Προς το περιεχόμενο

E 8400 Overclock problem!

sotakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα αγόρασα τον 8400 και ενώ διαβάζω ότι άνετα ανεβαίνει στα 3600 εμένα μόλις τον βάζω στα 3300 μπαίνει windows και μετά από λίγο κολλάει !!! πρέπει να ανεβάσω αρκετά το ρεύμα 1,3+ για να το δω να παίζει σταθερά σε πιο μεγάλες συχνότητες! Υπάρχει περίπτωση degrade ? πως μπορώ να το τσεκάρω αυτό ? παίζει απλά το chipaki Να μην έχει ανοχές? Να σημειώσω ότι παίζει με την stock ψήκτρα και παρατηρώ από το Everest ότι μου δείχνει 3εις θερμοκρασίες για cpu .δηλαδή cpu 30 core1 40 core2 40

Είναι λογικό η cpu να λέει 30 και τα core 10 βαθμούς επάνω?

System : Mobo :ASUS P5Q PRO Cpu :E8400 RAM :2x1 Kingstone 1066 GPU Gigabyte 4850 PSU Zalamn 600

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μέχρι 1,4 volt στον 8400 εισαι οκ από εκει και πανω να φοβάσαο για Degrade! Τώρα αν η μαμισια η ψύκτρα αντέχει 1,4 ειναι αλλο θεμα! Ναι οι διαφορες που βλέπεις στις θερμοκρασίες είναι λογικές. Εγώ τον εχω στα 4320 με 1,34 V. To οτι δεν ανεβαινει ο δικός σου ίσως να σημαίνει οτι έπεσες σε μπανάνα κομμάτι που δεν το νομίζω ή πρπεπει να παιξεις λίγο παραπάνω με τις ρυθμίσεις στο bios και τα ρεύματα! Διάβασε το oc guide του forum και αν δεν βγάλεις άκρη ξαναπές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...