Chupacabra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Το τι υπολογιστή θα πάρει ο καθένας, είναι καθαρά προσωπική απόφαση, κάπως όπως η γκόμενα που προτιμάει ο καθένας... Συμφωνώ με αυτά που λες, γενικά δεν χρειάζεται ακρότητες ούτε υπέρ ούτε κατά (γιατί καταλήγουμε να γινόμαστε γραφικοί) Πάντως, πραγματικά πιστεύω ότι οι Mac users ξέρουμε τα μειονεκτήματα των μηχανημάτων μας, καλύτερα ίσως από τους υπόλοιπους. Και δεν θέτω θέμα καλύτερου ή χειρότερου λειτουργικού (πιασάρικο θέμα και εχει χιλιοαναλυθεί). Υπάρχουν πράγματα που στα Windows γίνονται καλύτερα, όπως κ στο Linux και στο Mac OS. Δεν είμαστε τόσο κολλημένοι όσο μπορεί να νομίζει κάποιος. Απλά νιώθουμε ότι έχουμε κάνει μία σωστή επιλογή, για την πάρτη μας αποκλειστικά. Και σαν κάθε επιλογή που την πιστεύουμε, την υπερασπιζόμαστε. Τα CAPS τα χρησιμοποιώ καθαρά για λόγους έμφασης, όχι σαν shouting. Ζητώ συγνώμη αν φάνηκε ετσι.
Lomar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Σε αυτό σου το παραλήρημα θέλω πολύ να μάθω ποιος σου είπε τα αντίθετα? .... μετοχές θα πάρετε αν πάρουν όλοι mac? guess who... ρε παιδιά χαλαρώστε με τα ρούχα μας τρωγόμαστε. τα ίδια λέμε στα ίδια συμφωνούμε, αλλού διαφωνούμε, κυριλέ δλδ όλα
pantnick Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς.. Δεν είναι κακό να λες σε όλους οτι αυτό που πήρες τα αξίζει τα λεφτά του..Είναι ο τρόπος. Και εγω απο αυτά που διάβασα είπα πήρα τελικά mac. Δεν έχω διαβάσει (ίσως δεν μπαίνω σε 'windows οnly' forums) κατι πολύ αρνητικό (εκτός απο τιμές κ οτι δεν μπορείς να τα πειράξεις όσο τα pcia).Τώρα αφήστε με να μετράω μέρες μέχρι να έρθει...
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Εμ, γνωρίζω και ανθρώπους εκτός ίντερνετ, you know, I'm a human, και δε μου έχει πει κανείς κάτι τέτοιο (προσωπικά τη βρίσκω πολύ πρωτότυπη αντίδραση για τους λόγους που έχω εξηγήσει ήδη), οπότε δεν έχω ανάγκη κανένα poll. Άσε που αν τελικά γίνει και αποδειχθείς λάθος, είμαι βέβαιος πως η απάντηση θα είναι πως "ε, οι fanboys αλληλοϋποστηρίζονται". Όπως και να 'χει, ο κοινός νους απλά δεν έχει άποψη για κάτι που δε γνωρίζει. Δεν προσπαθεί να βγάλει αυτόν που τον ενημερώνει φανατικό, πορωμένο, μη αντικειμενικό κ.α. Αυτά τα αγγλικά σου ανάμεσα στις προτάσεις πολύ με φτιάχνουν... προσδίδουν ένα κύρος σε αυτά που γράφεις! Για τα υπόλοιπα... και μόνο που μου απαντάς σοβαρά στο ειρωνικό "να κάνουμε poll" με κάνει να μην έχω όρεξη να παίξω άλλο μαζί σου... --- Κατά τα άλλα... το τόπικ αυτό ξεκίνησε μετά από δική μου διαμάχη για την τιμή. Το να σχολιάσει κανείς την τιμή δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει δει ή χρησιμοποιήσει mac. Φόρα πήρε όταν έθιξα τον φανατισμό μερικών... άρα δεν μπήκαν οι άσχετοι να κράξουν τα mac αλλά τους ταλιμπάν... Κλείνω τώρα γιατί μου πετάνε ένα μήνυμα τα vista μετά το update να κάνω επανεκκίνηση... ε manuel
Chupacabra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Alexzzz , σε βλέπω, μόλις τον πάρεις τελικά τον Mac, θα γίνεις και γ@μω τους Mac addicts. Και φυσικά, όλοι εδώ στο Mac Section θα σου κάνουμε τρελό χαβά ! Χωρίς πλάκα πάντως, μη μαλώνετε για χαζομάρες. Και όπως είπε και ο punky (τον οποίο συμπαθώ όλο και περισσότερο μετά απο κάθε post του), όλοι οι Mac users εδώ είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στα πάντα.
