ravend Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 καλημερα,δεν ηξερα που να εγγραφα την ερωτηση αυτη και ετσι την εβαλα εδω. ξερει καποιος αν υπαρχουν μαγαζια εντος αθηνων που να εχουν ακομη τιτλους για το gamecube?καποιος μου ειχε πει για Mediamarkt αλλα δν εχει τυχει να περασω.ξερεις κανεις τιποτα?
ravend Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 το θεμα ειναι πως δεν εμπιστευομαι και πολυ την ολη ιδεα του e-bay συν το οτι δν εχω πιστωτικη.δενυπαρχει τιποτα αλλο υποψιν?
sheik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εδω δε βρισκαμε καταστηματα με παιχνιδια για Κυβο οταν ακομα ηταν εν ζωη...
karlat89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 το θεμα ειναι πως δεν εμπιστευομαι και πολυ την ολη ιδεα του e-bay συν το οτι δν εχω πιστωτικη.δενυπαρχει τιποτα αλλο υποψιν? Καιεγω κάτι παρόμοιο,ωσπου κατα τυχη βρήκα ενα παλικάρι απο θεσσαλονικη στο ebay,και ότι δημοπρασίες κέρδιζα τα αλλάζαμε χέρι με χέρι,έχω πάρει απο αυτόν 4 παιχνίδια στο game cube, Αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χρεωστική αν φοβάσαι τις πιστωτικές
BucketheadGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Console club στην Καλλιθέα. Από εκεί έχω τσιμπήσει αρκετά. Αν πας, τσέκαρε πρώτα τα μεταχειρισμένα μιας και τα καινούρια τα βαράνε αρκετά σε τιμές.
ravend Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 αυτο που βρισκεται στη γρυπαρη?εχει ποικιλια η μονο 5-6?
BucketheadGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 αυτο που βρισκεται στη γρυπαρη?εχει ποικιλια η μονο 5-6? Κάτσε γιατί δεν έχω την παραμικρή ιδέα από εκεί. Είναι ακριβώς πριν από τα 3 αστέρια (ή κάτι τέτοιο), απέναντι από ένα video club. Αν λες αυτό, πέρσυ το γυρνούσα και είχε μπόλικα. Όχι 5-6. Αν είσαι κοντά, τσέκαρέ το. Πάει άνετα και συγκοινωνία, αν θυμάμαι καλά το Α2... (μη σε πάρω και στο λαιμό μου και βρεθείς πουθενά αλλού, lol)
tip8y Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εξάρχεια electronics x-change αν θυμάμαι καλά το όνομά του. Πολύ πράμα απο gamecube μέχρι...NES και Atari.
sheik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Eγω παντως εχω μερικα παιχνιδακια για Κυβο προς πωληση,αν ενδιαφερεσε π.μ
gherudos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Πουλάω gamecube τσιπαρισμένο με πάααααρα πολλά παιχνίδια αν ενδιαφέρεται κανείς.
ravend Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 μπα κυβους εχω δυο,απλα ενδιαφερομαι για μερικα παιχνιδια τα οποια μου λειπουν απο τη συλλογη μου..
panbil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 μηπως ενδιαφερεται καποιος για τα Donkey Konga Bongos? ειναι καινουρια στο κουτι τους απλα εχουν βγει μια φορα να τα δω και τα ξαναπακεταρισα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.