tritonas00 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Παιδια ενα ξαδερφακι μου αγορασε αυτο το pc http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912050 και ενω ολα λειτουργουν αψογα κανει resets (restarts) σε ατακτα χρονικα σημεια χωρις μπλε οθονη.Επισης αυτο το προβλημα το εχει και ενας φιλος με περιπου ιδιο μηχανημα αλλα με διπυρηνο.Εγω παλι που εχω μεινει στον παλιο μου pentium 4 στα 3.6 ghz και 1 gb ram,480 watt τροφοδοτικο και nvidia 9600 ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα(εκτος αν ζοριζα πολυ το μηχανημα..)Βεβαια μετα απο κανα 5 μηνο το pc του φιλου μου σταματησε τα πολλα resets αλλα ακομα κα τωρα πεταει κανα δυο.Το μηχανημα του ξαδερφου το εστησα μολις χθες με ανανεωμενους drivers για ολες τις συσκευες απτο site και windows xp sp3. Γενικα τι συμβαινει με τα νεα pc?Δεν εχουν την ποιοτητα που ειχαν καποτε? Δωστε τα φωτα σας..!
tritonas00 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 θερμοκρασια? Θα το κοιταξω..Αλλα σε καινουργιο μηχανημα?δεν υποτιθεται οτι εχει περασει απο καποια tests?
Nikdev Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 :p:p Δες θερμοκρασίες και μετά τροφοδοτικό όπως σου λένε τα παιδιά. Για έλεγχο δεν νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.