Προς το περιεχόμενο

Mac vs PC [και πάλι...]

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μωρέ είμαι ψημένος εδώ και ένα δυο χρόνια.. Και να φανταστείς δεν έχω δει από κοντά ποτέ ούτε macbook ούτε imac ούτε mac mini..:fear: Φαντάσου να τα δω και από κοντά..

Έχω δει τόσα podcasts για το λειτουργικό της apple, έχω διαβάσει τόσα threads, έχω ποστάρει τόσα πράγματα :cry: Bill has me, τέλος. Αλλά που θα πάει ρε.

ΥΓ. Σταμάτα ρε πανκιο να ποστάρεις τέτοια πράγματα, δεν την παλεύουμε λέμε.

φίλε και εγώ σε παρόμοια - αλλά όχι τόσο τραγική :P - φάση είμαι. έχω δουλέψει αρκετές ώρες σε macbook pro (τα πρώτα με την 8600) και με imac, χώρια youtube, forum, wikipedia, specs κτλ κτλ κτλ

σκέψου οτι έπεισα 3 γνωστούς μου να πάρουν mac, ενω δεν ήξεραν καν την ύπαρξή τους και απλά έπαθαν μουνόπλακα με την όλη φάση, άντε να δούμε πότε θα έρθει η σειρά μου :-(

@alexzzz check this out: http://www.apple.com/displays/ η οθονούλα είναι πραγματικά σχεδιασμένη για να πηγαίνει γάντι με το macbook...

και ενα τελευταίο σχόλιο προς τους λοιπούς υποψήφιους αγοραστές για τα specs των macbook. όντως τα 1200 είναι αρκετά φράγκα, αλλά μη ξεχνάμε νέους core 2 duo (σειρά p όχι t), ddr3 και 9400 η οποία αν και είναι λίγο θολές οι πληροφορίες για τις επιδόσεις της και συγκρίσεις δεν πολυφαίνονται, απ'ότι διάβασα σε διάφορα φόρουμ για πολλά παιχνίδια είναι αρκετά καλή (δεν φτάνει βέβαια τη προηγούμενη 8600 των παλιών macbook pro) και επιτρέπει επιτάχυνση hd υλικού και άλλα τέτοια χαριτωμένα (στα βήματα της λογικής της amd δλδ), απο την άλλη η γαμωfirewire λείπει και επιτέλους ας βάλουν μια express card slot...

ps, όποτε περνάω για ζαχάρωμα απο mediamarket και πλαίσιο, είμαι στο όριο για καταναλωτικό, απορώ πως διάολο κρατιέμαι.

• Απαντ. 878
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία. Τώρα που γίνατε δικοί μας και δεν μας ακούει κανείς pcας, λίγες συμβουλές πριν μπείτε στο mac section:

- Τα mac δεν κρασάρουν ΠΟΤΕ. Το beach ball of death είναι αστικός μύθος των οχτρών μας.

- Το mighty mouse δεν είναι κακοφτιαγμένο και αντιπαραγωγικό. Ότι είναι όμορφο, είναι φυσιολογικό να στομώνει κάθε βδομάδα και να μη λειτουργεί.

- Τα macbook pro δεν υπερθερμαίνονται. Τα μπούτια σας είναι κρύα.

Πέρα από τα παραπάνω, είστε ελεύθεροι να γράψετε ότι άλλο θέλετε.

Δημοσ.

@ Lomar: Ωραία η οθόνη... αργότερα... πολύ αργότερα όμως.

@ punky: εγώ μόνο με ποντίκι μπορώ να δουλέψω... τα touch pads δεν είναι για μένα. Έχει τέτοιο πρόβλημα το mighty mouse; Και τι παίρνουμε, ένα ότι να'ναι;

Δημοσ.

Ναι, το mighty mouse είναι ένα μπουρδέλο και μισό.

Πάρε ΟΠΟΙΟ ποντίκι σου γουστάρει, αν δεν το έχεις ήδη.

Εγώ έχω ένα ασύρματο logitech. Δεν θέλουν ούτε drivers, ούτε τίποτα.