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Alexzzz , σε βλέπω, μόλις τον πάρεις τελικά τον Mac, θα γίνεις και γ@μω τους Mac addicts. Και φυσικά, όλοι εδώ στο Mac Section θα σου κάνουμε τρελό χαβά ! Χωρίς πλάκα πάντως, μη μαλώνετε για χαζομάρες. Και όπως είπε και ο punky (τον οποίο συμπαθώ όλο και περισσότερο μετά απο κάθε post του), όλοι οι Mac users εδώ είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στα πάντα. Ναι, γιατί μόλις έρθει το macbook θα ξεχάσω ότι δεν είχα πρόβλημα με το pc μου και ότι η τιμές είναι υπερβολικές... θα βγαίνω και θα γράφω ότι έγραφαν μερικοί στις προηγούμενες σελίδες. Ρε την παλεύετε καθόλου;;; Άλλο το mac addict (όπως πχ ο punky) που λέει πράγματα σωστά και τα λέει και ωραία και άλλο να εθελοτυφλείς και να τα βλέπεις όλα μα όλα ωραία και να έχεις για όλα μια απάντηση θετική για την apple.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ρε alex, γιατί πήρες mac αφού δεν είχες προβλήματα; Χαζομάρα έκανες, θα κλαις τα λεφτά σου.
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ήθελα να μπω στην παρέα των mac-αδων... είδα τι καλά περνάτε και πόσο αγαπημένοι είστε ενάντια στον εχθρό και ήθελα να ζήσω αυτό το οικογενειακό κλίμα. Ε, μπροστά σε αυτό... το να πάρω mac ήταν σταγόνα στον ωκεανό.
darklordvader77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Οχι, δε καταλαβες τι λεω.. Δε πειθεις γενικα! Οσον αφορα την αποφαση σου να παρεις Mac, τι σε ελκυσε προς αυτη τη κατευθυνση (περιεργεια,design,;;; κ.ο.κ.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ήθελα να μπω στην παρέα των mac-αδων... είδα τι καλά περνάτε και πόσο αγαπημένοι είστε ενάντια στον εχθρό και ήθελα να ζήσω αυτό το οικογενειακό κλίμα. Ε, μπροστά σε αυτό... το να πάρω mac ήταν σταγόνα στον ωκεανό. Επίσης χαζομάρα. Ούτε αυτό υπάρχει.
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Οχι, δε καταλαβες τι λεω.. Δε πειθεις γενικα! Οσον αφορα την αποφαση σου να παρεις Mac, τι σε ελκυσε προς αυτη τη κατευθυνση (περιεργεια,design,;;;; ) κ.ο.κ. Και ποιος σου είπε ότι θέλω να πείσω κανέναν ή ότι με νοιάζει; Επίσης χαζομάρα. Ούτε αυτό υπάρχει. Δεν υπάρχει;;; Προλαβαίνω να ακυρώσω την παραγγελία;
pantnick Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Όχι λυπάμαι...εντάξει ψέματα λέω.Δεν λυπάμαι.
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Όχι λυπάμαι...εντάξει ψέματα λέω.Δεν λυπάμαι. Εξήγησε όμως ότι το λες για την παραγγελία... σε χίλια δυο πάει ο νους τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.