mithrid Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Παιδες τη βοηθεια σας!Ψαχνω μαγαζι να ενοικιαζει(δεν ειμαι σιγουρος για την διατυπωση) μεγαλη ψευτικη τουρτα!θελω να βαλω μια χορευτρια ή ενα μοντελο μεσα και να πεταχτει απο κει!δυστυχως ειναι για μεθαυριο για γενεθλια του ξαδερφου μου και μολις μου μπηκε η ιδεα.μηπως γνωριζετε κανενα μαγαζι στην αθηνα που να δινει την τουρτα?
antonl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Λογικά από κει που θα πάρεις τη χορεύτρια/μοντέλο δε θα μπορείς να προμηθευτείς και την τούρτα που θες;
livewire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αν διαθέτουν και είδη ελαιοχρωματισμού δε, μ'ενα σμπάρο δυο τρυγώνια :Ρ
mithrid Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 εχω βρει το ατομο που θα ξεπηδηξει απο την τουρτα.μονο η τουρτα λειπει ισως καποια εταιρεια κατασκευης...αλλα τι?
overnontas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 πολλη αμερικανιλα η γκομενα να βγαινει απο τουρτα....τι μας εχει κανει το hollywood... στη τελικη αν δε βρεις τουρτα ,βαλε τη σε κανα μεγαλο κασονι με περιτυλιγμα(σα δωρο και καλα)....φροντισε να εχει τρυπες μη παθει ασφυξια μονο... ετσι κι αλλιως ,αν δει τη τουρτα θα το "μυριστει" τι κρυβει....Το θεμα ειναι να γινει εκπληξη...
Garnele Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Και μάλιστα, αν θέλεις να τον σοκάρεις λίγο περισσότερο, μπορείς να βάλεις κάποιον να ξεπηδάει από ένα φέρετρο. Πέρα από το ότι θα είναι στάνταρ πετυχημένη έκπληξη, θα τη θυμάται και για πάντα.
kage Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 http://www.in2life.gr/everyday/howto/articles/143082/article.aspx?apg=2 http://www.thematicparty.gr/
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Αν διαθέτουν και είδη ελαιοχρωματισμού δε, μ'ενα σμπάρο δυο τρυγώνια :Ρ Γελάω ώρα τώρα.
mithrid Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 εγω να δεις!!!καποιοι σκεφτονται διπλα!δεν το περιμενα!χαχαχαχαχαχα!!!!
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Και μάλιστα, αν θέλεις να τον σοκάρεις λίγο περισσότερο, μπορείς να βάλεις κάποιον να ξεπηδάει από ένα φέρετρο. Πέρα από το ότι θα είναι στάνταρ πετυχημένη έκπληξη, θα τη θυμάται και για πάντα. ...σαν περιγραφή εικόνας, να τ' ομολογήσω ότι είναι Μονή Βατοπεδίου. (...όντως θα είναι τρελλή η έκπληξη του ξαδέρφου ) Κρίμα όμως που κολλάει στο πώς θα το σερβίρει το φέρετρο σε γεννέθλια... (αν καταφέρεις να το μπαλώσεις, θα είσαι θεά ) *gponiris man, φρένο ρε συ στο πολύ ντάουλόουντ - σ' έχει κάψει...Ή τουλάχιστον γύρνα το και σε λίγο ευρωπαϊκό σινεμά. Ξέρεις πόσο θα σου βγει τέτοια τούρτα ;
Garnele Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Γουόσυ, το σερβίρισμα είναι απλό. Το κάνουν τέσσερις.
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Γουόσυ, το σερβίρισμα είναι απλό. Το κάνουν τέσσερις. (...'νταξ' όμως, αναγνωρίζω το ότι το πάλαιψες )
mithrid Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ας κλειδωθει παρακαλω.εχει βγει εκτος πορειας για τα καλα
mithrid Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ο χρονος ηταν περιορισμενος για ψαξιμο.θα αρκεστω σε χορευτριες του εκλεισα 4μαναρια αλλο πραμα!!νομιζω οτι θα παθει σοκ..χεχε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.