Προς το περιεχόμενο

Ποιό wireless router για 360?

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος.. Πείτε ποιό ρουτερ χρησιμοποιείται εσείς και τι είδους ασφάλεια έχετε ενεργοποιημένη. Το budget είναι ως 80 - 90 ευρώ.

p.s. αν τυχόν δουλεύετε και με ipod touch/iphone στην ίδια σύνδεση αναφέρετε το πλιζ.

Δημοσ.

το 360 μπορεί να συνδεθεί με ορισμένα ρουτερ??? :confused:

δε νομίζω να έχει κάποιο ειδικό για αυτό...εγώ τουλάχιστον στο ps3 χρησιμοποιώ ένα belkin...

και το iphone νομίζω δε χρειάζεται...αν κάνω λάθος διορθώστε με :-)

Δημοσ.

Αν και δεν έχω ΧΒΟΧ360, να σου πώ.

Αγόρασα το Buffalo WHR-G125, του "φόρεσα" και το τελευταίο testbuild του dd-wrt και έχω επάνω του 3 PCs, Wii και DS χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή ιδιαιτερότητα στο setup.

Ασφάλεια: WPA2 + AES + Το ότι στο wireless επιτρέπω τη σύνδεση μόνο των MAC addresses των υπολογιστών μου, Wii και DS. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να συνδεθεί αν δεν το θέλω εγώ.

Ισχύς σήματος από 1 έως 251mW. Για εντός σπιτιού πάνω από 70mW δεν χρειάζεσαι. Εγώ το έχω στα 15 και πιάνει παντού μέσα στο σπίτι (130ΤΜ).

Τιμή 45 ευρώ

Δημοσ.

Ωραίος panther, ευχαριστώ για την πρόταση, θα το googlaρω αμέσως.

Γιώργο, παίζουν ασυμβατότητες γενικά (δεν ξέρω αν είναι hardware ή firmware - software ) οπότε καλύτερα μια δοκιμασμένη λύση, παρά να κλαίω τα λεφτα μου.

Δημοσ.

To θέμα είναι WRT54G αλλά πιά version θα πετύχει?

Μέχρι την version 3, είχε 16ΜΒ RAM και 4ΜΒ flash.

Από κεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις έχουν τη μισή ακριβώς RAM και Flash, οπότε και αναγκάζεσαι να βάλεις μόνο την micro έκδοση του dd-wrt.

Αν φυσικά παραμείνεις με στάνταρ firmware, τότε όλα τα παραπάνω είναι παντελώς άχρηστα.

Δημοσ.

Κανένα...

Αν θές αν ευχαριστηθείς live θα το έχεις ενσύρματα.. End of discussion...

Σε ένα τομέα όπως το gaming που τα ms παίζουν μεγάλο ρόλο δεν θα κάνεις τέτοιες ταρζανιές..

Ας χάσεις λίγο αισθητικά αλλα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Επίσης μην ξεχνάς οτι το 360 δεν έχει build in wifi και θέλει κάρτα των 70?.

Δημοσ.

Δε γίνεται klain, η πρώτη μου σκέψη ήταν αλλά δυστυχώς δε γίνεται. Άλλαξα δωμάτιο, το 360 χώθηκε σε σύνθετο και ίσα ίσα χώρεσε και οι τοίχοι μεταξύ της κοντινότερης τηλεφωνικής πρίζας είναι δυο..

Δημοσ.

Παίδες επειδή δεν σας πολυκατάλαβα θα έχω πρόβλημα αν συνδέσω το XBox360 με το modem που μου έδωσε η On Telecoms(ένα Pirelli είναι);;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...