placebo123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 πως μπορω να κανω στον σκληρο μου δισκο 2ο partition????
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ...Εξαρτάται ποιό σκληρό εννοείς. Αν είναι αυτός που έχει τα windows, υπάρχουν προγράμματα γι' αυτή τη δουλειά, αλλά η γνώμη μου είναι ασ' το. Αν πάλι εννοείς να χωρίσεις έναν "2ο" δίσκο (όπως κατά την προσφιλή σου συνήθεια λες ) σε 2 ή περισσότερα partition, βαλ' τον σ' έναν άλλο υπολογιστή, όρισε jumper settings (master και πιθανώς και slave για IDE συσκευές / SATA-1 enable για SATA-2 δίσκους σε SATA-1 μητρική), και από τα windows και το disk management επίλεξε τον δίσκο και κάνε όσα partition θες
Blackie Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ηλίθια ερώτηση, αλλά είναι δυνατόν να κάνουμε partition σε σκληρό με αρχεία μέσα, αλλά όχι λειτουργικό;
washcloud Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ...το "λειτουργικό" δεν είναι παρά ένα σύνολο αρχείων...
Blackie Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αχα... Την κάτσαμε τη βάρκα τότε... Πόσο επικίνδυνο είναι αν το κάνω με κανένα partition magic κλπ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αχα... Την κάτσαμε τη βάρκα τότε... Πόσο επικίνδυνο είναι αν το κάνω με κανένα partition magic κλπ; Εγω με το προγραμμα αυτο δεν ειχα ποτε προβλημα.
markgio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αχα... Την κάτσαμε τη βάρκα τότε... Πόσο επικίνδυνο είναι αν το κάνω με κανένα partition magic κλπ; κάντο με το partition magic. Κανένα πρόβλημα... δεν πρόκειται να σου πειράξει τίποτε απολύτως
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 κάντο με το partition magic. Κανένα πρόβλημα... δεν πρόκειται να σου πειράξει τίποτε απολύτως Αν εχεις vista το Paragon partition manager.
washcloud Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αχα... Την κάτσαμε τη βάρκα τότε... Πόσο επικίνδυνο είναι αν το κάνω με κανένα partition magic κλπ; Δεν ξέρω τί κατάλαβες από αυτό που είχα πει και είπες για την βάρκα - αυτό που εννοούσα ήταν ότι είτε partition με "απλά αρχεία", είτε partition με λειτουργικό, η ίδια δουλειά είναι. Τα παιδιά πριν δηλώσαν την εμπιστοσύνη τους σε διάφορα προγράμματα, αλλά εγώ επειδή θυμάμαι κάτι φίλους (αρκετά χρόνια πριν, είναι αλήθεια) να τραβάνε τα β... -τα μαλλιά τους θέλω να πω (καθώς στο άσχετο τους βαρούσαν partition που είχαν φτιάξει με το partition magic), θα προτιμούσα να κάνω μια μεταφορά αρχείων σε άλλο partition/δίσκο, και να του κάνω ένα υγιέστατο φορμάτ με όσα "κανονικά" partition γουστάρω. Α ναι, τώρα που το θυμήθηκα, σποραδικά πρέπει να παίζουν "κρούσματα" προβλημάτων με χρήση partition managers και εδώ στο φόρουμ. Αν έχεις τον απαιτούμενο ελεύθερο χωροχρόνο, ίσως να ήταν καλύτερο να κάνεις αυτό που πρότεινα.
Blackie Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μπα, δυστυχώς... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χωρίσω διαμερίσματα, να περάσω τα vista στο ένα και τα υπόλοιπα να τα γράφω σιγά-σιγά σε DVD ή να τα περάσω σ'έναν 120ρη σκληρό. Μέσα σ'ένα μήνα δε νομίζω να έχω σοβαρό πρόβλημα... Τα Vista NTFS χρησιμοποιούν; Επίσης, τι παίζει με τα κατεκερμματισμένα αρχεία; Επειδή ο σκληρός είναι 500ρης, γεμάτος κατά 350-400 και το partition θα γίνει γύρω στα 100.
Fott1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αν εχεις vista το Paragon partition manager. καλη λυση! αυτο να κανεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.