Προς το περιεχόμενο

Mac vs PC [και πάλι...]

andreaseto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 878
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
E βεβαια πετα ενα Whatever αμα δεν εχεις να πεις τπτ κ καθαρισες...

Ναι η αλήθεια είναι ότι η εγκυρότητα του μου το είπε ο κολλητός μου και ξέρει αυτός με τάπωσε ( ή με έκανε να αναλογιστώ τη ματαιότητα του να μιλάω με στόκο)

Δημοσ.

Κοιτα αγορι μου, δεν υπαρχουν ολες οι αποδειξεις (ακομη) σε links.. εαν εισαι τόσο ματαιοδοξος ή στοκος οπως λες, να πιστεψεις μια σελιδα που μπορει να χω γραψει κ γω, απ την Εμπειρια καποιου που μπορει να ξερει 2 πραματα παραπανω κ να χει ψαχτει καπου που Εσυ δεν εχεις (στην προκειμενη περιπτωση του φιλου μου) τοτε εισαι pathetic.. Μετα απο 6,267 post εδω μεσα μου απεδειξες ότι παρ' όλη την εμπειρια σου, δεν ξερεις να διαλεγεις ή να χειριστεις ενα θεμα. Μπράβο!:-)

Τελος, θα μπορουσα ανετα να σε αποκαλεσω "στόκο", αφου δεν μου χεις δωσει καμια ουσιαστικη απαντηση, αλλα απλα μια ανταπαντηση (=απαντας για να την πεις κ οχι να απαντησεις στην ερωτηση του αλλουνου).:lol:

Κ γενικα όποιος με αποκαλει ετσι μάλλον αυτος ειναι αυτο που λεει κ αποδυκνυει οτι ειναι "Οπαδος" του συγκεκριμενου αθληματος κ όχι "Φιλαθλος". Εαν πηρες το παραδειγμα μου απ το ποδοσφαιρο καταλαβες τι εννοω.. :X

καληνυχτα, κ αλλη φορα τα χερια πανω απ το σεντονι!

Δημοσ.

Τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε darklordvader77, τα μισά από τα post τους συγκεκριμένου είναι βρισιές και ειρωνείες.

Σε τέτοιες ανίατες περιπτώσεις, δίνεις αυτό το link και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Μην ασχολείσαι με τα ψυχολογικά του καθενός.

Δημοσ.

εχεις δικιο ρε dali, αλλα πως να το κανουμε, οταν ο γαιδαρος λεει τον πετεινο κεφαλα (ή αλλιως περίπτωση "στοκου") ε δε μπορω να μην τα παιρνω.. κατα τα αλλα μια χαρα απολαυστικο topci ειναι!

σκαω στα γελια ποσες φορες, οποτε ξεφευγω κ απ τη καθημερινοτητα.. hell yeah this topic ftw!

Δημοσ.
εαν εισαι τόσο ματαιοδοξος ή στοκος οπως λες, να πιστεψεις μια σελιδα που μπορει να χω γραψει κ γω, απ την Εμπειρια καποιου που μπορει να ξερει 2 πραματα παραπανω

Απο τη μια έχω την επίσημη σελίδα που προσκαλούσε οποιον μπορεί να μπουτάρει σε mac με win και απο την άλλη έχω την εμπειρία του φίλου κάποιου αγνωστού μου συνομιλητή. Χμμμμμμμμμ ναι έχεις δίκιο εσένα πρέπει να πιστέψω. Αν η δικιά σου ή του "κολλητού σου" η εμπειρία προστάζει ως πιθανό σενάριο το να παραχωρεί η Apple rnd λειτουργία σε ένα μάτσο bloggers ε σόρρυ αλλά δεν έχω τη διάθεση ούτε το χρόνο να κάτσω να σου γεμίσω το κεφάλι. Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει πάντα το ΠΙΚΠΑ.

Και με αυτά και με αυτά έχεις και τον dali να πετάγεται σαν φούτσα και να μιλάει για επίπεδο και βρισιές όταν πριν απο δυο μέρες έκαθε διάφορες χαριτωμένες επαγωγές. right dali?

Δημοσ.

