vasgen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα.! Εχω ενα σκληρο φορμαρισμενω σε NTFS. Εχω περασει το MacFuse και το NTFS-3G τα οποια επιτρεπουν σε NTFS σκληρους να επεξεργαστουν. Αλλα οταν συνδεω το σκληρο στο Mac μου βγαζει το παρακατω μυνημα. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.? Ευχαριστω εκ των προτερων.!
vasgen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Επειδη δεν φαινοταν καλα την ξαναανεβασα.!
thanocaster Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Κάνε απεγκατάσταση και ξαναπέρνα τα και τα δύο. Μάλλον δεν τα έβαλες με τη σωστή σειρά (πρώτα macfuse, restart, ntfs-3g, restart). Πρέπει να γίνουν με αυτήν ακριβώς τη σειρά.
no_name_78 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το ίδιο ακριβώς βγάζει και σε εμένα και τα έκανα με την σωστή σειρά
xtraktor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα.! Εχω ενα σκληρο φορμαρισμενω σε NTFS. Εχω περασει το MacFuse και το NTFS-3G τα οποια επιτρεπουν σε NTFS σκληρους να επεξεργαστουν. Αλλα οταν συνδεω το σκληρο στο Mac μου βγαζει το παρακατω μυνημα. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.? Ευχαριστω εκ των προτερων.! δεν ειναι freeware αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις το Paragon?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.