Προς το περιεχόμενο

Mac vs PC [και πάλι...]

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 878
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειμαι ακομα ενας χρηστης υπερ των Μακ!

Τον τελευταιο καιρο ειχα πολλα προβληματα με τα Windows και αποφασισα να κανω το μεγαλο switch αφου ειχα τεραστια βιβλιοθηκη και πολλα αρχεια να μεταφερω. Ηταν οπως πολλοι λενε η καλυτερη επενδυση και αγορα που εχω κανει ποτε, ναι ηταν ακριβος,ναι στην αρχη δυσκολευτηκα με τις μεταφορες κλπ κυριως λογο ογκου και σεταρισματος καινουργιων προγραμματων αλλα αξιζε με το παραπανω.

Ακομα εχω τον windows pc αλλα μονο για μια συγκεκριμενη δουλεια που το mac δεν μπορει να κανει. Δεν λεω οτι ειναι τελεια, αλλα ειναι σιγουρα

1ον: user friendly (πολλοι δεν το πιστευουν αυτο και νομιζουν οτι mac παιρνουν μονο οι επαγγλεματιες)

2ον:ωραια αισθητικα

3ον: Απλα λειτουργουν γ@μω το κερατο μου. Δεν σου σπανε τ'@@ σαν τα windows με τα restart και τα συνεχομενα errors, drivers, ιους ολα συνυπαρχουν και λειτουργουν αρμονικα. Οχι οτι δεν εχω κανει και εδω τα restarts μου, αλλα κυριως λογο του οτι αφηνω τον υπολογιστη μερες ανοιχτο και σιγουρα καμμια σχεση με το μπαχαλο των windows..

Για να εισαι ευτυχισμενος windows user πρεπει να εισαι και παρα πολυ προσεκτικος με το τι κανεις στον υπολογιστη και δυστυχως δεν την ψαχνω τοσο πολυ με αυτο το θεμα..

Δημοσ.
Επίσης χαζομάρα. Ούτε αυτό υπάρχει.

μα και εσύ Manuel δεν τον αφήνεις σε χλωρό κλαρί, στο πρώτο σαρκασμό που θα κάνει, αμέσως quote και γείωμα!

αντε συνεχίστε και σε λίγο θα αρχίσουν να πέφτουν τα πρώτα reports και για τους δυο σας :-D

Δημοσ.
μα και εσύ Manuel δεν τον αφήνεις σε χλωρό κλαρί, στο πρώτο σαρκασμό που θα κάνει, αμέσως quote και γείωμα!

αντε συνεχίστε και σε λίγο θα αρχίσουν να πέφτουν τα πρώτα reports και για τους δυο σας :-D

Εγώ συζητώ με τον συμφορουμίτη μου manuel... αν αυτό είναι ενάντια των κανόνων... report...

Δημοσ.
Και ποιος σου είπε ότι θέλω να πείσω κανέναν ή ότι με νοιάζει;

Ρε ανθρωπε, χαβαλε κανουμε.. btw εχεις πολυ γελιο οταν αρπαζεσαι!:-)

Μια απορια ειχα, δεν της εδωσες το απαραιτητο σέβας.. αλλη φορα! Αμα δε σε νοιαζει, μην λες θελω να παρω κατι, κ αμα σε ρωτησουν για πιο λογο, να λες δε με νοιαζει..

Δεν υπάρχει;;; Προλαβαίνω να ακυρώσω την παραγγελία;

Αμα γινεται,που πιστευω πως γινεται ακυρωσε τη.. αφου εισαι ο μοναδικος ευχαριστημενος χρηστης Windows ειναι σιγουρο πως θα σαι κ ο μονος που θα θες να ξαναγυρισεις πισω..:lol:

Δημοσ.
Ρε ανθρωπε, χαβαλε κανουμε.. btw εχεις πολυ γελιο οταν αρπαζεσαι!:-)

Μια απορια ειχα, δεν της εδωσες το απαραιτητο σέβας.. αλλη φορα! Αμα δε σε νοιαζει, μην λες θελω να παρω κατι, κ αμα σε ρωτησουν για πιο λογο, να λες δε με νοιαζει..

---

Αμα γινεται,που πιστευω πως γινεται ακυρωσε τη.. αφου εισαι ο μοναδικος ευχαριστημενος χρηστης Windows ειναι σιγουρο πως θα σαι κ ο μονος που θα θες να ξαναγυρισεις πισω..:lol:

Αρπάζομαι;;; Όχι και αρπάζομαι... δεν νομίζω να μην έχω δείξει ότι κάνω χαβαλέ. Και αυτό το με νοιάζει/ δεν με νοιάζει με μπέρδεψε έτσι όπως το θέτεις... δεν το κατάλαβα αλλά ίσως είναι που δεν έχω mac ακόμα... μόλις το πάρω θα τα πιάνω αμέσως κάτι τέτοια.

