Προς το περιεχόμενο

Τι έχει πάθει το internet μου?

sabolion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας. Έχω σύνδεση con-x υποτίθεται με ταχύτητα 1024. ώμος πολύ σπάνια φτάνω αυτήν την ταχύτητα, αλλά δεν με πειράζει τόσο όταν μπαίνω σε σελίδες όσο όταν κάνω download ένα αρχείο (χρησιμοποιω firefox και όταν κατεβάζω στην ταχύτητα μου δείχνει 50 kb, μια φορά μόνο έχω κατεβάσει με 100 kb) . τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω, έστω το download?

Συγνώμη για τα ορθογραφικά μου.

Δημοσ.

Τίποτα απολύτως. Η ταχύτητά σου είναι αυτή. Αν κατεβάζεις torrents βρίσκε πάντα όσο περισσότερους seeders μπορείς.

Για καλό και κακό πάντως scannare με antivirus και antispyware μπας και έχει φωλιάσει τίποτα..

Δημοσ.

Επίσης δοκίμασε κάποιον download manager όπως το flash-get, flash-got κλπ. Τις περισσότερες φορές βλέπω αύξηση της ταχύτητας διότι σε ορισμένα downloads χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν mirrors. Πάντως με ταχύτητα 1024 σπάνια θα δεις ταχύτητες 100KB/s καθώς 1024/8 = 128KB/s η θεωρητική μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσής σου. Το σύνηθες θα ήταν περίπου 70-80KB/s.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας. Πιο download manager μου προτείνετε; Με πιο έχετε δη μεγαλύτερη αύξηση στην ταχύτητα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Για σας. Έχω σύνδεση con-x υποτίθεται με ταχύτητα 1024. ώμος πολύ σπάνια φτάνω αυτήν την ταχύτητα

Μην περιμένεις να έχεις τα 1024.

Στην Ελλάδα έτσι είναι. Μάλλον δεν σου φταίει κάτι στον υπολογιστή.

Δηλαδή, και scan να κάνεις, μπορεί να σου βρει κάτι και να νομίσεις ότι ήταν από αυτό, το πρόβλημά σου. Δηλαδή, μάλλον είσαι μια χαρά και η γραμμή σου είναι κανονικά, απλά, δεν σου δίνουν όλη την τιμή της γραμμής σου εδώ στην Ελλάδα.

Και γω έχω 4Mb Con-X όμως, δεν μου δίνει τα 4Mb.

Προσωπικά, έχω ΟΤΕ.

Για φαντάσου δηλαδή, στις άλλες εταιρίες, μάλλον είναι χειρότερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...