Δηλ δεν δεχεσαι οτι περα απ τα επισημα υπηρχε κατι απο πισω.. οπως νομιζεις! αα κ στους διδυμους πυργους τρομοκρατες ειπαν πως ηταν, ε?? προφανως κ το πιστεψες.. κ ας βγηκε μετα οτι γινοταν εκρηξεις απο μεσα, κ κατερευσε ενα ακυρο κτηριο.. λεω γω :-)

Εννοω οτι μη συμπεριφερεσαι σαν Αμερικανακι, οτι κ να δεις κρατα μια πισινη, λεω γω.. :-) Πολες φορες οι γνωσεις μιας "ανεπισημης" πηγης ειναι εγκυροτερη διοτι εχει λογο που ναι "ανεπισημη".. get it?

ανθρωπε επειδη προφανως δεν εκατσες 2 δευτερα να το σκεφτεις αυτο που σου πα, δεν σου φταιω.. το πα, απο κει κ περα ελπιζω να βρεις λυση εδω:

http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=10&id=326&st=2 :-)

Α, κ για να μη ξεχνιόμαστε!

http://to-adifago-kitos.com/

Ευχαριστω πολυ dali!

Δημοσ.

Επειδή διάβασα τα προηγούμενα post θέλω απλά να δηλώσω ότι θα πηδούσα τη monica για πολλά παραπάνω από 500...

Καλό είναι όταν σπιλώνονται αξίες να επεμβαίνουν οι mods...

Δημοσ.
Επειδή διάβασα τα προηγούμενα post θέλω απλά να δηλώσω ότι θα πηδούσα τη monica για πολλά παραπάνω από 500...

Καλό είναι όταν σπιλώνονται αξίες να επεμβαίνουν οι mods...

It's a deal, ρε μπαγάσα.

Monica_lewinsky.jpg

Δημοσ.
Δηλ δεν δεχεσαι οτι περα απ τα επισημα υπηρχε κατι απο πισω.. οπως νομιζεις! αα κ στους διδυμους πυργους τρομοκρατες ειπαν πως ηταν, ε?? προφανως κ το πιστεψες.. κ ας βγηκε μετα οτι γινοταν εκρηξεις απο μεσα, κ κατερευσε ενα ακυρο κτηριο.. λεω γω

Α μάλιστα. Ενώ το να πιστεύουμε ότι μας λέει ο τάδε μαλάκας είναι ΟΚ φαντάζομαι.

Όπως θα έλεγε και ένας κοινός μας γνωστός είναι παρόμοιο με το:

Α: Είσαι πούστης.

Β: Όχι δεν είμαι

Α: Μα πως δεν είσαι; Μου το είπε ο κολλητός μου που είναι καμεραμαν και ξέρει.

Β: Α ναι όντως είμαι.

Και όσον αφορά τις underground ιστορίες διακρίνω ταλέντο. Στείλε ένα βιογραφικό στον Λιακό. Θα σε κάνει μάγκα

Δημοσ.

Και με αυτά και με αυτά έχεις και τον dali να πετάγεται σαν φούτσα και να μιλάει για επίπεδο και βρισιές όταν πριν απο δυο μέρες έκαθε διάφορες χαριτωμένες επαγωγές. right dali?

Δεν φταίω εγώ, εσύ τι άρχισες. Όπως λέει και το ανέκδοτο...

Δημοσ.
Α μάλιστα. Ενώ το να πιστεύουμε ότι μας λέει ο τάδε μαλάκας είναι ΟΚ φαντάζομαι.

LL_NEO, το να χαρακτηριζεις καποιον ετσι μονο κ μονο για να κανεις λεκτικη επιθεση, δειχνει οτι μαλλον εσυ εισαι αυτος.. :o

Και όσον αφορά τις underground ιστορίες διακρίνω ταλέντο. Στείλε ένα βιογραφικό στον Λιακό. Θα σε κάνει μάγκα

καλα, κανε εσυ σα να μην υπαρχουν.. μπορει ο "γαιδαρος" (=>post 142) να αποβαλει την ξεροκεφαλια του?? επιστημονικως οχι, αρα κ με σενα δε θα το παλεψω.. :-)

offtopic, ο Λιακο δε με εκφραζει, κανει μια κακη μειξη, δε λεει την πληρη αληθεια.. Για να την βρεις πρεπει να ψαξεις πολυ κ να τη διασταυρωσεις απο πολλες πηγες. καλα αστο εσυ βαριεσαι για το απλο (Apple), θα το κανεις με τους διδυμους πυργους? :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...