Δημοσ.
Χρόνια μετα σου λέει...

Αν σκεφτείς πόσο καιρό κάναμε για το macbook... λίγο μετά το 2017.

Ναι, το mighty mouse είναι ένα μπουρδέλο και μισό.

Πάρε ΟΠΟΙΟ ποντίκι σου γουστάρει, αν δεν το έχεις ήδη.

Εγώ έχω ένα ασύρματο logitech. Δεν θέλουν ούτε drivers, ούτε τίποτα.

Ε, λοιπόν αυτό θα κάνω και εγώ... αϊ να δούμε.

Δημοσ.

Με το mighty mouse δεν είχα πρόβλημα (εντάξει τα πλαϊνά κουμπιά μπορούσαν να είναι και καλύτερα), αλλά το trackpad με έκανε και το πούλησα. Είναι λάθος να συγκρίνει κάποιος το trackpad των macbook με οποιοδήποτε άλλο trackpad.

Δημοσ.

Καλό είναι να πάρεις bluetooth ποντίκι για να μη σου τρώει τη μια από τις 2 usb του MacBook.

Θεωρώ αυτό: Logitech V470 Cordless Laser Mouse for Bluetooth αρκετά βολικό (βγαίνει και σε άσπρο για να ταιριάζει με τα χρώματα του Mac).

Δημοσ.
Γιατί την πάθαμε ρε alex, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Δούλευα, μου βγήκε η βλακεία και εγώ πάτησα από κεκτημένη ταχύτητα το enter. Έχω χάσει σημαντικές ώρες δουλειάς από μια σαχλαμάρα, δεν είναι ασήμαντο, πώς να το κάνουμε;

Bspus, το windows update δεν απενεργοποείται. Έλεος. Θα αφήσεις τον Η/Υ σου εκτεθειμένο σε ιούς επειδή η Microsoft δεν έχει τη στοιχειώδη λογική να σε αφήσει στην ησυχία σου, αλλά θεωρεί χρέος της να σε πρήζει καθημερινώς;

Ψαξίματα στο ίντερνετ και λοιπές λύσεις, δεν είναι για χρήστες. Είναι για τεχνικούς υπολογιστών. Και έκανα αυτή τη δουλειά 15 χρόνια. Τώρα θέλω απλά να λειτουργεί το μαραφέτι. Αν εσένα σου πήρε 5 λεπτά να λύσεις τα προβλήματα σου στο pc, εμένα μου πήρε 15 χρόνια και ακόμα δεν είχαν λυθεί (γιατί μερικά είναι και υποχρεωτικά, όπως το windows update). Και δεν έχω κανέναν γνωστό σαν εσένα που να λύνει προβλήματα σε τόσο μικρό χρόνο. Όλοι παιδεύονται και τρώνε ώρες συνεχώς.

Sorry που ξαναμπαινω σφηνα για το θεμα αυτο, αλλα δεν εννουσα να μην κανεις ενημερωσεις στα windows. Απλα να μην τις κανεις αυτοματα. Πηγαινε καθε βδομαδα ή εστω μηνα στο site και κατεβασε ο,τι χρειαζεται.

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι σε μια συγκριση λειτουργικων τα windows παρουσιαζονται ως το λειτουργικο για "τεχνικους χρηστες" που συνεχεια ασχολουνται με την επιλυση προβληματων. Πως αλλαζουν οι καιροι!

Δημοσ.

αυτό το ποντίκι έχω και εγώ στο macbook και είναι άψογο, ούτε drivers δεν πέρασα! ( πάρε και επαναφορτιζόμενες )

Δημοσ.

Ολόκληρο γυάλινο touchpad μας έφτιαξαν χωρίς κουμπιά και να το δουλεύουμε με 4 δάχτυλα και κοιτάζουμε για ποντίκια;;;;;;; Touchpad και πάλι touchpad!!!!! To δούλεψα κανά δύωρο σε εκθεσιακό Macbook και μου φάνηκε άψογο!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...