Όσο για την παραγγελιά... ας έρθει μια και αν δεν μας κάνει το πουλάμε.

Δημοσ.

Ρε σεις νταξει, ομορφο και στυλατο design, ομορφο και σταθερο λειτουργικο αλλα αν βαλεις κανα χαζο προγραμμα υπαρχει περιπτωση να κολλησει, βεβαια ξεκολαει ευκολα. Δηλαδη δεν ειναι μονο το λειτουργικο αλλα και τι προγραμματα χρησιμοποεις...

Και το iphone μια χαρα ειναι, αν το φορτωσεις ομως με χαζοπρογραμματα μπορει και αν κολλησει

Δημοσ.
Ε ναι απο το υφακι αλλο εδειξες.. anyway!

Question still un-anwsered here!! Anyone listening??

Σιγά μην αρπαχτώ κιόλας σε ένα τέτοιο τόπικ... μια χαρά πλάκα σπάω.

Και σε ποια ερώτηση δεν απάντησα; Σε αυτήν;

Οσον αφορα την αποφαση σου να παρεις Mac, τι σε ελκυσε προς αυτη τη κατευθυνση (περιεργεια,design,;;;;) κ.ο.κ.

νομίζω ότι το είπαμε... περιέργεια. Και για το διαφορετικό και για την γη της επαγγελίας που όλο λέτε. Αν έχεις και το άλλο το κάκαλο να σε πρήζει στο τρέξιμο... την κάνεις την δοκιμή.

Δημοσ.

Ακόμη εδώ είστε όλοι????

Μετά από 20 χρόνια αυτά που δεν αλλάζουν στην Ελλάδα είναι Παπανδρέου Vs Καραμανλής και (τουλάχιστον) ένα thread με Mac Vs PC....Άντε και το 2030 όλοι με μασέλες και 64πήρυνους CPU, πάλι εδώ θά'μαστε:-D

Αφού δεν βγαίνει άκρη, δεν συμφωνεί κανείς με κανέναν και δεν μεταπείθεται κανείς με κανέναν τρόπο (= δεν υπάρχει φως στο τούνελ) ποιό το νόημα?

Δημοσ.
Ρε σεις νταξει, ομορφο και στυλατο design, ομορφο και σταθερο λειτουργικο αλλα αν βαλεις κανα χαζο προγραμμα υπαρχει περιπτωση να κολλησει, βεβαια ξεκολαει ευκολα. Δηλαδη δεν ειναι μονο το λειτουργικο αλλα και τι προγραμματα χρησιμοποεις...

Και το iphone μια χαρα ειναι, αν το φορτωσεις ομως με χαζοπρογραμματα μπορει και αν κολλησει

Ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος.. Εύγε...Για αυτό τον λόγο ακριβώς λοιπόν δεν έχω πρόβλημα αυτή την στιγμή με τα vista. Έχω παρατήσει τις δοκιμές σε χαζο προγραμματάκια,έχω αυτά που χρειάζομαι κ κάνω την δουλειά μου,παιχνίδια πλέον δεν παίζω στο pc και είμαι περίεργος να δω τα πόσο καλύτερα είναι τα mac.Αυτός είναι ο λόγος που παίρνουμε mac.Δεν είναι απαραίτητο να έχει σιχαθεί κάποιος τα windows για να πάρει mac.

Δημοσ.
Εγώ συζητώ με τον συμφορουμίτη μου manuel... αν αυτό είναι ενάντια των κανόνων... report...

το όλο άσχετο στα όρια του chatting συζηγικό καυγαδάκι φάση όμως δεν το παλεύουν οι άλλοι (το οποίο μπορεί κάλλιστα να συνεχιστεί με πμ) , εντάξει ωραίο το φλέρτ, αλλά κουραστικό μετά απο υπερβολική επανάληψη...

(ξέρεις, "το μακ το παίρνω για δοκιμή και οχι επειδή βαρέθηκα τα updates των windows" - "μα αφού δεν καταλαβαίνεις οτι για κάποιους είναι σημαντικά αυτά και οτι σου μειώνουν την αίσθηση της παραγωγικότητας" καταλάβατε ελπίζω τι εννοώ).

edit

η αναφορά στο report ήταν για να καταλάβετε οτι και οι παλιοί χρήστες κάποια στιγμή φτάνουν στα όρια του report, είπαμε καλή η οικιότητα και η γραφικότητα, αλλά δεν είναι και για εκμετάλλευση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...