Προς το περιεχόμενο

Vista μαϊμού σε γνήσια;

jean07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω αν έχω τα ultimate κρακαρισμένα και αγοράσω ένα γνήσιο αντίγραφο των ultimate θα μπορέσει να εγκατασταθεί από πάνω και να καθαρίσει την προηγούμενη μαϊμου έκδοση ώστε να μείνει η γνήσια. Το αναφέρω γιατί όταν ανοίγουν τα μαϊμού μου βγάζει πάντα μπλε οθόνη, κάνει επανεκκίνηση μόνο του και μετά το βλέπει σαν γνήσιο και απλά σκέφτομαι να πάρω γνήσιο για να γλιτώσω τις μπλε οθόνες, γνωρίζει κάποιος;

Δημοσ.

δεν εχεις το σωστο crack στα σπασμένα vista η κατι λαθος συνδεμενο στο συστημα σου στο pc!εξου και η μπλε οθονες!π.χ οι μνημες..

Δημοσ.

Στο ίδιο pc έχω και τα xp sp3 pro σε άλλο boot και δεν έχω πρόβλημα. Στα vista άφου μου κάνει μπλε οθόνη και μετά ανοίγει κανονικά στο μήνυμα που βγάζει και λέει ότι έβγαλε σφάλμα μπλε οθόνη αναφέρει ότι ο κωδικός ενεργοποίησης δεν είναι σωστός κι ότι η λύση που προτείνει είναι να γίνουν τα vista geniune αν το γράφω σωστά. Όταν μετά βλέπω τις ιδιότητες του υπολογιστή το αναγνωρίζει κανονικά. Και για όση ώρα τα δουλεύω ούτε κολλάνε ούτε δυσλειτουργούν, πιστεύω ότι αν ήταν κάτι σε hardware θα χτυπούσε και κατά τη διάρκεια λειτουργίας (όπως μου έχει συμβεί στο παρελθόν με άλλο pc).

Δημοσ.

Το pc είναι καινούριο και δυνατό μηχάνημα. Ο τύπος που μου το έστησε είχε βάλει στα ultimate το κρακ αν μπορώ να το πω έτσι, που δεν μετράνε οι 30 μέρες για την ενεργοποίηση αντίστροφα αλλά μένουν πάντα 30. Όμως τη δεύτερη μέρα κι όταν πήγαν να ξεκινήσουν τα vista μου έβγαλε τη μπλε οθόνη και όταν ανοιξαν μετά κανονικά πάντα βγάζει το μήνυμα για geniune έτσι ώστε να σταματήσει το blue screen. Μετά έψαξα στο net για κρακ έκανα τη διαδικασία όπως έλεγε αλλά πάλι έχω τη μπλε οθόνη, ΟΜΩΣ τα βλέπει μετά γνήσια και έκανα κάποια update, sp1 δεν έβαλα ακόμα. Αυτό που ρωτάω στην αρχή δλδ αν αγοράσω τα ultimate και πάω να τα περάσω θα γίνει σωστή δουλειά ή θα γίνει πανηγύρι στο pc;

Δημοσ.

Με βάση αυτά που λες, λάθος σπάσιμο έκανε ο φίλος σου γι αυτό, δεν ήταν καλά ενημερωμένος . Είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά, τα Vista "πήραν χαμπάρι" πως δεν είναι γνήσια.

Υπάρχει και το "σωστό σπάσιμο", αλλά καλύτερα να πας να τα αγοράσεις αν θες να τα χρησιμοποιείς, αλλιώς βάλε XP ή Linux...

Σημείωση: αν αγοράσεις μια έκδοση να πάρεις τη Home Premium. Η λέξη Ultimate δεν σημαίνει τίποτα απολύτως παρά στην τιμή, δε θα καταλάβεις καμία διαφορά (τα "επιπλέον" χαρακτηριστικά είναι ελάχιστα και κατά 99,99% δεν αφορούν κανένα μέσο χρήστη). Εκτός αν θες απλά να λες στους φίλους σου πως έχεις γνήσια Ultimate (= κοροϊδάκι της M$). Αυτό στο λέω φιλικά και συμβουλευτικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Να συμπεράνω ότι αν πάω να περάσω γνήσια vista premium πάνω από τα ultimate θα τα δεχτούν ή θα θεωρήσουν ότι αφού υπάρχουν τα ultimate δεν θα αφήσουν να προχωρήσει η εγκατάσταση στα premium.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...