poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο που λες.δοκιμασε με αλλο browser.επισης δοκιμασε με αλλο Pc αν εχεις.το ιντερνετ δεν εχει πεσει γιατι θα το βλεπες οποτε ισως τιποτα με το pc.ελπιζω να μην εχεις ανοιχτα πεντακοσια p2p
Brazdas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ανοικτό έχω μόνο το τόρρεντ που κατεβάζει όχι με τρελές ταχύτητες και ανεβάζει με 100KB/s. Δεν νομίζω να οφείλεται σε κάτι τέτοιο πάντως!! Δεν δοκίμασα να κάνω ένα reset το ρούτερ μήπως και στρώσει. Θα δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις!! Θα δοκιμάσω και αυτά που λες φίλε poulinos. Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 μην ανεβαζεις με 100 kilobytes εκτος αν εννοεις kilobits.οταν ανεβαζεις με 100 κιλοβυτες η γραμμη πατιεται κατω και οταν πας να ανοιεις σελιδα σουρνεται.
Brazdas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Το έχω υπόψιν αυτό που λες αλλά δεν είναι ότι τελευταία άρχισα να seedάρω με 100KB/s (KB εννοώ, όχι Κ και παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Απλά τώρα τελευταία είναι που το παρατηρώ. Όντως οι σελίδες αργούν να ανοίξουν όταν seedάρω full αλλά δεν είναι τίποτα ενοχλητικό, δεν αργεί καμιά 10αριά δευτερόλεπτα αλλά 3-4, κανονικά ανοίγει σε 1-2. Θα δοκιμάσω το ρούτερ να δω τι γίνεται με αυτό! Δοκίμασα με Internet explorer για αλλαγή αλλά τα ίδια, το κάνει που και που!
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 και εγω seedaro με 100 και αργουν να ανοιξουν .τωρα δεν νομιζω να τρωωκανα error οπως εσυ.δοκιμασε και σε αλλο pc γιατι το error δεν μοθ λεει πολλα.και δοκιαμσε χωρις να εχεις ανοιχτα τετοια προγραμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.