BladeRunner Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Γειας σας και χαρα σας.Πηρα προσφατα ενα asus eee pc 1000h και αφου με ταλαιπωρησε αρκετα(δεν θα μπω στην διαδικασια του τι επαθε,μονο μεινετε μακρια απο το μοντελο) και μετα απο 6-7 φορματ τελικα βρηκα τα windows που finally δουλευουν ολα αψοψα(πιο πριν δεν ειχα msn,rapidshare και πολλα αλλα). Προκειται για την ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ των windows service pack 3. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ Επειδη ειναι αγγλικη εκδοση δεν εχω ελληνικα!!! Δεν εχω greek language και ολα τα ελληνικα προγραμματα οπως το σημερα τα βγαζει αλλαμπουρνεζικα Εχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ!ΜΗΝ μου πειτε μεσα απο τα windows γιατι δεν εχει την ελληνικη γλωσσα.Μονο german εχει! Επισης η language toolbar ειναι γκριζαρισμενη και δεν ενεργοποιειται Μπορω να βρω καπου το greek.inf να το εγκαταστησω και πως? Oυτε το cd των win εχει την ελληνικη γλωσσα. Σας παρακαλω μην αναγκαστω να γυρισω στα παλια win δεν δουλευει τιποτα! ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ PC MASTERS!!!! Eχω κανει τα παντα
TechFind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Το ζήτημα είναι οτι όπως φαίνεται κάποιος έχει αφαιρέσει την υποστήριξη γιά άλλες γλώσσες και όπως λέει η MS "oρισμένες γλώσσες απαιτούν αρχεία από το φάκελο I386 καθώς και από το φάκελο Langpack" που βρίσκονται στο CD, άρα...; Αν σου κάνει το Multilingual User Interface τότε δες αυτά : http://www.fullandfree.info/software/windows-xp-mui-english-to-greek-lang/ http://patrawarez.blogspot.com/2008/05/xp-xp-pro-only.html
coolman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Είλθον, εκούνισον την κεφαλήν και απείλθον*. Το σκότωσα το αρχαίο αλλά τέσπα.
BladeRunner Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω,θα το κατεβασω,αλλα θα μπορω να γραφω ελληνικα και να βλεπω ελληνικα προγραμματα ή οχι?Δεν με ενδιαφερει το σταρτ να γινει εναρξη,μονο αυτο που περιγραφω πιο πανω.ε?
TechFind Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το MUI είναι αλλαγή γιά το περιβάλλον (εμφάνιση), γιά υποστήριξη γλώσσας δες σε PM. Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έτυχε, αλλά μάλλον είναι αυτό. Τελικά κι'αυτό είναι το MUI... Δοκίμασε κι πες.
alkisg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1237661&postcount=4
DimitRi_Del Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Και εδώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Έχω βάλει αγγλικά windows και δεν έχει ελληνικά, όχι μονο δεν μπορώ να γράψω αλλα σε πολλές περιπτώσεις (το περιεχόμενο ενός .txt αρχείου) είναι κινεζικα. Μόλις πάω να αλλάξω κάτι στο regional settings δεν με αφήνει γιατί λέει ότι δεν είμαι ο administrator!!! Eνώ είμαι, δεν χρησιμοποιεί κανεις άλλος το pc.
DimitRi_Del Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Καμια βοήθεια? Επίσης στο regional options όταν αλλάζω από english στο greek, πατάω ok, αλλα όταν ξαναμπαίνω στο regional και language options έχει επιλογή πάλι τα english!
TechFind Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εννοείς οτι το link :http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1237661&postcount=4 του alkisg δεν σε βοήθησε; Μήπως δεν το κοίταξες καθόλου;
DimitRi_Del Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Το έκανα αυτό, τώρα εκεί που έχω ελληνικά τα βλέπω κανονικά πλέον και όχι κινεζικα. Εξακολουθώ όμως να μην μπορώ να γράψω ελληνικά.
alkisg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον δεν κατάφερες να κάνεις εισαγωγή το συνημμένο αρχείο μητρώου, διάβασε λίγο παρακάτω, το είχε πάθει κι ένας ακόμα (εμφάνιση κρυφών αρχείων κτλ). http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2173539#post2173539
mpampis81 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Σαν περιβάλλον είναι τα ίδια τα XP+SP3? Έχω τα XP+SP2 και σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση. Δουλεύει και με αυθεντικά και με σπασμένα XP Διορθώνει bugs, είναι πιο γρήγορα, πιο σταθερά?
kkfree Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 προσφατα κατεβασα τα win xp pro sp3 english (φυσικά) [ Microsoft Windows XP Professional with SP3|Activated |PCFORUM89~ απο pirate bay όποιος ενδιαφέρεται] με σκοπό την αναβάθμιση του λειτουργικού για να μπορέσω να εγκαταστήσς ενα πολύ γνωστό τίτλο παιχνιδιού. Παρόλλες τις αναφορές που εξέφραζαν όλοι στη σελίδα που κατέβαζες το torrent (όποιος μπεί θα δει), δεν μου παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση (ουτε activation δεν μου ζήτησε), με αποτέλεσμα να συνεχίσω στην εγκατάσταση drivers κ εφαρμογών... Προβλήματα που αναφέρονται εδώ όπως "δεν μου γράφει Ελληνικά", " το Language Bar δεν έχει γλώσσες εκτός από Αγγλικα κ Γερμ", ή τα windows δεν δείχνουν αρχεία, φακέλους κτλ γραμμένους με ελληνικούς χαρακτήρες δεν έχω.... ΟΜΩΣ εφαρμογές σαν το ACD SEE 6 το Winamp (και πιστεύω κ πολλές άλλες, δεν τις δοκίμασα όλες) ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ή ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ αρχεία (όμως τα εμφανίζουν)που τα directories τους περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες με αποτέλεσμα το νεμεν ACDSee να μην ανοίγει φωτογραφίες κτλ (ενώ το αντίστοιχο σπαστικό πρόγραμμα των win μπορεί) και το winamp να εμφανίζει όταν παίζει τα γνωστά σε όλους Αραβοκινέζικα στο playlist (που παρεπιπτώντως από τις σωμένες αν δεν είναι όλο το directory με αγγλικούς χαρ πηδαέι όλα τα κομμάτια)... μέχρι κ ο install wizard του mozilla δεν εμφάνισε καν τους ελληνικούς χαρακτηρες οπότε εκανα τυφλή εγκατάσταση..... κ απο τα preferences των εφαρμογών να αλλάξεις τη γλώσσα (όσα έχουν) δεν γίνεται τίποτα...ότι ναναι.... αν έχει καποιος καμια ιδέα για το τί γίνεται ή αν ξέρει κάποια λύση (εκτός από το "βγάλτα πετα τα και βάλε τα παλιά") ας απαντήσει εδώ ή στο mail [email protected] ....... ... και καταλήγω.... αξίζει κανείς να κάνει τέτοια μανούρα τη στιγμή που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν τα νέα win, είτε επειδή θέλει το σύστημά του να δουλεύει στην εντέλεια, είτε για να παίξει ένα νεο παιχνίδι?[και ειδικά αν το παιχνίδι σου βγάζει το λάδι να το εγκαταστήσεις, κ τελικά μπορεί κ να μην παίξει (σπασμένο εννοείται)]?? σας κούρασα αλλα τα ειδικά προβλήματα έχουν μεγάλες αναφορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.