Hal9000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το Facebook ανακοίνωσε ότι ο αριθμός φωτογραφιών που βρίσκεται αποθηκευμένος στους servers του, ξεπέρασε το απίστευτο νούμερο των 10 δισεκατομμυρίων !! Μάλιστα αν υπολογίσουμε ότι αποθηκεύει 4 μεγέθη κάθε φωτογραφίας, ο αριθμός αυτός τετραπλασιάζεται !! Σύμφωνα με έναν από τους μηχανικούς του Facebook, εξίσου εντυπωσιακό στατιστικό είναι ο αριθμός των 2-3 Terabytes σε φωτογραφίες που ανεβαίνουν κάθε μέρα στην ιστοσελίδα. Συνολικά το Facebook έχει αποθηκευμένες φωτογραφίες άνω του 1 petabyte (ναι, petabyte, αυτό μετά το terabyte) και εμφανίζει στους χρήστες περίπου 15 δισεκατομμύρια εικόνες την ημέρα. Μόλις ένα χρόνο πριν, το Facebοοκ εμφάνιζε στους χρήστες του 3 δισεκατομμύρια φωτογραφίες την ημέρα και το σύνολο των αποθηκευμένων φωτογραφιών του έφτανε τα 160 terabytes. Η εταιρεία πιστεύει ότι η εφαρμογή φωτογραφιών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς του Facebook (άντε) ενώ σύμφωνα με το Cnet.com οι "αντίπαλοι" του όπως το Photobucket και το Flickr έχουν συνολικά 6.2 και 2 δισεκατομμύρια φωτογραφίες αντίστοιχα. Πηγή: Neowin.net
telas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 πωπω χάος! Φαντάζομαι πόσα τετραγωνικά καλύπτουν τα datacenters τους!
kage Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 καταντια παλιο φοβοντουσαν να δωσουν ακομη κ το μικρο τους ονομα..τωρα βαζουν κ επωνυμο κ φωτος σε διαφορες φασεις κ το γουσταρουν...
StavrosD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 καταντια παλιο φοβοντουσαν να δωσουν ακομη κ το μικρο τους ονομα..τωρα βαζουν κ επωνυμο κ φωτος σε διαφορες φασεις κ το γουσταρουν... "Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι" Αυτό ισχύει και στο facebook. Οι περισσότεροι μέσα είναι με τα πραγματικά τους στοιχεία, και ένας ψεύτικος λογαριασμός φαίνεται αμέσως από τους φίλους (συνήθως 0). Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες εκτός από το ονοματεπώνυμο και την φωτογραφία του προφιλ κλειδωμένες, και επιλέγεις τι θα βλέπουν οι φίλοι σου και τι όλος ο κόσμος.
FarCry Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) "Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι"Αυτό ισχύει και στο facebook. Οι περισσότεροι μέσα είναι με τα πραγματικά τους στοιχεία, και ένας ψεύτικος λογαριασμός φαίνεται αμέσως από τους φίλους (συνήθως 0). Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες εκτός από το ονοματεπώνυμο και την φωτογραφία του προφιλ κλειδωμένες, και επιλέγεις τι θα βλέπουν οι φίλοι σου και τι όλος ο κόσμος. αυτό δεν κόβει τα direct links. το privacy δε τα επηρεάζει. αυτό σημαίνει ότι επειδή οι photos σου μένουν στον server ακόμα και αν τις έχεις σβήσει ισχύει το direct link αυτής. με ότι συνεπάγεται αυτό Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2008 από FarCry
y=αx+β Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Τι καλά να υπερφορτωθούν μια φορά οι servers και να καταστραφούν όλες οι αποθηκευμένες πληροφορίες. Έχετε διαβάσει την πολιτική απορρήτου; Έχετε προσέξει πόσο ασαφής είναι; Και όταν τους έστειλα mail για διευκρινήσεις σε κάτι συγκεκριμένο μου τα μασάγανε. 8 mails έστειλα και ξαναρωτούσα συνεχώς το ίδιο (αν δηλαδή ακόμα και αν σβήσω τα προσωπικά μηνύματα, αν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει η εταιρία να τα ανασύρει) και κάποια στιγμή πια μου το είπε ότι ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
soturin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ανούσιο πράμα, είχα για δυο φεγγάρια και δεν κατάλαβα γιατί φωτο δεν είχα βάλει, αλλά έτσι κι αλλιώς, θέλω να πιστέυω ότι το διέγραψα πλήρως. Και δεν έχει νόημα το facebook, αν θες να socialιστείς (see what i did there?) και να βάζεις info και να γνωρίζεις άλλους, υπάρχουν διάφορα site που έχουν και κάποιο σκοπό/χρησιμότητα. Ακόμα και το myspace έχει ένα χαρακτήρα "προωθώ τη δουλειά μου" κι έτσι, υπάρχουν site για εκμάθηση γλωσσών και άλλα
mohic4n Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ποτε δεν συμπάθησα αυτά του είδους τα site. Ούτε λόγο έβλεπα να κάνω sign-up και να έχω τις φωτος μου εκεί μέσα μετά τη διαγραφή του account μου.
elteo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ποτέ μου δεν κατάλαβα τι βρίσκουν σε αυτή την βλακεία... Αυτοφακελώνονται και χαίρονται κιόλας που το κάνουν. Ούτε απέξω δεν έχω και ούτε πρόκειται να περάσω.
varemarious Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Είναι η ηλιθίοτητα της μόδας ..έτσι έγινε και το facebook μόδα και πάνε όλοι σαν τα ζώα και μπαίνουν μέσα και δίνουν ότι χρειάζεται κάποιος για να σε κάνει ότι θέλει νομικά και όχι μόνο
Kalavrezos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Οι πληροφοριες που δινουμε τις εχουν ηδη "αυτοι".Εμας περιμενανε νομιζετε?Δεν φακελωνομαστε απο μονοι μας.Τι απο αυτα που δινουμε ειναι αυτοφακελωμα?
mimis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 αυτοφακελλωμα ειναι να πας κ να δινεις τη σαφη σου διευθυνση οπως κανουν μερικοι μερικοι... η να πηγαινεις ας πουμε κ να βαζεις με ποιον εχεις σχεση κ link με το προφιλ του... μετα να προσθετεις φωτο κ των δυο μαζι κ τετοια!! σιγα σιγα, ολοι τα λεμε ολα για μας στο facebook... εχει τυχει να κανω συζητηση με κοπελα στο chatακι που χει κατω δεξια κ να μου λεει πραγματα που δε λες σε αγνωστο ας πουμε...
Fott1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ προσωπικές σας στιγμές θα έλεγε καποιος .. Αλλά Συγνώμη Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι ειναι οι φιλοι σας και που πηγατε και τι κανατε και ολα αυτα τα τεστ βλακειας που στελνουν εκει μεσα.. Μονο για καμια απο τις βαλκανικες χωρες φωτογραφια ειναι....
mimis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 δεν εχεις δικιο... ειναι κ σημειο συναθροισης παλιων φιλων. αν δεν ηταν το facebοοk δε θα χα επικοινωνια με παλιους συμμαθητες κλπ.. κ δεν ειμαι ο μονος που το λεει η το κανει αυτο! ας πουμε εγω εχω ανεβασει φωτο απ την 3ημερη κ την 5ημερη κ σχολιαζαμε τις φωτο κ γελουσαμε μ αυτα που χαμε κανει! δε βλεπω κατι κακο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα