Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλά εγώ είμαι αυτός που κόλλησα; Μαζί σου το συζητούσα και το θυμήθηκε κάποιος 5 σελίδες μετά να το σχολιάσει. Κανένας όμως δεν είπε ποτέ ότι είναι βασικός λόγος για τον οποίο πήρε Mac. Βρε ας μην κλαίω εγώ τα λεφτά μου και όλα τα υπόλοιπα λύνονται. Αλλά φανατικός είσαι... ή τουλάχιστον αυτό βγάζεις προς τα έξω. Αυτό βγάζω προς τα σένα. Ο μόνος που με χαρακτηρίζει έτσι είσαι εσύ. Όλοι μου οι γνωστοί που ξέρουν ότι 15+ χρόνια τώρα είχα μόνο PC και δεν είχα καμία επαφή με τα Mac, έχουν τη λογική να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορεί να φανατίστηκα μέσα σε ένα μήνα. Φαντάζομαι ότι και οι υπόλοιποι εδώ μέσα το αντιλαμβάνονται αυτό. Από wikipedia: Ο Φανατισμός που ως όρος προέρχεται εκ της λατινικής λέξης "fanum" (=ιερόν), σημαίνει την μετ΄ εγωισμού και εμπάθειας προσήλωση σε κάποιες αντιλήψεις, ανεξάρτητα της ορθότητας ή όχι αυτών.
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Κανένας όμως δεν είπε ποτέ ότι είναι βασικός λόγος για τον οποίο πήρε Mac. Και εγώ δεν είπα ότι είναι ο βασικός... "πολύ ψηλά στην λίστα των '+' " είπα ότι το έχεις. Από wikipedia: Ο Φανατισμός που ως όρος προέρχεται εκ της λατινικής λέξης "fanum" (=ιερόν), σημαίνει την μετ΄ εγωισμού και εμπάθειας προσήλωση σε κάποιες αντιλήψεις, ανεξάρτητα της ορθότητας ή όχι αυτών. Τα λεγα ... δεν τα λεγα;;;;
punky Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Απαιτώ τώρα να ανοιχτεί topic: mouse vs touchpad. Θέλω να προσβάλλω και να μειώσω συνανθρώπους μου, που έχουν άλλες ανάγκες από μένα, χωρίς να τους έχω δει ποτέ μου από κοντά και που μπορεί να είμασταν και οι καλύτεροι φίλοι αν γνωριζόμασταν ποτέ.
pantnick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Θα το δει κάποιος αυτό και θα ανοίξει τόπικ Επαναφορτιζόμενες vs Απλές μπαταρίες
punky Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μαλακίες. Το σωστό θα ήταν Bluetooth vs Telekinisis.
Lomar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μια εικόνα, χίλιες λέξεις, μπλα, μπλα, μπλα. ps: είναι το νεο macbook (οχι το pro δλδ).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μια εικόνα, χίλιες λέξεις, μπλα, μπλα, μπλα. ps: είναι το νεο macbook (οχι το pro δλδ). Καταλαβαίνετε λοιπόν τι εννοούμε όταν λέμε ότι δεν αρκεί ένα pc να "κάνει ότι και ένα MAC" αλλά το "πως το κάνει"! Δείξτε μας την ίδια απόκριση του συστήματος στα Windows και μετά το συζητάμε!
Lomar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 για να πουμε του στραβού το δίκιο, ψιλοκολάνε τα win, αλλά σε αυτό φταίει οτι το leopard (δική μου εκτίμηση) έμεινε (λόγω και του ubuntu) με 512mb ram, παρόλα αυτά και πάλι το dashboard και οι λοιπές λειτουργίες του πήγαιναν σφαίρα βασικά στο ψιλοlagarisma των xp, ίσως να έφταιγε και ο δίσκος (5400 στροφές) ή ακόμα και το ίδιο το parallels, ίσως η επόμενη έκδοση του να κάνει το ίδιο μηχάνημα, με τα ίδια specs να τρέχει απροβλημάτιστα τα χρ και με πιο βαριά προγράμματα απο πάνω. το μακράν καλύτερο όμως είναι η μεταφορά αρχείων απο το ενα λειτουργικό στο άλλο με ενα απλούστατο drag n' drop! το είχα δει στο macbook pro ενός φίλου και έπαθα πλάκα! καλά απο ταχύτητα δεν μασούσε εννοείται...
punky Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Lomar, σωστός, αλλά να μην ξεχνάμε ότι τρέχουμε ένα λειτουργικό μέσα από ένα άλλο. Αν κάποιος απαιτεί full ισχύ, τότε παίζει με Bootcamp ή δίνει full resources στο Parallels. Όταν όλο σου το computing το κάνεις πλέον σε mac, ο μόνος λόγος να χρησιμοποιήσεις Parallels ή Fusion, είναι για κάνα δυο συγκεκριμένες εφαρμογές. Πχ MS Office ή ΙΕ. Δεν πρόκειται να δουλέψεις Photoshop ή video encoding ή κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό. Αυτό θα το κάνεις στο mac πλέον.
haHa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 για να πουμε του στραβού το δίκιο, ψιλοκολάνε τα win, αλλά σε αυτό φταίει οτι το leopard (δική μου εκτίμηση) έμεινε (λόγω και του ubuntu) με 512mb ram, παρόλα αυτά και πάλι το dashboard και οι λοιπές λειτουργίες του πήγαιναν σφαίρα βασικά στο ψιλοlagarisma των xp, ίσως να έφταιγε και ο δίσκος (5400 στροφές) ή ακόμα και το ίδιο το parallels, ίσως η επόμενη έκδοση του να κάνει το ίδιο μηχάνημα, με τα ίδια specs να τρέχει απροβλημάτιστα τα χρ και με πιο βαριά προγράμματα απο πάνω. +1 Δεν μπορουμε να παρουμε σοβαρα(να βγαλουμε δηλαδη συμπερασματα) την συγκριση επιδοσειων λειτουργικων τρεχοντας το ενα native κ το αλλο μεσα απο vmachine . Κατα τα αλλα, ειναι εντυπωσιακο το πως μπορεις να τρεχεις απροβληματιστα ταυτοχρονα διαφορα λειτουργικα.
Lomar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 haha + punky, ακριβώς αυτό εννοούσα, την συνολική αίσθηση του μηχανήματος, δλδ με virtualization τρέχεις τα windows σε ενα απο τα spaces και σε ενα άλλο το ubuntu, και ολα αυτά με native λογισμικό (με εξαίρεση φυσικά το parallels), δλδ είναι γαμάτη φάση, είναι πολύ λειτουργικό και σε κάνει εκθετικά περισσότερο (παντα ήθελα να το πω αυτό ) παραγωγικό το όλο Interface (ειδικά εκεί στο βιντεάκι που σκάει το dashboard μόλις επιλέγει ενα απο τα spaces του leopard) είναι πολύ μέλλον, όπως είχε πει κάποτε και ο jobs (δν θυμάμαι γιατι και πως) "σου έρχεται να το γλύψεις!"
punky Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 όπως είχε πει κάποτε και ο jobs (δν θυμάμαι γιατι και πως) "σου έρχεται να το γλύψεις!" Νομίζω το είχε πει όταν είδε την καινούρια γραμματέα του.
Lomar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μαζί με το μακ το μωρό ε; μπράβο ρε punky μας έφτιαξες το desktop (με λίγο resize βέβαια)
Lomar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 χαχα ακόμα ενας πολύ καλός λόγος για να πάρεις mac, συμμετέχεις σε περισσότερα θέματα που ποστάρει ο punky
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.