα πολύ σημαντική διαφορά.

Στα Mac μπορείς να εγκαθιστάς όσα εκατοντάδες χαζά προγραμματάκια θέλεις μόνο και μόνο για να δεις τι κάνουν και μετά να τα πετάς και αυτό να μην επηρεάζει καθόλου τη συμπεριφορά του υπολογιστή σου. Δεν υπάρχει registry. Στα windows όσο δοκιμάζεις, τόσο πιο κοντά είσαι στο format.

Επίσης όταν κολλάει ένα πρόγραμμα, κολλάει μόνο το πρόγραμμα, όχι όλος ο Η/Υ. Και μ' αυτό δεν εννοώ ότι μπορείς να πατήσεις το αντίστοιχο ctrl+alt+delete και να του πεις να κλείσει μόνο το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να συνεχίσεις με τα υπόλοιπα. Αυτό το κάνουν και τα xp. Εννοώ ότι δεν υπολειτουργεί καθόλου, όσο το άλλο πρόγραμμα είναι κολλημένο.

Δημοσ.

Πολυ σωστά όλα αυτά κ συμφωνώ.Γιαυτό λέω οτι εγώ που δεν βάζω πλέον τέτοια προγραμματα δεν έχω πρόβλημα με τα vista και δεν με πιστεύεις...Αν έβαζα είναι σίγουρο οτι θα είχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...