alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 το όλο άσχετο στα όρια του chatting συζηγικό καυγαδάκι φάση όμως δεν το παλεύουν οι άλλοι (το οποίο μπορεί κάλλιστα να συνεχιστεί με πμ) , εντάξει ωραίο το φλέρτ, αλλά κουραστικό μετά απο υπερβολική επανάληψη... (ξέρεις, "το μακ το παίρνω για δοκιμή και οχι επειδή βαρέθηκα τα updates των windows" - "μα αφού δεν καταλαβαίνεις οτι για κάποιους είναι σημαντικά αυτά και οτι σου μειώνουν την αίσθηση της παραγωγικότητας" καταλάβατε ελπίζω τι εννοώ). Ο κόσμος διασκεδάζει κύριος... το λένε και τα νούμερα. Πουλάμε!
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 @alexzzz: Τελικά σου ρθε το macbook ή όχι ακόμα;
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Χα! με την γκαντεμιά που με δέρνει μάλλον τέτοιο macbook θα μου έρθει. Το έχω ξαναδεί το έργο!
pantnick Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ναι, τώρα την παραγγελία την λέμε γκαντεμιά...
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλά... μετά να δεις πως θα φανατιστώ με τα ΠιΣι και τα windows...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ναι, τώρα την παραγγελία την λέμε γκαντεμιά... δεν ξέρεις την φάση με το κινητό, άστο...
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλά... μετά να δεις πως θα φανατιστώ με τα ΠιΣι και τα windows... Σωστά. Τουλάχιστον αυτά πριν τα πετάξεις στη θάλασσα τα βάφεις μπλε. Ελπίζω τουλάχιστον.
darklordvader77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 νομίζω ότι το είπαμε... περιέργεια. Και για το διαφορετικό και για την γη της επαγγελίας που όλο λέτε. Αν έχεις και το άλλο το κάκαλο να σε πρήζει στο τρέξιμο... την κάνεις την δοκιμή. ............... το να μη σ' αρεσει κατι, κ να θες παρ' ολα αυτα να το παρεις, απο περιεργεια, μου φαινεται λιγο καπως πως να το πω, βαρατε με κ ας κλαιω? anyway.. Α, αυτο με το κακαλο δεν το πολυκαταλαβα. @alexzzz: Τελικά σου ρθε το macbook[/url] ή όχι ακόμα; Αφου ειπε ο ανθρωπος, λιγο ακομη να αργησει.. παει το ακυρωσε! Βεβαια στο Ελλαδισταν που ζουμε, όπου σου ρχεται απ εξω γρηγοροτερα κ λιγο φθηνοτερα, το βρισκω απολυτως λογικο να το ακυρωνε κ να παιρνε απ εξω.. αντε να πεσει αυτη η Rainbow μπας κ δουμε ασπρη μερα..
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 δεν ξέρεις την φάση με το κινητό, άστο... αυτός το είδε κιόλας ρε... έπαθε το σοκ από κοντά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ah my bad τότε, sorry pantnick
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 αυτός το είδε κιόλας ρε... έπαθε το σοκ από κοντά! Δεν το περίμενε από σένα ε; Καλά σταματάω το spam.
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ............... το να μη σ' αρεσει κατι, κ να θες παρ' ολα αυτα να το παρεις, απο περιεργεια, μου φαινεται λιγο καπως πως να το πω, βαρατε με κ ας κλαιω? anyway.. Ρε dark... από αυτέ... το πρόβλημα μου με την apple και mac είναι συγκεκριμένα, τιμή και μάρκετινγκ. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν. Δεν παρακολουθείς... δεν παρακολουθείς.... Α, αυτο με το κακαλο δεν το πολυκαταλαβα. Ποντιακά είναι... και πήγαινε στον pantnick... Αφου ειπε ο ανθρωπος, λιγο ακομη να αργησει.. παει το ακυρωσε! Βεβαια στο Ελλαδισταν που ζουμε, όπου σου ρχεται απ εξω γρηγοροτερα κ λιγο φθηνοτερα, το βρισκω απολυτως λογικο να το ακυρωνε κ να παιρνε απ εξω.. αντε να πεσει αυτη η Rainbow μπας κ δουμε ασπρη μερα.. Θα το ακύρωνα αφού έμαθα ότι δεν θα μπω στην κλίκα, αλλά τελικά θα του δώσω μια ευκαιρία.
gnsX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Το ειρωνικό της υπόθεσης δεν έχω καταλάβει ακόμα,χάρη τους κάνεις που πήρες mac ή περιμένεις πως και πως να post-άρεις το πρώτο πρόβλημα που θα έχεις για να τους το τρίψεις στα μούτρα;
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Το ειρωνικό της υπόθεσης δεν έχω καταλάβει ακόμα,χάρη τους κάνεις που πήρες mac ή περιμένεις πως και πως να post-άρεις το πρώτο πρόβλημα που θα έχεις για να τους το τρίψεις στα μούτρα; Το ειρωνικό της υπόθεσης ούτε εγώ το έχω καταλάβει ακόμα... όπως και το πόστ σου...
gnsX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Για τα posts σου λέω που είναι ειρωνικά(κλίκες,γη της Ευυαγελίας κ.α).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.