Προς το περιεχόμενο

Ψεύτικη τούρτα;

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες τη βοηθεια σας!Ψαχνω μαγαζι να ενοικιαζει(δεν ειμαι σιγουρος για την διατυπωση) μεγαλη ψευτικη τουρτα!θελω να βαλω μια χορευτρια ή ενα μοντελο μεσα και να πεταχτει απο κει!δυστυχως ειναι για μεθαυριο για γενεθλια του ξαδερφου μου και μολις μου μπηκε η ιδεα.μηπως γνωριζετε κανενα μαγαζι στην αθηνα που να δινει την τουρτα?

Δημοσ.

εχω βρει το ατομο που θα ξεπηδηξει απο την τουρτα.μονο η τουρτα λειπει :( ισως καποια εταιρεια κατασκευης...αλλα τι?

Δημοσ.

πολλη αμερικανιλα η γκομενα να βγαινει απο τουρτα....τι μας εχει κανει το hollywood...

στη τελικη αν δε βρεις τουρτα ,βαλε τη σε κανα μεγαλο κασονι με περιτυλιγμα(σα δωρο και καλα)....φροντισε να εχει τρυπες μη παθει ασφυξια μονο...

ετσι κι αλλιως ,αν δει τη τουρτα θα το "μυριστει" τι κρυβει....Το θεμα ειναι να γινει εκπληξη...

Δημοσ.

Και μάλιστα, αν θέλεις να τον σοκάρεις λίγο περισσότερο, μπορείς να βάλεις κάποιον να ξεπηδάει από ένα φέρετρο. Πέρα από το ότι θα είναι στάνταρ πετυχημένη έκπληξη, θα τη θυμάται και για πάντα.

Δημοσ.
Και μάλιστα, αν θέλεις να τον σοκάρεις λίγο περισσότερο, μπορείς να βάλεις κάποιον να ξεπηδάει από ένα φέρετρο. Πέρα από το ότι θα είναι στάνταρ πετυχημένη έκπληξη, θα τη θυμάται και για πάντα.

rofl.gif

...σαν περιγραφή εικόνας, να τ' ομολογήσω ότι είναι Μονή Βατοπεδίου.

(...όντως θα είναι τρελλή η έκπληξη του ξαδέρφου biggrin.gif)

Κρίμα όμως που κολλάει στο πώς θα το σερβίρει το φέρετρο σε γεννέθλια...:rolleyes:

(αν καταφέρεις να το μπαλώσεις, θα είσαι θεά :P )

*gponiris man, φρένο ρε συ στο πολύ ντάουλόουντ - σ' έχει κάψει...Ή τουλάχιστον γύρνα το και σε λίγο ευρωπαϊκό σινεμά. Ξέρεις πόσο θα σου βγει τέτοια τούρτα ;

Δημοσ.
Γουόσυ, το σερβίρισμα είναι απλό. Το κάνουν τέσσερις.

34528468oa7.jpg

:P

(...'νταξ' όμως, αναγνωρίζω το ότι το πάλαιψες B) )

Δημοσ.

ο χρονος ηταν περιορισμενος για ψαξιμο.θα αρκεστω σε χορευτριες ;) του εκλεισα 4μαναρια αλλο πραμα!!νομιζω οτι θα παθει σοκ..χεχε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...