kante Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 αγαπητοι φιλοι χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια οποιου μπορει να γνωριζει τη λυση στο εξης προβλημα=εχω συνδεση 4 mbit/δευτ. και ενω η συνδεση δεν φαινεται να εχει κανενα απολυτως προβλημα,η ταχυτητα download οταν κατεβαζω με rapidshare δεν δειχνει να ξεπερνα ποτε τα 50-60 kb/sec με αποτελεσμα να σερνεται.μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει? πρεπει να τσεκαρω κατι? μηπως να ρυθμισω κανενα πρωτοκολλο? ισως πατησα κατι κατα λαθος,δεν ξερω...help,οποιος μπορει ας μου πει!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Την νυχτα με ποσο κατεβαζεις ???Εγω με γραμμη που πιανει 10Mbps την ημερα καποιες ωρες πεφτω στα 40-60 ΚΒ αλλα την νυχτα παντα ξεπερναω τα 700 ΚΒ.Ειναι θεμα των server του γιατι την ωρα που ειμαι στα 40 ΚΒ απο αλλου κατεβαζω κοντα στα 700 ΚΒ.
kante Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 απο χθες το βραδυ ειμαι στο ιδιο μοτιβο,οποιοδηποτε αρχειο rapidshare και να κατεβαζω απο οποιοδηποτε site,ειναι κολλημενο εκει,σιγουρα ειναι και θεμα server γιατι μου εχει ξανατυχει ετσι,αλλα για 2-3 ωρες,οχι παραπανω,τι μπορω να κανω?
aladdin7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Εχεις λογαριασμο ή κατεβαζεις σαν free user; Αν δεν εχεις λογαριασμο δεν θα κατεβαζεις με μεγαλη ταχυτητα.
aladdin7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Τοτε δεν δικαιολογειται αυτο που παρατηρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.